Siz bir insanla evli olduğunuza emin misiniz?Merhaba hanımlar bir kaç gündür baş ağrısı halsizlik vardı üzerimde kemiklerim ağrıyordu eşime dedim ben kendimi iyi hissetmiyorum test yaptıralım hah birde onu çıkartma şimdi başıma ağzını hayır aç bi hayır konuşmuyorsun bi ton laf etti dün akşam yine kendimi kötü hissettim iyi bari gidelimde yaptır şu zıkkımı dedi gittik sen git yaptır ben hastaneye girmem bana da bulaşır dedi ne biçim bi insansın kendini düşünüyorsun dedim tartıştık neyse gittim verdim testi sabah mesaj geldi pozitifim
Ben pozitifim der demez açtı ağzını yumdu gözünü orda burda geziyormuşum sürtüyormuşum kapmışım virüsü oysaki market dışında hiç biryere gitmedim dikkat de ediyorum nerden nasıl kaptım inanın bende bilmiyorum.Akılsız fikirsiz bi virüsün eksikti başıma şimdi iyice hasta moduna sokar kendini İki üç gündür halsizim tabağını bile toplamadı masadan dün akşam bide gelmiş topla şu mutfağı bıktım senin dağınıklığından diyor hastayım zaten halim yok insan olan bunu yapmaz azıcık vicdanlı ol hiç mi merhamet yok sende dedim bilerek hasta numarası yapıyormuşum o iş yapsın diye Allahım çıldırıcam artık ya bi insan karısı için endişelenmez mi üzülmez mi adamda bi gram üzülme yok çekti kapıyı çıktı evden
Aboooooo.YA KIZIM DAHA ÖNCE DE DÖVÜYOR DİYE KONU AÇMIŞSIN ŞİMDİ DE BU, BURAYA YAZIP OFLAYACAĞINA İCRAATA GEÇİP BOŞASANA ARTIK ŞU ADAMI???? SENİ EVE KİTLİYOR ODAYA KAPATIYOR BU NE YA?? EVDEKİ EŞYALARI DA SEN ALMIŞSIN, ÇALIŞIYORMUŞSUN. EV SENİN ÜZERİNE Mİ PEKİ? DERHAL BOŞAN BU ADAMDAN POLİS ÇAĞIR. BURAYA YAZMAYI BIRAK ARTIK. TAVSİYELERİ Bİ DİNLE!!!!! İNSANLAR BİLİYOR DA KONUŞUYOR HERHALDE!!!
ARKANDAN BOŞANDIN DİYE LAF EDECEK OLAN BABAN DA *** YESİN AFEDERSİN. SEN KENDİ BAŞININ ÇARESİNE BAKIP ANNENİ KORUMAYA ÇALIŞ SADECE.
Üzülme canım geçiyor boş ver sen takma onu bende geçirdim insan üzülünce daha kötü oluyor allah şifa versinMerhaba hanımlar bir kaç gündür baş ağrısı halsizlik vardı üzerimde kemiklerim ağrıyordu eşime dedim ben kendimi iyi hissetmiyorum test yaptıralım hah birde onu çıkartma şimdi başıma ağzını hayır aç bi hayır konuşmuyorsun bi ton laf etti dün akşam yine kendimi kötü hissettim iyi bari gidelimde yaptır şu zıkkımı dedi gittik sen git yaptır ben hastaneye girmem bana da bulaşır dedi ne biçim bi insansın kendini düşünüyorsun dedim tartıştık neyse gittim verdim testi sabah mesaj geldi pozitifim
Ben pozitifim der demez açtı ağzını yumdu gözünü orda burda geziyormuşum sürtüyormuşum kapmışım virüsü oysaki market dışında hiç biryere gitmedim dikkat de ediyorum nerden nasıl kaptım inanın bende bilmiyorum.Akılsız fikirsiz bi virüsün eksikti başıma şimdi iyice hasta moduna sokar kendini İki üç gündür halsizim tabağını bile toplamadı masadan dün akşam bide gelmiş topla şu mutfağı bıktım senin dağınıklığından diyor hastayım zaten halim yok insan olan bunu yapmaz azıcık vicdanlı ol hiç mi merhamet yok sende dedim bilerek hasta numarası yapıyormuşum o iş yapsın diye Allahım çıldırıcam artık ya bi insan karısı için endişelenmez mi üzülmez mi adamda bi gram üzülme yok çekti kapıyı çıktı evden
İnsan karısı için üzülür. İnsan üzülür. İnsan.Merhaba hanımlar bir kaç gündür baş ağrısı halsizlik vardı üzerimde kemiklerim ağrıyordu eşime dedim ben kendimi iyi hissetmiyorum test yaptıralım hah birde onu çıkartma şimdi başıma ağzını hayır aç bi hayır konuşmuyorsun bi ton laf etti dün akşam yine kendimi kötü hissettim iyi bari gidelimde yaptır şu zıkkımı dedi gittik sen git yaptır ben hastaneye girmem bana da bulaşır dedi ne biçim bi insansın kendini düşünüyorsun dedim tartıştık neyse gittim verdim testi sabah mesaj geldi pozitifim
Kendi kazandiği parayi imkanı ölçüsünde istediği gibi harcar en azından. Çalıştığı hâlde eşinin kendisine uygun gördüğü ayı 300-400 TL geçirmek zorunda kalmaz.Çocuğunuz yoksa ( yani bakım için birisine ihtiyacınız yoksa ) aileniz desteklesin ya da desteklemesin boşanıp rahatça yaşarsınız . Sadece ev kirası biraz zorlar sizi.
Bosanmayı dusunuyor musun?Bide bana diyor ki boş bi odamız var git şu odaya kendini karantinaya al çıkma burdan Orda nasıl yaşabilirim acaba aç suzuz
Bende tam sımdı Bosanmayı dusunmuyor musun diye sordum baktım bahsi gecmemıs hıc. Yorumu okuyunca ok dedim. Cevabı aldım.Kendi kazandiği parayi imkanı ölçüsünde istediği gibi harcar en azından. Çalıştığı hâlde eşinin kendisine uygun gördüğü ayı 300-400 TL geçirmek zorunda kalmaz.
Bir bot için eşinden türlü laflar işitmez.
Araba almışlar ama zannetmiyorum ki eşi izin versin de kullabilsin.
Evde hiçbirseye elini sürmedigi gibi sürekli onu yap bu yap diye direktif veren kimse olmaz başında.
Ve tabi şiddet, onda bile sen kadın ol alttan al ben seni dönmek istemiyorum diyen bir zihniyet var ortada.
Yine de ayrılmıyor ve ayrılmayacak çok belli yorumlarından, hasta olunca böyle eşten insanlık beklemesin boş yere.
Çok geçmiş olsunMerhaba hanımlar bir kaç gündür baş ağrısı halsizlik vardı üzerimde kemiklerim ağrıyordu eşime dedim ben kendimi iyi hissetmiyorum test yaptıralım hah birde onu çıkartma şimdi başıma ağzını hayır aç bi hayır konuşmuyorsun bi ton laf etti dün akşam yine kendimi kötü hissettim iyi bari gidelimde yaptır şu zıkkımı dedi gittik sen git yaptır ben hastaneye girmem bana da bulaşır dedi ne biçim bi insansın kendini düşünüyorsun dedim tartıştık neyse gittim verdim testi sabah mesaj geldi pozitifim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?