- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Günaydın hanımlar, erkek arkadaşımla 10 gün önce buluştuk en son. Kendisi mikrobiyoloji doktoru. Bana ısrarla buluşuyoruz di mi diyor, eve gelmem konusunda ısrar ediyor, sürekli hastanede durumun ciddiyetini de biliyor ama ısrarla eve gel çok özledim diyor. Tamam ben de özledim de normal bi zaman değil her gün birilieri ölüyor hasret giderilecek zaman mı be adam. Belki de senden bana bulaşacak gelemem dedim ben hasta bakan bölümde değilim labaratuar kısmjndayım, ne kadar zor günler geçiriyorum destek bekliyormuş benden ama sağlık bu bi de sağlıkçısın, bilinçsiz biri olsa anlayacağım. Yaşlı grubu risk altındaymış, Şuan triplerde gitmediğim için. Arabayla bırakırım eve diyor, ben hatalı mıyım lütfen biri beni aydınlatabilir mi?
adamın niyeti ve neyi özlediği belli bence.
bu durumda ısrar eden sevgilinin de sevgililiğinden şüphelenmek lazım.
çok haklısınız. lab.da da çalışsa enfeksiyon olan bir yerde çalışıyor.
üzülüp düşünmeyin bu kafada bir adamı bence.
bizde sevgilimle 10 gündür görüntülü konuşuyoruz sadece ve çok yakın oturuyoruz. ona rağmen bir kere buluşalım bişey olmaz demedi. aksine eczaneye gitmem gereken gün, eczaneyi arayıp onlar eve getirsin diye dil döktü.
olması gereken de budur.
Olayı corona acisindan değil de farkli bir acidan ele almak istiyorum. Gerçekten özlemiş ve destek bekliyor olabilir. Dışarıda bulusmamak icinde evde bulusalım demiştir. Ha ben size buluşun demiyorum ama artniyette aramayın.
Ben de pek takmıyorum acıkcası coronayı. Ama dikkat ediyorum dışarı çıkmamaya bana veya baskasına bir sey olacak diye de değil. Şu karantina sürecinde bir vatandaş olarak üzerime düşeni yapmak en kısa sürede süreci atlatmak adına. Sırf evde bulusmak icin de abaza denmesine katılmıyorum, ben de sevgilimle evde bulusmak isterdim dışarıda yapacak etkinlik yok insanlara bulaştırmak istemez nerede buluşalım desinBoyle de bakabiliriz tabi, adam doktor her turlu pisligi 24 saat gordugu icin artik tinmiyor da olabilir. Doktor hemsire takimi psikolojik olarak daha direncli insanlar, bizim gibi degiller.
İlacını nasıl bulmaya çalışıyormuş? Yalan lütfen. Türkiye’de bunu yapabilicek tek tük lab var, sevgiliniz de orada çalışmıyor. Ayrılın gitsin. Destek vermek sadece kendinizi riske atıp cinsel ihtiyaçlarını gidermek değildir, bu ne ya? Şu durumda riskli gruptaki kimsenin diğer insanları riske atmaması gerekir. Sizi gerçekten önemsese böyle duygusal manipülasyon yapmazdı, sizi riske atacak hiç bir duruma sokmazdı. Kestirin atın.Bence şuan ona bulaşmış bile olabilir, adam hastaneden çıkmıyor, ilacını bulmaya çalışıyoruz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?