- 15 Temmuz 2020
- 179
- 379
- 53
- Konu Sahibi Kitapgurusu
-
Aileler de bu süreçte anlayışsız davranıyor, büyüklerin mantığı çoğunlukla aman bize bir şey olmaz. İnşallah ailenize de size de hiç uğramaz bu hastalık. Bir an evvel kurtuluruz umarım.Ne güzel eşinle aynı fıkırdesın.ben korunukça eşim ailesiyle görüşmeye devam etti.beni de sinir ettiler ..normalleşmeyi normal kabul ettiler ..mecburen kabul ettik..sonuc ne olacak bırı korona olursa hepımız olacagız..umurları mı değil..
Siz dogru olanı yapıyorsunuz..devam edin..
Haklısınız, sanırım bu psikolojik de bir durum, evde kaldıkça daha çok korkuyorum, eskiye dönmeden "yeni normal"e ayak uydurmamız lazım.Maske ve mesafemizi koruyarak herşeyi yapicaz artik sanırım bizde sizin gibiyiz hala
Benim eşim öğretmen, okullar kapanınca evde geçirdik bu süreyi ama inanın okullar açılsa, işimize gücümüze dönsek kurallara uyarak, öyle istiyorum ki. Umarım o kadar uzun sürmez, aşısı bulunur ya da mutasyona uğrayıp yok olur tez zamanda.Konu başlığınıza istinaden, hiç corona var gibi yaşayamadık bizde. Eşim ve ben işimiz gereği esnek çalışmadan muaf kurumlarda çalıştığımız İçin bu pandemi döneminin başından beri bir fiil çalıştık. İlk zamanlar da kendimizce önlemler alıyorduk ama artık onu da minimuma indirdik. Zaten bu salgının 3-4 sene daha sürmesi bekleniyor, bir şekilde hayatımıza devam etmeye çalışıyoruz
Benim de aklım almıyor, tamam kimseye evine kapan, hiç çıkıp nefes alma demiyoruz zaten, özellikle çalışmak için çıkanlara saygı duyuyorum, ekmeğinin peşinde insanlar. Ama maske takmadan, mesafeye dikkat etmeden keyfi gezenler beni çok üzüyor. Sanki bu süreç hiç bitmeyecek hissine kapılıyorum.Biz de dönemedik... fink fink gezenleri aklim almiyor maskeyle tamam her sey yapilir ama maskeleri de cikarip 20 30 kisi piknik misafirlik.. hic korkmuyorlar herhalde
İş yerinde bir arkadaşımız idari izinliydi, bu süreçte market harici dışarı çıkmadı. İşe geri döndüğünde uzun süre kapalı kalmaktan psikolojisi bozulmuş. Emin olun bizim kafamız daha rahat kabullendik durumu bir neviBenim eşim öğretmen, okullar kapanınca evde geçirdik bu süreyi ama inanın okullar açılsa, işimize gücümüze dönsek kurallara uyarak, öyle istiyorum ki. Umarım o kadar uzun sürmez, aşısı bulunur ya da mutasyona uğrayıp yok olur tez zamanda.
Haklısınız devam ediyor, inşallah biz de tüm kurallara dikkat ederek ayak uydurabiliriz yeni hayata.Sosyal mesafe maske ve hijyen dikkat edilerek baya normalleştik biz Malesef. Hayat devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?