COVİD 19lu misafir izinle yolcu olabilir mi

kzmkzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2020
686
1.148
43
31
Arkadaşlar babam memlekete düğüne gitti ve maalesef pozitif vaka oldu. şu an hastane de ve gidebileceği hiç kimse yok.Hastaneden çıkarıp karantinaya devam edecekler ama kimse yok. Özel izinle büyük araba ile alıp evine getirebilme şansımız olur mu ? İzin verilir mi başına gelen var mı böyle birşey

Hala akillanmadik, hala dugune gidiyoruz. Ne diyeyim bilemiyorum. (Kayinpederim de dugunde korona kapanlardan.)

Büyük arabadan kastiniz ne bilmiyorum ama toplu tasima kullanamaz. Hes kodu gerekli. Ki kullanmasin da zaten.

Kendi imkanlarınız ile getireceksiniz onu bilemiyorum.
Bu arada gecmis olsun.

Arkadaşlar babam memlekete düğüne gitti ve maalesef pozitif vaka oldu. şu an hastane de ve gidebileceği hiç kimse yok.Hastaneden çıkarıp karantinaya devam edecekler ama kimse yok. Özel izinle büyük araba ile alıp evine getirebilme şansımız olur mu ? İzin verilir mi başına gelen var mı böyle birşey

geçmiş olsun

sonuçta kime gidip kimle kaldı

onlar da hasta değil mi

karantina yurdu var mı büyük şehir mi

acaba öyle bir yere alırlar mı arayıp sorsanız

Hala akillanmadik, hala dugune gidiyoruz. Ne diyeyim bilemiyorum. (Kayinpederim de dugunde korona kapanlardan.)

Büyük arabadan kastiniz ne bilmiyorum ama toplu tasima kullanamaz. Hes kodu gerekli. Ki kullanmasin da zaten.

Bu arada gecmis olsun.

ama otomobilleri de çevirip kontrol edip ceza yazıyorlar karantinada olması gerekirken arabada diye

Bu arada gecmis olsun.
çok söyledik gitme diye tek amca olunca mecburen gitmek zorunda kaldı babaları da yok çünkü. tabi ki özel araç ile kendimiz getireceğizz toplu taşıma asla olmaz.

186 ya bi danışın isterseniz ama getirirken size de bulaşırsa ne olacak????karantina yurdu falan yok mu cevrede orda kalsa

186 ya bi danışın isterseniz ama getirirken size de bulaşırsa ne olacak????karantina yurdu falan yok mu cevrede orda kalsa
o sebeple büyük araba ile almayı düşünüyoruz arkası geniş temas olmadan minibüs şeklinde şöför bölümü ayrı

o sebeple büyük araba ile almayı düşünüyoruz arkası geniş temas olmadan minibüs şeklinde şöför bölümü ayrı
Anladım ama karantina sürecinde yolculuk yasak özel izin olur mu bilemem bence gerekli yerleri arayıp bilgi alın. Öyle yada böyle bir risk belki mola verceksiniz tuvalet ihtiyacını karşılayacak v.s bana insanları riske atmak oluyor bu o yüzden özel izin falan da çıkmayabilir

Anladım ama karantina sürecinde yolculuk yasak özel izin olur mu bilemem bence gerekli yerleri arayıp bilgi alın. Öyle yada böyle bir risk belki mola verceksiniz tuvalet ihtiyacını karşılayacak v.s bana insanları riske atmak oluyor bu o yüzden özel izin falan da çıkmayabilir
hayır hayır biz zaten çok dikkat eden insanlarız başta bu kul hakkı zaten mola vermek tuvalete gitmek vesaire. Sadece eve getirelim yeterli kimse ile temas mola herhangi bir ihtiyaç olmayacak. tek isteğimiz eve gelebilmesi 😭

BU şehirde bakacak kimsem yok desin ambulansla götürüyorlar, benim dayımın oğlunun başına geldi ambulansla evine götürdüler

Eşimin kuzeni karantina sürecinde yazlığıma gidiyorum diyerek İstanbul da mersine kayınvalidesinin evine gitti kendi aracıyla. Size de izin verirler belki araştırın.

112 yi arayıp bilgi alabilirsiniz.

Back
X