- 10 Nisan 2014
- 43.714
- 116.236
- 798
ünlülerin gerçek görünüş ve karakterlerini görebileceğim bir mesleğim vardı eskiden .asla o tv lerde gördüğünüz hanımefendi ve beyefendi değiller çoğu.Yani tabii onu bilemeyiz, hastalarının gönüllü rızasını da almış olabilir. Zaten hasta hayatlarından fikir alıyordur ama birebir zaten aynı değildir, dizi senaryosu için zenginleştirilmiş, abartılmıştir içerikler diye düşünüyorum. Hatta olmayan hikayeleri dahi yaratıp " gerçek hayattan alıntı" diyor olabilirler. Hayal gücü ve kalemi kuvvetliyse yoktan varedilen konular olabilir. Hepsi öyledir demiyorum tabii. Ama kitap ve dizileri ilgi çekiyor bu bir gerçek
Geçmiş olsunBu konuyu takipteyimm .ayri bir konu acmayacagim
Cok agir bir ameliyat gecirdim. Direkten dondum diyebilirim
Ve esim ameliyat disinda bir gece bile benimle kalmadi ameliyat bittikten sonra bile birkac saat sonra cikti arkaaslariyla gezdi. Ve bana aylardir ailem bakiyor. Ariyor soruyo maddi olarak ihtiyacin varmi diyor. Istedium zaman gonderiyor. Yani evime gitsem bakar. Ama ailemin evine gelmek istemedigi icin gelmedi. Annem bebek gibi bakiyor. Esim merhametsiz. Ben bu durumda ayaga kalkr kalkmaz bosanmayi dusunuyorum. Ben olsam ölecegimi biksem yine ona bakar birakmazdim.bu arada evime gitmeiyisim esim cakisiyor orda duramazdim. Her turku yanimda olmadi ve kararim kesin. Sizde dusunun o hasta olsaydi siz ona ne yapardiniz. Bu cok saglam gerekce.ben bosanacagim
Tahmin edebiliyorum ve benim de karşılaştığım bu tarz ünlüler oldu. Kimse göründüğü gibi değil ve ünlüler de ölümlü en nihayetinde. Ama o parlak ışıklar altındaki bazı sevimli yüzlerin bambaşka insanlar olduğunu anlayınca insan hayal kırıklığına uğruyordur. Ben yaş itibariyle gördüğüme inanma toyluğunu geçeli çok olduünlülerin gerçek görünüş ve karakterlerini görebileceğim bir mesleğim vardı eskiden .asla o tv lerde gördüğünüz hanımefendi ve beyefendi değiller çoğu.
Çok zor durum Rabbim yardımcınız olsun inşaAllahBu konuyu takipteyimm .ayri bir konu acmayacagim
Cok agir bir ameliyat gecirdim. Direkten dondum diyebilirim
Ve esim ameliyat disinda bir gece bile benimle kalmadi ameliyat bittikten sonra bile birkac saat sonra cikti arkaaslariyla gezdi. Ve bana aylardir ailem bakiyor. Ariyor soruyo maddi olarak ihtiyacin varmi diyor. Istedium zaman gonderiyor. Yani evime gitsem bakar. Ama ailemin evine gelmek istemedigi icin gelmedi. Annem bebek gibi bakiyor. Esim merhametsiz. Ben bu durumda ayaga kalkr kalkmaz bosanmayi dusunuyorum. Ben olsam ölecegimi biksem yine ona bakar birakmazdim.bu arada evime gitmeiyisim esim cakisiyor orda duramazdim. Her turku yanimda olmadi ve kararim kesin. Sizde dusunun o hasta olsaydi siz ona ne yapardiniz. Bu cok saglam gerekce.ben bosanacagim
Aynen yaErkek milleti hepsi. Kendilerine olsa killarini kipirdatmazlar
Erkeğin merhametsizini bencilim al çöpe bas.Merhaba hanımlar bir kaç gündür baş ağrısı halsizlik vardı üzerimde kemiklerim ağrıyordu eşime dedim ben kendimi iyi hissetmiyorum test yaptıralım hah birde onu çıkartma şimdi başıma ağzını hayır aç bi hayır konuşmuyorsun bi ton laf etti dün akşam yine kendimi kötü hissettim iyi bari gidelimde yaptır şu zıkkımı dedi gittik sen git yaptır ben hastaneye girmem bana da bulaşır dedi ne biçim bi insansın kendini düşünüyorsun dedim tartıştık neyse gittim verdim testi sabah mesaj geldi pozitifim
Ben pozitifim der demez açtı ağzını yumdu gözünü orda burda geziyormuşum sürtüyormuşum kapmışım virüsü oysaki market dışında hiç biryere gitmedim dikkat de ediyorum nerden nasıl kaptım inanın bende bilmiyorum.Akılsız fikirsiz bi virüsün eksikti başıma şimdi iyice hasta moduna sokar kendini İki üç gündür halsizim tabağını bile toplamadı masadan dün akşam bide gelmiş topla şu mutfağı bıktım senin dağınıklığından diyor hastayım zaten halim yok insan olan bunu yapmaz azıcık vicdanlı ol hiç mi merhamet yok sende dedim bilerek hasta numarası yapıyormuşum o iş yapsın diye Allahım çıldırıcam artık ya bi insan karısı için endişelenmez mi üzülmez mi adamda bi gram üzülme yok çekti kapıyı çıktı evden
Bu durumu fark edip kurtulmak istemedikce doğru bencede...ama akli basında izandan yoksun olmayan insanlar kaderinin tam olarak değişmez olduğunu düşünmezler yol ayrımlarını kendilerinin seçtiğini fark ederler.Gülseren Budayicioglu'nun bir kitabını okudum geçenlerde. İnsanlar döner dolaşır kendi ailesi babası gibi birini bulur, hatayi yanlışı göre göre evlenir demişti. Olur da o kişiden kurtulursa daha sonra babasına daha çok benzeyen, daha beter birini daha bulur bu sefer de onunla evlenir gibi şeyler de demisti. Kader motifi diyor bu olaya.
Ilk okuyunca olur mu ya öyle şey, ağzı yanan insan niye gitsin göz göre göre aynı model birini bulsun da evlensin demiştim ama daha sonra bdv ye açılan konular geldi gözünün önüne. Kadin haklıymış, hatta halk arasında buna "kız, annesinin kaderini yaşar" dendiği aklima geldi. O kadar cok örneği var ki bu durumun.
Konunuzu okuyunca da aklıma geldi öyle.
Belli ki sizin boşanmak gibi bir düşünceniz yok, bu durumda bize Allah eşinize vicdan, merhamet versin demek düşüyor. Allah sizi ona muhtaç etmesin.
Çok da geçmiş olsun size.
Genellemek doğru değil .Erkek milleti hepsi. Kendilerine olsa killarini kipirdatmazlar
Sizin için bir şeyleri düşünme ve gözden geçirme vakti gelmemiş mi hala?Merhaba hanımlar bir kaç gündür baş ağrısı halsizlik vardı üzerimde kemiklerim ağrıyordu eşime dedim ben kendimi iyi hissetmiyorum test yaptıralım hah birde onu çıkartma şimdi başıma ağzını hayır aç bi hayır konuşmuyorsun bi ton laf etti dün akşam yine kendimi kötü hissettim iyi bari gidelimde yaptır şu zıkkımı dedi gittik sen git yaptır ben hastaneye girmem bana da bulaşır dedi ne biçim bi insansın kendini düşünüyorsun dedim tartıştık neyse gittim verdim testi sabah mesaj geldi pozitifim
Ben pozitifim der demez açtı ağzını yumdu gözünü orda burda geziyormuşum sürtüyormuşum kapmışım virüsü oysaki market dışında hiç biryere gitmedim dikkat de ediyorum nerden nasıl kaptım inanın bende bilmiyorum.Akılsız fikirsiz bi virüsün eksikti başıma şimdi iyice hasta moduna sokar kendini İki üç gündür halsizim tabağını bile toplamadı masadan dün akşam bide gelmiş topla şu mutfağı bıktım senin dağınıklığından diyor hastayım zaten halim yok insan olan bunu yapmaz azıcık vicdanlı ol hiç mi merhamet yok sende dedim bilerek hasta numarası yapıyormuşum o iş yapsın diye Allahım çıldırıcam artık ya bi insan karısı için endişelenmez mi üzülmez mi adamda bi gram üzülme yok çekti kapıyı çıktı evden
Yahu kadın ne yapsın. Adamı eve mi bağlasın. O kadıncağız bu adama söz geçirebilir mi? Konu sahibini niye suçluyorsunuz? Zaten hasta olmuş. Kadın çıkma dese çıkmayacak sanki.Sürtmek ne demek?
Esinizin evde olmasi gerekmiyor mu nasil baskalarini tehlikeye sokarsiniz
Konu sahibinin suçu ne peki? Ne yapsın o adama. Adam öküz. Kadın evden çıkma dese tamam karıcığım mı diyecek?benim anlamadigim siz hastasiniz kendinizi izole etmeniz gerek hayatiniza kaldiginiz yerden devam ediyorsunuz sanirim esiniz kapiyo carpip ciktigina göre evden.
hastaligi atlatinca boşanin bir zahmet bu tibet öküzünden
konu sahibi bayan hastaykende evde izole olmasi gerekiyor ama tabagin derdine dusmusKonu sahibinin suçu ne peki? Ne yapsın o adama. Adam öküz. Kadın evden çıkma dese tamam karıcığım mı diyecek?
Böyle bir genelleme?Erkek milleti hepsi. Kendilerine olsa killarini kipirdatmazlar
Kadina bir tabak yemek vermeyen adam var evde kadın tabii ki çıkıp yemeğini alacak yiyecek-içecek aç susuz mu oturacak odada evinde rahatça dolaşacak adam zaten dışarıda geziyor...konu sahibi bayan hastaykende evde izole olmasi gerekiyor ama tabagin derdine dusmus
çikmayacak odadan isterse b.k gotursun
ama tartisabiliyorlar tabaklardan haberi var mesela.
kocasinin cikip gitmesi icin bayana bisey demedim zaten kocasina diyorum. izole olmasi gereken herkes hayatina kaldigi yerden devam ediyor evde
İyi de o kadın odada dolap mı kemirsin? Odadan çıkmayacak da yemeğini kim getirecek? Kim bakacak ona? Siz de bunu söyleyin? Ne yapsın kadın odada aç susuz? Adam tabağı Bile kaldırmıyor derken bana bakmıyor demek istemiş işte. Ne yapabilir bu durumda kadın?konu sahibi bayan hastaykende evde izole olmasi gerekiyor ama tabagin derdine dusmus
çikmayacak odadan isterse b.k gotursun
ama tartisabiliyorlar tabaklardan haberi var mesela.
kocasinin cikip gitmesi icin bayana bisey demedim zaten kocasina diyorum. izole olmasi gereken herkes hayatina kaldigi yerden devam ediyor evde
Peki boşanmak seçenekler arasında yok mu?En kötüsü de canınızın yanması değil biliyormuşsunuz psikolojik şiddet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?