Covid -19 pozitif ve 4 aylık bebeğim

Arkadasim nasil atlattinz bozde ayni durumdayiz suan esim pozitif bende pozitifim buyuk ihtimal. Surekli kucak istiyo oglum aliyorum mecbur naptiniz nasil atlattimiz

Bebeginizi kucaginiza fln almadiniz mi nasil gecordinz benmki kucagimdan hic inmiyo korkuyorum bulasck diye

Merhaba benim de bes aylik bebegm var sadece oksuruyo biraz atesi fln yok ama sutum az oldugu icin fazla ememiyo genelde mama veriyorum sureklide kucagmda inmiyo cunku napabilirim cok korkuyorum bisey olck diye. Ben cumartesiden beri hastayim

Arkadasim nasil atlattinz bozde ayni durumdayiz suan esim pozitif bende pozitifim buyuk ihtimal. Surekli kucak istiyo oglum aliyorum mecbur naptiniz nasil atlattimiz
Sürekli çift maske taktım. Çocugu kucağa almamak imkansız mecbur aldım. Ellerimi sürekli yıkadım kucağa alırken. Ağzına burnuna dokunmamaya çalıştım. Çok şükür kızımda hiç belirti olmadı. Geçirdiyse bile anlamadık. Ben de ilk 3 gün kötüydüm ama sonra grip gibi devam etti

Geçmiş olsun bebeginiz kac aylikti yakalandığında..nasil atlattiniz bu sureci benimde bebegim hasta şuan 22 gunluguz cok endiseliyim cok korkuyorum atlatamıycak diye
Yorumunuzu çok geç gördüm. Umarım bebeğiniz de siz de iyileşmişsiinizdir

Aynen bende oyle yapmaya calisiyorm emzirrken bile gogsumu yikiyorum. Maskemi bitek uyurken cikartiyorm besigide biraz uzagima koyuyorum. Bende de suan bitek oksuruk var gecmek bilmiyo baska bisey yok Allaha sukur ilacsiz kendi cabamla atlatmaya calsiyorm

Anne sütüyle virüs geçmiyor, sizde negatif çıkmış olabilir ama semptomlar var ve bunu pozitif olarak düşünmeniz lazım. En hijyenine çok dikkat etmelisiniz, özellikle elimizi yüzümüze gözümüze dokunduğunuz zaman dikkatlice yıkamalı ve maskeli ile ev ortamında kalmalı ve maskeyi sık sık değiştirmelisiniz. Hatta bulabilirseniz maske attı vizör daha etkili olucaktır . Geçmiş olsun umarım hafif atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…