- 20 Ağustos 2020
- 158
- 321
- 53
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınpederim 1 hafta yattı hastanede. Çıkarırken test negatif çıktı. Eşim hastaneden aldı arka koltuğa oturdu temas olmadı zaten. Hastaneden zaten birinin gidip alması lazım aynı şehirdeyse evine götürmede bi sorun olmaz. Başka şehirdeyse onun için danışmanız lazım.Arkadaşlar babam memlekete düğüne gitti ve maalesef pozitif vaka oldu. şu an hastane de ve gidebileceği hiç kimse yok.Hastaneden çıkarıp karantinaya devam edecekler ama kimse yok. Özel izinle büyük araba ile alıp evine getirebilme şansımız olur mu ? İzin verilir mi başına gelen var mı böyle birşey
Devlet ambulans vermez . Ciddi yoğunluk var . Çok ağır hastalar ancak alınırDevletin ambulansı millet düğünde eğlensin diye tahsis ediliyor. Ne güzel dünya..
inşallah yoksa tam delirmelik konu. düğüne gittim göbek attım virüs kaptım, beni gelin alın burada kalamam.Canım öyle istiyor.Devlet ambulans vermez . Ciddi yoğunluk var . Çok ağır hastalar ancak alınır
Çok haklısınız . Bizim komşumuz ölmek üzereydi nerdeyse , özel ambulansla transferi sağlanıyorinşallah yoksa tam delirmelik konu. düğüne gittim göbek attım virüs kaptım, beni gelin alın burada kalamam.Canım öyle istiyor.
kimse kimseye ambulans tahsis etmiyor bilmeden atılmayın. Ayrıca ÖZEL ŞAHSİ MİNÜBÜS ile imkan olursa getirilebileceğini belirttim. kimse devletin malına tamah etmiyor üslubunuza dikkat edim.Devletin ambulansı millet düğünde eğlensin diye tahsis ediliyor. Ne güzel dünya..
birincisi kimse göbek atmadı sadece nikah oldu kimse ile temas olmadı maalesef virüsü tam olarak uçakta kaptı. ikincisi canım istemiyor gelin beni buradan alın değil doktor seni eve göndermemiz gerekiyor ne yapmamız lazım kimsen yok araştıralım dediği için bu konuyu açtım.inşallah yoksa tam delirmelik konu. düğüne gittim göbek attım virüs kaptım, beni gelin alın burada kalamam.Canım öyle istiyor.
o zaman özür dileriz , sizi biz covit yaptık. uçağa bin diyen bizi düğün yapam biziz. Düğün işi keyif işi,ölüm yok bela savaş yok. devlet inş bunun için aracını tahsis etmiyordur benim dediğim bu.birincisi kimse göbek atmadı sadece nikah oldu kimse ile temas olmadı maalesef virüsü tam olarak uçakta kaptı. ikincisi canım istemiyor gelin beni buradan alın değil doktor seni eve göndermemiz gerekiyor ne yapmamız lazım kimsen yok araştıralım dediği için bu konuyu açtım.
devlet kendi aracını tahsis etse de şahsi birşey için asla kullanmayız. bu bilince sahip insanlarız. düğün işi başında babasız kız çocuğu ve tek amca olunca maalesef keyif işi olmuyor. Ben sadece konu hakkın da sadece bilgisi olanlardan yorum istedim. teşekkür ederim.o zaman özür dileriz , sizi biz covit yaptık. uçağa bin diyen bizi düğün yapam biziz. Düğün işi keyif işi,ölüm yok bela savaş yok. devlet inş bunun için aracını tahsis etmiyordur benim dediğim bu.
Ve ben devlet aracını tahsis ediyor mu ambulans veriyor mu diye sormuyorum sadece İZİN ALINABİLİYOR MU özel araç ile ilden ile yolculuk yapmasına diye soruyorum. lütfen doğru okuyalım.o zaman özür dileriz , sizi biz covit yaptık. uçağa bin diyen bizi düğün yapam biziz. Düğün işi keyif işi,ölüm yok bela savaş yok. devlet inş bunun için aracını tahsis etmiyordur benim dediğim bu.