Covid -19 pozitif ve 4 aylık bebeğim

Ev içinde illa ki yemek yiyorsunuz temas ediyorsunuz saçma değil mi yatağı ayırmak ?

Hiç sorma size de şimdi beğenmedim atan olmuş.Allah akıl fikir versin

Ev içinde illa ki yemek yiyorsunuz temas ediyorsunuz saçma değil mi yatağı ayırmak ?
hee saçma yatağı ayırmak sonuçta alt tarafı bir odada nefesimiz birbirimize gelecek.hatta maskeye de gerek yok değil mi?ev içinde yemeği birbirimizin kaşığından yemiyoruz herhalde.koronanın nasıl bulaştığını falan biraz araştırın günümüzün en büyük sorunu hakkında bir fikriniz olur.Eşim korona oldu ama aynı evde bana bulaşmadı.Sence neden?

Öyle demek istemedim herhalde biliyorum nasıl bulaştığını aynı dalga geçilecek bir durum söz konusu değil peki eşiniz korona olmadan önce yatağınızı her şeyinizi ayırdınız mı koronanın ne zaman biteceği belli bile değil hanımefendi aramız bozuldu diyor eşiyle bir belirti bir şey yokken neden ayırsın yatakları ?

Hiç sorma size de şimdi beğenmedim atan olmuş.Allah akıl fikir versin
Tabi tabi beğenmedim atıldı Hatta aynı zamanda başka konu başlıklarına yazdıklarım da bulunup ona da beğenmedim atıldı Olsun ya kadınlar kulübünün cilveleri bunlar

Yengem bebek yogun bakimda çalışıyor. Dogumda anne covid pozitif olanlar bile var diyordu. Sagarak bebegine sütünü veriyorlardi. Emzirmesini istemiyorlardi ama orasi hastane diye belkide oyle yapiliyorlardir.

Çoğu ilaç emzirirken kullanılabiliyor
Ama tabi ki de dra sorarak onlar mg olarak düşük yazıyorlar ona göre veriyorlar

Canım hamileyim nasıl risk alayım eşim çalışıyor sonuçta

Çoğu ilaç emzirirken kullanılabiliyor
Ama tabi ki de dra sorarak onlar mg olarak düşük yazıyorlar ona göre veriyorlar
Belirtilerim ilerlemedi çok şükür. Bugün daha iyiyim hatta. Oyüzden ilaç kullanmaya gerek duymadım, emzirmeye de devam ediyorum. Sadece parol içtim ara ara

Benim bebegimde pozitifti emzirdim hep. Hastanede yattigimizda da emzirmem söylendi. İlacta kullanmistim
Geçmiş olsun bebeginiz kac aylikti yakalandığında..nasil atlattiniz bu sureci benimde bebegim hasta şuan 22 gunluguz cok endiseliyim cok korkuyorum atlatamıycak diye

cok tesekkur ederim..evde herkes pozitif zaten..bebegimde de bugun ates ve belirtiler basladi malesef

Çok geçmiş olsun aklına kötü şeyler getirme senin sütun ona en büyük ilaç bence kolayca atlatır ilk çıktığı dönemde bir sürü yeni doğan bebeklerin atlattığı haberlerini okuyoduk. Güzel düşün güzel olsun Rabbim şifa versin inşallah

Bebeğe test yapmıyorlar. Şuan için negatif kabul ediyoruz o yüzden. Semptom göstermeye başlarsa ozaman test yapıyorlar.
Gecmis olsun sizede..bebeginiz semptom gosterdimi peki nasıl atlattınız bu sureci
.ben hangi durumda götürmeliyim doktora bilmiyorum şuan ateşli ve öksürüyor resmen el kadar bebe

Ayy inşallah aminn saolasın..kötü düşünmek istemiyorumda işte çok küçük daha kuzum.. kafamda deli sorular ya atlatamazsa ya birşey olursa..abimiz 10 yaşında 2.gunde iyileşti şükür ama bundan korkuuorum çok 39 olmuş şimdi ateşi çok çaresiz hissediyorum kendimi

Ateş 39 olmuşsa bir doktora götürseniz iyi olur aslında

cok tesekkur ederim..evde herkes pozitif zaten..bebegimde de bugun ates ve belirtiler basladi malesef
yenidogan bebekleri yatirarak takip ediyorlar genelde.arkadasimin 15 gunluk cocugu oldu gozlem amacli yatti sanirim 5 gun falan.suan bi sikinti yok ama mutlaka doktorunu arayin

Bence bı doktora götürün hiç beklemeyin gözetim altında olsun. İçinizde rahat eder.

39 ates yuksek. Yenidoganda ates iyi degil bir an once bebeginizi dr a goturun.

Geçmiş olsun bebeginiz kac aylikti yakalandığında..nasil atlattiniz bu sureci benimde bebegim hasta şuan 22 gunluguz cok endiseliyim cok korkuyorum atlatamıycak diye
Pozitif ciktinizmi?
Benim bebegim 50 günlüktü. Allah şifa versin. Emiyorsa bol bol emzirin. Öksürük tikaniklik ates durumunda mutlaka hasyaneye basvurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…