Coronaya rağmen buluşmak için ısrar eden doktor sevgili

Olayı corona acisindan değil de farkli bir acidan ele almak istiyorum. Gerçekten özlemiş ve destek bekliyor olabilir. Dışarıda bulusmamak icinde evde bulusalım demiştir. Ha ben size buluşun demiyorum ama artniyette aramayın.

Erkek arkadaşınızın tabakta kalan son antepfıstığını yemişsiniz anlaşılan. Başka açıklaması olamaz

Net katiliyorum!

Boyle de bakabiliriz tabi, adam doktor her turlu pisligi 24 saat gordugu icin artik tinmiyor da olabilir. Doktor hemsire takimi psikolojik olarak daha direncli insanlar, bizim gibi degiller.

Boyle de bakabiliriz tabi, adam doktor her turlu pisligi 24 saat gordugu icin artik tinmiyor da olabilir. Doktor hemsire takimi psikolojik olarak daha direncli insanlar, bizim gibi degiller.
Ben de pek takmıyorum acıkcası coronayı. Ama dikkat ediyorum dışarı çıkmamaya bana veya baskasına bir sey olacak diye de değil. Şu karantina sürecinde bir vatandaş olarak üzerime düşeni yapmak en kısa sürede süreci atlatmak adına. Sırf evde bulusmak icin de abaza denmesine katılmıyorum, ben de sevgilimle evde bulusmak isterdim dışarıda yapacak etkinlik yok insanlara bulaştırmak istemez nerede buluşalım desin

Bence şuan ona bulaşmış bile olabilir, adam hastaneden çıkmıyor, ilacını bulmaya çalışıyoruz diyor
İlacını nasıl bulmaya çalışıyormuş? Yalan lütfen. Türkiye’de bunu yapabilicek tek tük lab var, sevgiliniz de orada çalışmıyor. Ayrılın gitsin. Destek vermek sadece kendinizi riske atıp cinsel ihtiyaçlarını gidermek değildir, bu ne ya? Şu durumda riskli gruptaki kimsenin diğer insanları riske atmaması gerekir. Sizi gerçekten önemsese böyle duygusal manipülasyon yapmazdı, sizi riske atacak hiç bir duruma sokmazdı. Kestirin atın.

Gorusseniz bile 2 metre kuralını bozmadan görüşmeniz lazım daha doğrusu bunun onu teklif etmesi lazım ama özledim vs dedigine. Göre baya samimiyet istiyor çok bencilce geldi bana.. insanlar.cocugunu görmüyor virüs bulaşmasın diye

Aynı evin içerisine girince iki metre otursan ne, oturmasan ne...

Virus saatlerce havada asılı kalıyor, nefes alıp verdiğinde havaya da virüs veriyor.
Gitsin manuel takılsın. Sizde bu zararlıyı kendi haline bırakın, unutun gitsin. İkna etti vs ne demek? İstemiyorum dersiniz biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…