Covid oldum peki eşim ne yaptı?

Aynen öyle yni aktif bakımdan anlamazsa da insan bir üzülür evde oturup vicdan yapar, yardımcı kadın ayarlar parasıyla, ev işinden hadi anlamıyor yemekten vs diyelim, bunlar koca değil düşman sanki

Aynen öyle yni aktif bakımdan anlamazsa da insan bir üzülür evde oturup vicdan yapar, yardımcı kadın ayarlar parasıyla, ev işinden hadi anlamıyor yemekten vs diyelim, bunlar koca değil düşman sanki
Aynen oyle. Daha oturup dusunsede vicdaninida yirtsa benden pes. Kotu gunumde yanimda olmamis iyi gunumde ne yapayim
Kendi hasta olsa ben ona aynisini yapsam yedi duvele rezil ederdi ailesiyle.rezil insanlar allah buyuk bugun bana yarin ona.hastalik insanlar icin.hak getire

Kader motifinde babası gibi bir adam seçmiş, oldurmaya çalışıyormuş
Olmayacağını genclıgı gıdıp, "omrumu zerre sevilmeden saygı gormeden leş bir adam ugruna harcadım, bana da yazıklar olsun" dedıgınde anlayacak ama genclık falan hep gıtmıs olacak.

Babalarımız kader ama, kocalarımızı bız seçiyoruz.. kader diyip kadere sucup atıp kendimizi kandırmayalım.
Sen cok guzel yazmıssın yukarıda, bize gitmek dusuyor bu konudan bu durumda

Covid olmuşsunuz. Kötü adam rolündeki Erol Taş gibi eşiniz size işkence ediyor. Hemde en acılısından. Ne yapayım babamda böyleydi kader motifi utansın mı diyeceksiniz?

Gidecek yeriniz yoktur anlarım. " İşim yok. Babamın evine de gidemem. Aynı tas çünkü bu adama katlanmam gerek," deseniz anlarım. Kader motifine neden suçu atıyorsunuz? İşiniz yoksa, hemen bir iş bulun, bu adamı çıktığı yere gönderin.

Yahu hic tanimadigimiz bı insan dahi covid olsa üzülüyoruz bu nasıl bisiydir. Böyle biriyle geleceğiniz hakkında ne planliyosunuz?

Birak şu öküzü ya. Iyilesince ilk isin bu adamdan kurtulmak olsun. Kendi isini kendi yapsin.

Bir insan neden sevdiğine bunu yapar aklım almıyor ??? Sevdiğini geç insan insana yapmaz bunu ya. Bu kadar uzun boylu olmamalı. Eşiniz sizi sevmiyor nokta. Müge anlının bir sözü var: Ali’ye kibarca bir bay bay. Aynen de öyle yap

Erkek milleti hepsi. Kendilerine olsa killarini kipirdatmazlar
Her erkek böyle değil. " Demek tüm erkekler böyle" algısı yaratıp normallestirmemek lazım. Konu sahibi ve vb. şeyleri yaşayan insanlar hayatlarına böyle devam etmesin diye iyi erkeklerin de olduğunu söylemek lazım. Evet belki kötülere karşı azınlıktalar ama vicdanlı, insan evlatları da var. Olmayana da yolu göstermek lazım. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Ama erkeklere de kendilerini hint kumaşı zannettirenler de genelde kadınlar ne yazık ki.

Gülseren Budayicioglu'nun bir kitabını okudum geçenlerde. İnsanlar döner dolaşır kendi ailesi babası gibi birini bulur, hatayi yanlışı göre göre evlenir demişti. Olur da o kişiden kurtulursa daha sonra babasına daha çok benzeyen, daha beter birini daha bulur bu sefer de onunla evlenir gibi şeyler de demisti. Kader motifi diyor bu olaya.
Ilk okuyunca olur mu ya öyle şey, ağzı yanan insan niye gitsin göz göre göre aynı model birini bulsun da evlensin demiştim ama daha sonra bdv ye açılan konular geldi gözünün önüne. Kadin haklıymış, hatta halk arasında buna "kız, annesinin kaderini yaşar" dendiği aklima geldi. O kadar cok örneği var ki bu durumun.
Konunuzu okuyunca da aklıma geldi öyle.

Belli ki sizin boşanmak gibi bir düşünceniz yok, bu durumda bize Allah eşinize vicdan, merhamet versin demek düşüyor. Allah sizi ona muhtaç etmesin.
Çok da geçmiş olsun size.

bu adam kağıt üzerinde kocanız sadece ve sizetavsiyem iyileşir iyileşmez bundan da kurtulun burda ahh vahh deseler ne olacak üyeler.kendinize saygınız varsa kuru ekmek yiyin boşayın bu adamı

dayımın arkadaşıdır kendisi her yazdığına inanmayın yahuu ama iyi bir doktordu eskiden şimdilerde işi iyice ticarete döktü maalesef

Geçmiş olsun.
Benimde koca sandığım adam maça giderken ben hastayım ateşim var acile gideceğim dediğimde sen, maça gidiyorum diye hasta numarası yapıyorsun dedi, maça gitti.
Bende taksi çağırıp tek başıma acile gittim, gece 10da meğerse zatürre olmuşum 10 gün hastanede yattım bende boşanma arefesindeyim bunlar adam olmaz...

dayımın arkadaşıdır kendisi her yazdığına inanmayın yahuu ama iyi bir doktordu eskiden şimdilerde işi iyice ticarete döktü maalesef
Ben kliniğine gittim kendisinin çocuğumla ilgili. Madalyon Psikiyatri Merkezi. Klinik psikolog için onay alacaktım. Çocuğum içeri girdi. Sonra bilgi için beni içeri aldılar. Ve iki muayene ücreti kestiler. Dedim "neden böyle yapıyorsunuz" .Efendim çocuk o seansa giriyor sonra anneye bilgi vermek için 2.seans faturası kesiyorlar ve bunu en baştan demiyorlar. O kadar sistematik yapmışlar ki çocuk içeri seansa girdi bari 2.seansa gireyim de ilk seans parası boşuna gitmesin diyorsunuz. "Çocuk 8 yaşında olduğu için elbette anneye bilgi vereceksiniz böyle saçmalık mi olur "deyince işinize gelirse diyorlar yani çocuğun girdiği seansin ücretini alıp " 2.
seansı ödemezseniz bilgi veremeyiz" diyorlar. Şaştım kaldım hayatımda ilk böyle seyle karşılastim. Birde diyelim ki onay aldığınız şeyle ilgili devamında o kliniğin psikolog , psikiyatr vb gitmeyecekseniz onay vermiyorlar, "siz bundan sonraki seanslarda bizim psikiyatrimiza gelmeye başlayınca veririz onayı" diyorlar. Yani birşey uygun görülür veya görülmez. Uygun bulduğun birşey için koşullu uygunluk vermek ne demek, nasıl bir etiksizliktir bu! Yani "ben parasını odemisim sonuçta bu seansin , belki başka kliniğe gidicem" diyorum "o zaman uygunluk veremeyiz" diyorlar. "En baştan söyleseydiniz o zaman" diyorum. 'Bizde böyle" diyorlar.Yani herşeyin parasını önden alıp sonra " bizde böyle" diyorlar.Bu yaşıma geldim bunlar gibisini görmedim. Asla kapısından geçmem ki hikayelerini de çok abarttigina inanıyorum. Öyle bir sömürü düzeni var ki çocuklar üzerinden , saygım bitmistir.

evet madalyonların sahibi kendisi önce Ankara da vardı ama şimdilerde başka şehirlerde de var .yüzlerce çalışanı var kadının artık eskiden beri yazı yazma yeteneği varmış dayım öyle söylemişti.kitapları da tuttu e son dönemde de diziier yapıldı kadın aldı başını yürüdü iyice.size bir şey söyleleyim mi bir psikiyarist ve ya psikolog asla hastalarının sırlarını paylaşmamalı onları manipüle ederek izin alıp yazdı o kitapları bence

Yani tabii onu bilemeyiz, hastalarının gönüllü rızasını da almış olabilir. Zaten hasta hayatlarından fikir alıyordur ama birebir zaten aynı değildir, dizi senaryosu için zenginleştirilmiş, abartılmıştir içerikler diye düşünüyorum. Hatta olmayan hikayeleri dahi yaratıp " gerçek hayattan alıntı" diyor olabilirler. Hayal gücü ve kalemi kuvvetliyse yoktan varedilen konular olabilir. Hepsi öyledir demiyorum tabii. Ama kitap ve dizileri ilgi çekiyor bu bir gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…