Covid ilacı ve kalp krizi riski

Teşekkür ederim. Bugün konuştuk ağrım yok iyi hissediyorum diyordu. Pazartesi karantinası da bitiyor. İnşallah uzun vadede sıkıntı çıkmaz...

Akcigere vuruyorsa zaten kalbede vurmus oluyor etkiliyordur. Ne yazacaklardi başka. Coguna yazılmıyor deniyor bulasici hastalik diye. Yazilmasi gizli kalmasindan iyidir.
Gecmis olsun. Insallah bir sey olmaz

Akcigere vuruyorsa zaten kalbede vurmus oluyor etkiliyordur. Ne yazacaklardi başka. Coguna yazılmıyor deniyor bulasici hastalik diye. Yazilmasi gizli kalmasindan iyidir.
Gecmis olsun. Insallah bir sey olmaz
Hayır yani öyle bir yazmışsınız ki sanki ben gizli kalsın kimseye söylenmesin diye özel çaba göstermişim...

Arkadaşımın dedesi kalp krizinden vefat etti, virüs yoktu kendisinde eminiz zaten dolaşım bozukluğu söz konusuydu. Ama ölüm raporuna sırf kalp krizi geçirdi diye testin sonucu çıkmadan bulaşıcı hastalık yazıldığı için köyde gömülemedi, buna ne yapalım o zaman?

Çok enteresan 112 yada hes ile irtibata geçin. Test sonucu çıkmadan ilaç içmesin elbette.

Büyükşehir’de merkezde oturuyoruz. Şaka gibi gerçekten. Pandemi hastanesinde çalışan yakınım ilacın artık test yaptıran herkese sonucu beklemeden verildiğini söyledi.
Bakalım inşallah negatif çıkar da kullanmak zorunda kalmayız. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Ben Ankara'da oturuyorum bizde öyle bir şey yok hatta dün arkadaşımın babası test yaptırdı ona da vermediler ilaç. Demek ki her bölgenin uygulaması farklı... İnşallah negatif çıkar anneniz.

Valla yakinlarim semptom olmadigi için test yaptiramiyor kaptiklarindan emin olduklari halde. Pandemi surecnde cok kişi gordum yaptiramayan. Cenazeyi cikarirken bile gizlediler korona olduğunu. bu dediginizi dogru kabul etmek benim icin imkansiz. Oyle sayilari bos beles yuksek gösterecek olsalar semptomu olanlari hasta sayarlardi . Semptomu olmayanin hasta sayilmasgi yerde negatif cikana böyle bir sey yapacaklarini dusunmuyorum belki arkadaşınız tedirgin olmayin diye poztf oldugunu soylemedi

Ben Ankara'da oturuyorum bizde öyle bir şey yok hatta dün arkadaşımın babası test yaptırdı ona da vermediler ilaç. Demek ki her bölgenin uygulaması farklı... İnşallah negatif çıkar anneniz.
Bursadayız bizde. Çok sağolun teşekkür ederim

Çok enteresan gerçekten. Bir ara yaşadığım şehirde vakalar inanılmaz hızlı arttı. Filyasyonda çalışan arkadaşlarım vardı yetişemez haldelerdi, o süreçte hatta bir başka arkadaşın ailesi hastalandı ve ilaç temini 3.gün gerçekleşti. İlacı herkese vermeleri hiç akıl karı değil. Bir an önce sağlık bakanlığı ile irtibata geçin.

Hayır sonradan test sonucu negatif çıktı. Dedesi İstanbul'da oturuyordu, arkadaşım Ordu'da. Dedesi fenalasiyor hastaneye kaldırılıyor. Hastane de coronaya özgülenen bir hastane. Kalp krizinden ölünce ölüm raporuna bulasici hastalık yazıyorlar. Tabi bu sırada test de alıyorlar. Ama sonuç beklenmeden ölüm raporu düzenleniyor. Test sonucu birkaç gün sonra negatif çıktı. Ülkede böyle şeyler oluyor yani emin olabilirsiniz.

Ben böyle bir şeyi en yakından yaşadım, kabul edip etmemek sizin inisiyatifinizde.

Tomografi çektiler mi

Hayır sadece sürüntü testi yapıldı
Evet gördüm sonraki Mesajlarınızda pozitif çıkarsa Bi an evvel kullanın diye verilmiştir muhtemelen çünkü ciddi bir yoğunluk var
Sağlık bakanıda söylüyor kendinizde en ufak belirti görünce ihmal etmeyin testinizi yaptırın ve tedaviye geç kalmadan başlayın diye

Etrafimizda genc ve yasli olmak uzere ilac kullanan bir cok kisi oldu. Ancak ölümle sonuçlanan bir durum olmadı cok şükür. Evet riskeler, yan etkiler oldukça fazla. Iyi düşünüp hastalığın boyutuna gore ilac kullanmakta yarar var bence. Ben kimseye ilac kullanmasinlar diyemem. Ancak ben şuan pozitifim ve belirtilerimden 7 gun sonra test yaptirdim. (Ilk başlar grip oldugumu saniyordum sadece bas agrisi ve burun akintim oldugu icin) tat ve kokum gidince test yaptirdim pozitif çıktım. Kızımı hala daha emzirdigim icin hemde hastaligin belli suresini zaten ilac almadan ayakta atlattigim için gelen saglik ekipleri de ilac kullanmama mi eger baska semptom cikarsa ilac kullanmami soylediler. 5 gün oldu ilaclar geleli hala da kullanmadim. Hem bitkisel hemde emzirmemi engellemeyecek sekilde takviyelerle hastaligi atlatmaya çalışıyorum.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Peki ağrılarınız falan var mı?

Salı günü oglum ve ben test yaptırdık, oğlum negatif ben pozitif çıktım, akşamına eve ilaç getirdiler, oğluma kimse ilaç baslamadı, benim ilaçlar da yarın son, kendim de sağlıkçıyım korksam da kullandım ilaçları, iki ucu b.. değnek malesef

İlacı kullandık aşırı halsiz düşürdü bizi. Ben hiç duymadım etrafımda çok fazla covid olup kullanan oldu hiç öyle kalp krizi vs duymadık.

Favicoviri mesela sadece anneme verdiler 55 yaş üstüne veriyoruz dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…