Covid ilacı ve kalp krizi riski

Emin değilim, okuduğum yerlerde öyle yazmışlar. Yani herkes bir şey diyor, ihtisas alanı olanlar konuşmuyor ki...

Emin değilim, okuduğum yerlerde öyle yazmışlar. Yani herkes bir şey diyor, ihtisas alanı olanlar konuşmuyor ki...

Ben de emin olmadan bir şey demek istemem ama takip ettiğim profesörler var onlar birkaç araştırma paylaşmıştı. Covid'in kendisi pıhtılaşma riskini arttırıyor, hastaların bir kısmının kalp kaslarında iltihap oluşuyor diyorlardı. Böyle hatırlıyorum. Siz endişelenmeyin görüşebileceğiniz bir doktor varsa ona da danışın isterseniz içiniz rahat eder. Çok geçmiş olsun

Baya kalp karartacak tarzdan bı yorum olmuş yalnız. İlacı kullanmış artık babası bu kadar detaya gerek yoktu bence.

Her ilacın düşük oranda da olsa öldürme ihtimali var ama bu oran çok çok düşük. Ayrıca ülkede çoğu kişi enfekte ve ilaç alıyor yaygın bir durum olsa çoğu kişi ölürdü. İçinizi rahat tutun geçmiş olsun

Teşekkür ederim

Sağ olun

Böyle bir imkanım yok ama her gün aramaya çalışıyorum. Bazen diyorum ki keşke ilaç almadan kendi kendine iyileşseydi
Tam tersi.
Covid 19 un da ani ölüm riski var. Benim arkadasım İn kuzeni de öyle öldü.
Tedavi olup kurtulmuş. Artık düşünüp de bunaltmayın kendinizi

Sizi teselli ederken teseliye ihtiyaç duyan ben oldum sanırım. Annem bugün test yaptırdı daha sonuç çıkmadan eline ilaç tutuşturmuşlar. Şok içindeyim ya böyle bişey var mı? Daha sonuç belli değil

Aaa öyle şey olur mu? Biz hastayken bile ilacın kuvvetli bir ilaç olduğunu tahribat yapabileceğini söylüyoruz onlar direkt ilacı vermiş mi? Favicovir, favipavir gibi ilaçlarsa zaten pozitif olmadan kullanmasın. Hidroksilin asla ama asla kullanmasın, kanda pıhtı atmasına sebep oluyormuş doktor bir arkadaşla konuştum o söyledi. Ama Gripin, parol falansa sıkıntı yok bence.

Allah şifa versin. Elbette bir çok ilacın yan etkisi var ancak şu süreçte hastalığı da ilaçları da tıp dünyası dahil herkes yeni tanıyor.

Bir arkadaşımın babası by pass geçirdi kalbinin yüzde 30 gibi bir kısmı çalışıyordu hastalığın ilk süreçleriydi hem de.
Yoğun bakım süreci antikor vs derken doktorlar bekleyin vefatını dedi ama biri mucize gibi amca şu an gayet iyi sağlıklı.

Kan tahlili ve tomografide bulgular muhtemelen bellidir. O sebeple böyle yapmışlardır.

Amin sağ olun. Maşallah..

Favicovir vermişler 8 sabah 8 akşam kullanın demiş pozitif çıkarsa. Daha sonuç belli değil! Ben de şok oldum aklıma siz geldiniz hemen sormak istedim ya peki pozitif çıkarsa kullanmalı mı? Çok kafamız karıştı. İlaç artık test yaptıran herkese veriliyormuş zorunluymuş. Pozitif çıksa da çıkmasa da ilacı veriyorlarmış. Şok olduk ya

Kan tahlili ve tomografide bulgular muhtemelen bellidir. O sebeple böyle yapmışlardır.
Kan tahlili ve tomografi yapılmadı. Sadece sürüntü testi yapıldı. Sonuç çıkmadan ilaç vermişler hatta direkt hastanede. 8 sabah 8 akşam kullanın diye de kağıt vermişler

Yani babama test yaptılar pozitif çıkınca verdiler ilacı eve gelip. Annem filyasyon ekibinde onlar da direkt ilacı vermiyorlar pozitif çıkmasını bekliyorlar. Bağlı olduğunuz ilçenin muhtemelen filyasyon ekibi yok, dolayısıyla pozitif çıkarsa ilacı size getirecek elemanı olmadığından direkt vermişler.

İşte ilacı kullanma konusunda ben de emin değilim. Babam ilaç biter bitmez gözle görülür iyileşti o bir gercek. Ama uzun vadede bir zararı olur mu bilmiyorum.

Vignette Bu ilaçlar çok ağır ilaçlar hasta olmadan kullanmak aşırı saçma. Ayrıca bunlar ücretsiz verilen ilaclar. her test yaptırana ilacı verseler neler olur düşünemiyorum. Her gün 100.000 ilaç dağıtımı olmak zorunda o zaman. İmkanı yok. İlacı size veren kişinin bence hatası var. Bağlı bulunduğunuz il sağlık müdürlüğünü arayıp bilgi alabilirsiniz l.

Öncelikli olarak çok geçmiş olsun. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin, benim babam kalp hastası ama çok şükür atlattı .. tedavi süreci zor ve yıpratıcı ama geçti gitti çok şükür . Babanız sporcuymuş, illa ki beslenmesine de dikkat ediyordur, bu hastalıkta en önemli şey bağışıklığın güçlü olması . Kullanılan ilaçla alakalı da çok fazla yazılan çizilen araştırma var , hatta bazı ülkeler de kullanılmıyor, telaşlanmakta haklısınız ama genelleme yapılacak bir bir konu değil bu şimdilik .

Çok geçmiş olsun. Kaynatam kalp hastası, bypasslı. Virüse yakalandı, ilacı korkarak kullandık. Çok şükür iyileşti, kalple ilgili bir sıkıntı olmadı şimdilik. Epey oldu ilaç biteli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…