Böyle bir imkanım yok ama her gün aramaya çalışıyorum. Bazen diyorum ki keşke ilaç almadan kendi kendine iyileşseydiAklınıza kötü şeyler getirmeyin
Evet böyle riskler var çünkü hastalık yeni çoğu tedavide deneme usulu. Dolayısıyla beklenmedik sorunlar olabiliyor. Atlatmış babanız rahatlayın. Ama imkan varsa Bi süre babanızla kalın madem aklınız kalacak...
Ilacı kullanmaya başladığı gün babam da ilaçlar beni sersemletiyor demişti. Ama şükür ilaçları bitti, biteli iki gün oluyor bugünle beraber. Bundan sonra bir şey olacak diye sürekli tetikteyim çok canımı sıkıyor bu durum...Açıkcası covid olmaktan değil bu ilacı kullanmak zorunda kalmaktan korkuyorum bende.
Babanıza geçmiş olsun kalbinizi karartmayın. Ablamlar geçirdi ilaç kullandılar bişey olmadı. Arkadaşım geçirdi ilaç kullandılar bişey olmadı. Modunuzu düşürmek istemem ama arkadaşımın halası ilaca başlar başlamaz yan etkisini gördü malesef aramızda değil. Eniştemin iş arkadaşı baba oğul genç yaştalardı ama ikisi de ilaca bağlı kriz sonucu öldü. Ablamlar ilacı kullanmayı reddettiler ama yakınımız olan bi hemşire eğer ilacı kullanmazsanız covid cigerinize kalıcı zarar verebiliyor diyince kullandılar.
İki ucu pislik değnek gibi. Allah yardımcınız olsun
Amcam korona olmuştu kronik rahatsızlığı vardı. Hastaneye falan da yatırılmıştı ve kalp krizi geçirip vefat etti ancak ölüm sebebine bulaşıcı hastalık yazdılar. Kalbe vuruyor bu virüs diyorlar ama bilemiyorum tabi.Basit bir ağrıkesicinin bile riski vardır .. Ama etrafımda hiç kalpkrizi geçirip ölen duymadım covit yüzünden 80 yaşnda atlatarlar var.
Orasını ben de bilmiyorum.. Ama eğer inançlıysanız ölüm saati ve günü değişmez.. Bir sebeple ölüyoruz. Amcanız kalp krizi geçirmeseydi başka birşey de olabilirdi.. Başınız sağolsun.. Rabbim babanıza uzun ömür versin..Amcam korona olmuştu kronik rahatsızlığı vardı. Hastaneye falan da yatırılmıştı ve kalp krizi geçirip vefat etti ancak ölüm sebebine bulaşıcı hastalık yazdılar. Kalbe vuruyor bu virüs diyorlar ama bilemiyorum tabi.
Amin Allah razı olsun. Kendisi zaten kanser hastasıydı yakalanınca biz kendimizi hazırlamıştık ölümeOrasını ben de bilmiyorum.. Ama eğer inançlıysanız ölüm saati ve günü değişmez.. Bir sebeple ölüyoruz. Amcanız kalp krizi geçirmeseydi başka birşey de olabilirdi.. Başınız sağolsun.. Rabbim babanıza uzun ömür versin..
Allah rahmet eylesinAmin Allah razı olsun. Kendisi zaten kanser hastasıydı yakalanınca biz kendimizi hazırlamıştık ölüme
Amin sağ olunAllah rahmet eylesin
İlaçlar biraz ağırlaşma sersemletme yapıyor normal. Herkeste oluyor korkmayın. İçiniz rahat olsun babanıza da çok geçmiş olsun.Ilacı kullanmaya başladığı gün babam da ilaçlar beni sersemletiyor demişti. Ama şükür ilaçları bitti, biteli iki gün oluyor bugünle beraber. Bundan sonra bir şey olacak diye sürekli tetikteyim çok canımı sıkıyor bu durum...
Sağ olun teşekkür ederimİlaçlar biraz ağırlaşma sersemletme yapıyor normal. Herkeste oluyor korkmayın. İçiniz rahat olsun babanıza da çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?