Corpus callosum agenizisi

Bende aynı durumda sayılırım sizinle. Banada gebelik sonladrima vb bir ton şey söylediler. Ben fetal mr çektirdim. Tekrar çekilecek 11 gün ara ile. Fetal mr çektirin korkmayın. Moralinizi bozmayın. Ben çok üzüldüm, ağladım bebegimde üzüldü hep. Fetal mr yaptırın bir zararı yok benim dr akrabalarima sordum ben.

Sizin bebeğinize de mi aynı sorunlar var denmişti? Ne demişlerdi? Şu an nasıl durumu?

Sizin bebeğinize de mi aynı sorunlar var denmişti? Ne demişlerdi? Şu an nasıl durumu?
Evet benim de aynı şekilde cca hiç oluşmamıştı sıvı birikim vardı çok artar falan demişlerdi şükür doğuma kadar artmadı yukarında doğumla ilgili yazdıklarım okuyabilirsiniz .Şuan bebeğim kucağım da emzirirken yazıyorum normal bir bebek bana göre ama zaman gösterecek diyorlar bakalım Allahım korktuklarımızla evladımızın sağlığı ile imtihan etmesin çok yorulduk ama rabbimiz herşeye kadirdir

Size mesaj attım ozelden
kaç haftalık size ne dediler tam olarak
22 haftadayim şu an. Banada corpus collosum kısa ve ince dediler, bazıları yok dedi, beyincik yok dediler. Ama mr da var çıkıyor. Karma karışık işler. Tekrar mr çekileceği. Burada bilgilendireceğim. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar istediğinizde yazabilirsiniz. Ben çok ağladım çok üzüldüm çünkü. Kendinizi sizde ben gibi hirpalamayin. Elimden gelen bilgiyi paylaşırım bende çok zor biliyorum çünkü.

Rabbim bize de bir mucize nasip etsin inşallah çok çaresizim lütfen bana da dua eder misiniz?

Rabbim katın en kamil eksiksiz tam acil şifaları versin size de bana da inşallah

Doğum yaptınız mı

Ayan durumu nasıl .

Doğum yaptınız mı??

Doğum yaptınız mı

Doğum yaptınız mı durumu nasıl çocuğun

Evet bebeğim 5 aylık oldu .Bu sorunları düşünürken şimdide bıngıldak erken kapandı onun stresini yaşıyorum vardır bir hayır
Bebeğinizde corpus nedeniyle bi problem gözüktü mü ? Bıngıldagın erken kapanmasıyla da alakası var mı

Bebeğinizde corpus nedeniyle bi problem gözüktü mü ? Bıngıldagın erken kapanmasıyla da alakası var mı
Üst taraflarda yorumlarda ayrıntılı yazdım .Evet benim bebeğim cca hiç oluşmamış o şekilde doğdu.20 gün yoğun bakım sürecimiz oldu .Eve ilk geldiğinde bu kadar yol alacağımı düşünemezdim . İnanın ileri de ne olacağını bilemem ama bebeğim zihinsel anlamda her tepki hareketi ayına göre normal .Bıngıldak olayı 4 aylıkken kapandı o biraz beni üzüyor tedirgin ediyor .Ama takdir ilahi ne olacak sa o oluyor bol bol dua edin .Hamileliğin tadını çıkarın ben şimdi ki aklım olsa nasıl olsa doğurucam hamile tadını çıkarırım şimdi ki aklım olsa ayrıntılı taramalara Bİle girmezdim sonuç ta her şey Allah’ın takdiri oluyor boşuna üzülmeye değmez .Evlat ne olursa diyorsun çünkü ne olursa olsun bize emanet .Bende cennetim diye seviyorum çünkü zor süreçten geçtik umarım rabbim rızasını kazanmışımdır .Sizde tevekkül edin inanıyorum bir problem olmayacak

Bizim cca gelişmiş ama kısa . Dendi 2 haftadır o hastane bu hastane dolaşıyorum . Mr istendi ama girmedim . C sekinde tam oluşmamış . Bıngıldak konusuna gelince kafa yapı
dogum yaptınız mı

Bizim cca oluşmuş ama şeklini beğenmedi . C şeklinde değil kıvrımı yok . Suyumda fazla 2 hafta bende hastanelerde uğraştım en son bıraktım . Mr falan istendi amiyosentez yaptırmadım . Bıngıldak konusuna gelince arkadaşım kafa tası ölçümü normalse canını sıkma seninki 4 ayda kapanmış 1 yada bile kapanıp sağlıklı olanlar var . Rabbim evladını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hiç üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…