- Konu Sahibi Cilekliekler7
-
Yenidogan icin 37.5 uzeri yuksek ates sayilir. Eğer corona iseniz hemen ambulans cagirin. Eger degilseniz hastaneye başvurunAyy inşallah aminn saolasın..kötü düşünmek istemiyorumda işte çok küçük daha kuzum.. kafamda deli sorular ya atlatamazsa ya birşey olursa..abimiz 10 yaşında 2.gunde iyileşti şükür ama bundan korkuuorum çok39 olmuş şimdi ateşi çok çaresiz hissediyorum kendimi
Ambulansı arıycaktim ateşi icin ama eve gelen ekipler kovid merkezindekiler aile hekimi cocugun atesini dusurebilirsin evde cikmasida gayet normal dediler.ikilemde kaldim iyiceYenidogan icin 37.5 uzeri yuksek ates sayilir. Eğer corona iseniz hemen ambulans cagirin. Eger degilseniz hastaneye başvurun
Onlar öyle soyluyor. Bizde cok ugrastik. Şikayet edin. Ama şunu bilinki yatis yaparlar ve yapmaları da iyi olur. Korkutmak istemem fakat bebeğiniz çok küçük. Başkalarina bulaştirmamak icin lutfen evden cikmayin. Ambulansin gelmedigini 184 arayarak şikayet edin. Poliside arayin. Biz oyle yaptik 10 dk icinde ambulans gelmiştiAmbulansı arıycaktim ateşi icin ama eve gelen ekipler kovid merkezindekiler aile hekimi cocugun atesini dusurebilirsin evde cikmasida gayet normal dediler.ikilemde kaldim iyice
Onlar öyle soyluyor. Bizde cok ugrastik. Şikayet edin. Ama şunu bilinki yatis yaparlar ve yapmaları da iyi olur. Korkutmak istemem fakat bebeğiniz çok küçük. Başkalarina bulaştirmamak icin lutfen evden cikmayin. Ambulansin gelmedigini 184 arayarak şikayet edin. Poliside arayin. Biz oyle yaptik 10 dk icinde ambulans gelmişti
Bize verilmişti. Agizdan ve damardan surekli ilac verdiler bebege. Bende kullandim. Siz hangi ildesinizya yok onlar gelelim hemen arayin diyolar ..ateş olayı normalmiş evde ateş düşürücü verin dedi aile hekimimiz..hastanede nasıl bir tedavi olucakki ilac verilmiyormuş bunlara zaten anlamadım gitti bu işi ben..
Bursa..peki hangi tedavi uygulandi ilacları falan biliyomusunuz..bir kac doktor yakinima dsha sordum suan hastaneden daha guvendesin tek ilacın sütün bol bol emzir diyorlarBize verilmişti. Agizdan ve damardan surekli ilac verdiler bebege. Bende kullandim. Siz hangi ildesiniz
Üç aydan küçük bebeklerde ateş çok tehlikeli yalniz. 39 derece diyorsunuz. Kıyamam ona küçücük daha. Normal gripte üç günde geçer ama bunda nasıl olur bilmem. Geçmiş olsunBursa..peki hangi tedavi uygulandi ilacları falan biliyomusunuz..bir kac doktor yakinima dsha sordum suan hastaneden daha guvendesin tek ilacın sütün bol bol emzir diyorlar
Bursanın neresindesiniz? Orda da cok artti deniyor, cok gecmis olsunBursa..peki hangi tedavi uygulandi ilacları falan biliyomusunuz..bir kac doktor yakinima dsha sordum suan hastaneden daha guvendesin tek ilacın sütün bol bol emzir diyorlar
hayir. genel durumu iyi ise ates 38 için geçmiyor ise yatis yapmıyoruz. en büyük enfeksiyon merkezi hastanelerdir. hiçbir cocugu gerçekten gerekmiyorsa bu enfeksiyon ortamına sokmuyoruz ve anneden ayırmıyoruz. ayrica yenidogan bebekler 'genel' olarak biz erişkinlere gore daha hafif atlatıyor. arti bu bebekler covid dahi olsa verilebilecek tek bir güvenilirliği kanıtlı ilac yok. yatırdigimizda da destek tedavi ve gözlem amacli yatiriyoruzOnlar öyle soyluyor. Bizde cok ugrastik. Şikayet edin. Ama şunu bilinki yatis yaparlar ve yapmaları da iyi olur. Korkutmak istemem fakat bebeğiniz çok küçük. Başkalarina bulaştirmamak icin lutfen evden cikmayin. Ambulansin gelmedigini 184 arayarak şikayet edin. Poliside arayin. Biz oyle yaptik 10 dk icinde ambulans gelmişti
dogru soylemisler. bebeğinizi su an en iyi koruyan sey sizin sutunuzden gecen antikorlar. hastanede bunu sağlamak cok zor olur. bebeğinizi cok sarmayin. sizden bir kat fazla giyinmiş olmasi yeterli. sik sik burnunu acin. takip edeceğiniz en önemli şey emme aktivitesi. sizi iyi emiyor ve ates dönemi disinda huzrluysa, rahat uyuyorsa sorun yok. ama üzerini çıkardığınız halde ates 39 ise, emmesi iyi degil ise, inlemeleri var ise hastaneye gitmeniz uygun olurBursa..peki hangi tedavi uygulandi ilacları falan biliyomusunuz..bir kac doktor yakinima dsha sordum suan hastaneden daha guvendesin tek ilacın sütün bol bol emzir diyorlar
Yok ismini bilmiyorum malesefBursa..peki hangi tedavi uygulandi ilacları falan biliyomusunuz..bir kac doktor yakinima dsha sordum suan hastaneden daha guvendesin tek ilacın sütün bol bol emzir diyorlar
Peki hastaneye goturmeseydim 50 günlük bebegim evde birden nefessiz kalsaydi ne yapacaktim? Ustelik erken dogmus 8 gun kuvozde yatmisken. Bende hastaneye gitme meraklisi degilim. Ama sizinde bu sekilde rahatlatmaniz dogru degil bence. Orta da 39 dereceli 23 günlük bebek varhayir. genel durumu iyi ise ates 38 için geçmiyor ise yatis yapmıyoruz. en büyük enfeksiyon merkezi hastanelerdir. hiçbir cocugu gerçekten gerekmiyorsa bu enfeksiyon ortamına sokmuyoruz ve anneden ayırmıyoruz. ayrica yenidogan bebekler 'genel' olarak biz erişkinlere gore daha hafif atlatıyor. arti bu bebekler covid dahi olsa verilebilecek tek bir güvenilirliği kanıtlı ilac yok. yatırdigimizda da destek tedavi ve gözlem amacli yatiriyoruz
Siz 184 ü arayın ve bilgi isteyin 22 günlük bebek için 39 derece ateş çok fazla. Burada vakit kaybetmeyin onlar ne derse onu yapınGeçmiş olsun bebeginiz kac aylikti yakalandığında..nasil atlattiniz bu sureci benimde bebegim hasta şuan 22 gunluguz cok endiseliyim cok korkuyorum atlatamıycak diye
38 derece alti diye ozellikle belirttim farkındaysanız. takip etmesi gereken durumları da ayrintili belirttim. 39 ise zaten covid disi nedenler de olabilir. dr gormesi gerekir. mesajlarında belirttim. iyi forumlarPeki hastaneye goturmeseydim 50 günlük bebegim evde birden nefessiz kalsaydi ne yapacaktim? Ustelik erken dogmus 8 gun kuvozde yatmisken. Bende hastaneye gitme meraklisi degilim. Ama sizinde bu sekilde rahatlatmaniz dogru degil bence. Orta da 39 dereceli 23 günlük bebek var
Ne yaptiniz ?Bursa..peki hangi tedavi uygulandi ilacları falan biliyomusunuz..bir kac doktor yakinima dsha sordum suan hastaneden daha guvendesin tek ilacın sütün bol bol emzir diyorlar
Ben de merak ediyorumNe yaptiniz ?
Nasil oldu bebeginiz ?
Ne yaptiniz ?
Nasil oldu bebeginiz ?
Tesekkurler ilginiz icin..suan iyi ates anlık cikti o sekilde.hemen dustu bir daha öyle cikmadı..36.5 37.5 arası gidip geliyo..cok asiri bi keyifsizligi yok surekli emziriyorum emzirdikce hemen atesi dusuyor gercekten inanilmazBen de merak ediyorum
Saglik calisanisiniz sanirim..valla suan icim rahatladi yazdiklarinizla saolun..genel durumu keyifli bi inleme aglama yok..ates bi anlik oyle oldu dustu hemen sukurki kendiliginden.hemde..dogru soylemisler. bebeğinizi su an en iyi koruyan sey sizin sutunuzden gecen antikorlar. hastanede bunu sağlamak cok zor olur. bebeğinizi cok sarmayin. sizden bir kat fazla giyinmiş olmasi yeterli. sik sik burnunu acin. takip edeceğiniz en önemli şey emme aktivitesi. sizi iyi emiyor ve ates dönemi disinda huzrluysa, rahat uyuyorsa sorun yok. ama üzerini çıkardığınız halde ates 39 ise, emmesi iyi degil ise, inlemeleri var ise hastaneye gitmeniz uygun olur
Birde bana pozitif olma ihtimalime karşı şu sıtma ilacını bıraktılar..ama o kadar bilgi kirliliği varki ve şunu farkettim doktorlarda kendi aralarinda tutarsızlar bu ilac konusunda kimisi bu ilacı icerken emzirilebilir diyor kimisi emzirilemez..benim suan bebegim zaten hasta atlatacagi tek ilac anne sütü onuda nasil alayim onun elinden bilmiuorum cok kararsizim o ilaci icip icmemekte cunku bende henuz hicbir semptom yok ailemin nerdeyse 1 haftası dolmasina ragmen bu hastalikladogru soylemisler. bebeğinizi su an en iyi koruyan sey sizin sutunuzden gecen antikorlar. hastanede bunu sağlamak cok zor olur. bebeğinizi cok sarmayin. sizden bir kat fazla giyinmiş olmasi yeterli. sik sik burnunu acin. takip edeceğiniz en önemli şey emme aktivitesi. sizi iyi emiyor ve ates dönemi disinda huzrluysa, rahat uyuyorsa sorun yok. ama üzerini çıkardığınız halde ates 39 ise, emmesi iyi degil ise, inlemeleri var ise hastaneye gitmeniz uygun olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?