Covid oldum peki eşim ne yaptı?

ünlülerin gerçek görünüş ve karakterlerini görebileceğim bir mesleğim vardı eskiden .asla o tv lerde gördüğünüz hanımefendi ve beyefendi değiller çoğu.

Geçmiş olsun

ünlülerin gerçek görünüş ve karakterlerini görebileceğim bir mesleğim vardı eskiden .asla o tv lerde gördüğünüz hanımefendi ve beyefendi değiller çoğu.
Tahmin edebiliyorum ve benim de karşılaştığım bu tarz ünlüler oldu. Kimse göründüğü gibi değil ve ünlüler de ölümlü en nihayetinde. Ama o parlak ışıklar altındaki bazı sevimli yüzlerin bambaşka insanlar olduğunu anlayınca insan hayal kırıklığına uğruyordur. Ben yaş itibariyle gördüğüme inanma toyluğunu geçeli çok oldu

Çok zor durum Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah

Erkeğin merhametsizini bencilim al çöpe bas.
Hiç birşe yaramıyorlar kadınlara erkenden yaşlandırıp dert sahibi etmekten başka

Bu durumu fark edip kurtulmak istemedikce doğru bencede...ama akli basında izandan yoksun olmayan insanlar kaderinin tam olarak değişmez olduğunu düşünmezler yol ayrımlarını kendilerinin seçtiğini fark ederler.
Oyle bir durumda kalirsak hepimize bu selim akildan diliyorum.

Sizin için bir şeyleri düşünme ve gözden geçirme vakti gelmemiş mi hala?

Sürtmek ne demek?
Esinizin evde olmasi gerekmiyor mu nasil baskalarini tehlikeye sokarsiniz
Yahu kadın ne yapsın. Adamı eve mi bağlasın. O kadıncağız bu adama söz geçirebilir mi? Konu sahibini niye suçluyorsunuz? Zaten hasta olmuş. Kadın çıkma dese çıkmayacak sanki.

benim anlamadigim siz hastasiniz kendinizi izole etmeniz gerek hayatiniza kaldiginiz yerden devam ediyorsunuz sanirim esiniz kapiyo carpip ciktigina göre evden.
hastaligi atlatinca boşanin bir zahmet bu tibet öküzünden
Konu sahibinin suçu ne peki? Ne yapsın o adama. Adam öküz. Kadın evden çıkma dese tamam karıcığım mı diyecek?

Konu sahibinin suçu ne peki? Ne yapsın o adama. Adam öküz. Kadın evden çıkma dese tamam karıcığım mı diyecek?
konu sahibi bayan hastaykende evde izole olmasi gerekiyor ama tabagin derdine dusmus
çikmayacak odadan isterse b.k gotursun
ama tartisabiliyorlar tabaklardan haberi var mesela.
kocasinin cikip gitmesi icin bayana bisey demedim zaten kocasina diyorum. izole olmasi gereken herkes hayatina kaldigi yerden devam ediyor evde

Kadina bir tabak yemek vermeyen adam var evde kadın tabii ki çıkıp yemeğini alacak yiyecek-içecek aç susuz mu oturacak odada evinde rahatça dolaşacak adam zaten dışarıda geziyor...

İyi de o kadın odada dolap mı kemirsin? Odadan çıkmayacak da yemeğini kim getirecek? Kim bakacak ona? Siz de bunu söyleyin? Ne yapsın kadın odada aç susuz? Adam tabağı Bile kaldırmıyor derken bana bakmıyor demek istemiş işte. Ne yapabilir bu durumda kadın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…