Covid oldum peki eşim ne yaptı?

Eş seçimi cidden çok önemli. Hastalıkta, sağlıkta beraber olacağız diye söz veriyoruz. Boşuna değil bu. Ben hastalandığımda gündüz hastaneye gidelim diye tutturdu. Sırf sigorta yok masraf olmasın diye gitmemiştim. Gecenin 2'sinde kötüleşince beraber gittik. Serum yedim geldim. 4'te vardık eve hiç de lafını etmedi. Sen şöylesin böylesin de demedi. Allah'tan şanslıymışım bu konuda. Sizin eşinizi okuyunca ben bile daraldım. Allah yardımcınız olsun, sabır versin. İyileşirsiniz inşallah. Ayaklanınca ilk işiniz bu adamla yollarınızı ayırmak olsun. Seven insan bu şekilde davranmaz. Bizi erkekler bazen robot sanıyor herhalde. Bir yer toplanmayınca lafını ediyorlar. Biz de insanız ya hasta da olabiliriz. Böyle mızmız herifler hiç çekilmez, kusura bakmayın.

Siz bir insanla evli olduğunuza emin misiniz?

Allah' ım sen konuyu biliyorsun. Amin.

YA KIZIM DAHA ÖNCE DE DÖVÜYOR DİYE KONU AÇMIŞSIN ŞİMDİ DE BU, BURAYA YAZIP OFLAYACAĞINA İCRAATA GEÇİP BOŞASANA ARTIK ŞU ADAMI???? SENİ EVE KİTLİYOR ODAYA KAPATIYOR BU NE YA?? EVDEKİ EŞYALARI DA SEN ALMIŞSIN, ÇALIŞIYORMUŞSUN. EV SENİN ÜZERİNE Mİ PEKİ? DERHAL BOŞAN BU ADAMDAN POLİS ÇAĞIR. BURAYA YAZMAYI BIRAK ARTIK. TAVSİYELERİ Bİ DİNLE!!!!! İNSANLAR BİLİYOR DA KONUŞUYOR HERHALDE!!!

ARKANDAN BOŞANDIN DİYE LAF EDECEK OLAN BABAN DA *** YESİN AFEDERSİN. SEN KENDİ BAŞININ ÇARESİNE BAKIP ANNENİ KORUMAYA ÇALIŞ SADECE.

Aboooooo.

N Nazille0 bu herifin nesini boşamıyorsunuz?

Üzülme canım geçiyor boş ver sen takma onu bende geçirdim insan üzülünce daha kötü oluyor allah şifa versin

Bak gülüm. Tamam annen baban öküz sürüsü sana hic sevgi göstermedi. Ve maalesef buna benzer baska bir sevgisiz öküzle evlilik yapmissin. Senin bunlara mecbur olmadigini biliyorsun degil mi? Ilk önce kendini bir sevmeye gayret et. Bu adamdan sana hicbirsey olmaz. Oda sana siddet gösteriyor ailen gibi. Kac kendini kurtar artik. Cok gecmis olsun

Eşiniz tam bir mahlukat .eğer gram sevgisi olsaydi ve sizi kaybetmekten korksaydi bunlari yapmazdi. Benim eşimde üniversiteye kadar ayakkabılarini bağlayan ,gömleklerini düğmelerini ilikleyen bir anneyle büyümüş. İlk evlendigimizde gerekli konusmalari yaptim.sonuçta insan olan anlar. Muhfak işleri bana aittir hiç girmez ama koltuklari ceker camlari siler yerleri siler süpürür yardimci olur. Heleki simdi ara ara cok rahatsizlaniyorum o zamanlarda üstümü bile giydirdigi oluyor. Hee yemek yapamaz ama yemek alır önüme getirir. yapmazsada kendi bilir kapıyı gösteririm. Kötü günümde yaninda olmayan kocaya ihtiyacım yok

Çok samimi söylüyorum ben olsam gece o uyurken yüzüne tükürüğümü filan sürüp korona bulaştırırdım adama. Görsün insanı ne kadar halsiz bıraktığını bu hastalığın. Sonrada karantinaya girecek yerim yok diyip KYK yurduna giderdim pılımı pırtımı toplayıp bir başına kalsın evde hasta hasta.

Yazık yazık dünyaya bir kere geliyoruz.Katlanmak zorunda kaldığın kocan bir hayvan.Kocan hasta olursa bir bardak su bile verme.Aile desteğin yok sanırım,çalışıyorsan ,paran varsa boşa gitsin.Ailen destek olmasa da boşan.Çekilecek gibi değil

Yahu el olsa üzülür,destek olmaya çalışır..arkadaşımın yan komşusu yakalandı bu illete market alışverişini yaptılar,yemek yapıp kapısına koydular,halsizlik var zaten uğraşmasın diye ... sizin eş nasıl bir mahlukat ki böyle davranmış...ama siz de de suç var çok susmuşsunuz.. dayağa sus ,hakarete sus sonra tepene çıkar tabi

İnsan karısı için üzülür. İnsan üzülür. İnsan.

Çocuğunuz yoksa ( yani bakım için birisine ihtiyacınız yoksa ) aileniz desteklesin ya da desteklemesin boşanıp rahatça yaşarsınız . Sadece ev kirası biraz zorlar sizi.

Çocuğunuz yoksa ( yani bakım için birisine ihtiyacınız yoksa ) aileniz desteklesin ya da desteklemesin boşanıp rahatça yaşarsınız . Sadece ev kirası biraz zorlar sizi.
Kendi kazandiği parayi imkanı ölçüsünde istediği gibi harcar en azından. Çalıştığı hâlde eşinin kendisine uygun gördüğü ayı 300-400 TL geçirmek zorunda kalmaz.

Bir bot için eşinden türlü laflar işitmez.

Araba almışlar ama zannetmiyorum ki eşi izin versin de kullabilsin.

Evde hiçbirseye elini sürmedigi gibi sürekli onu yap bu yap diye direktif veren kimse olmaz başında.

Ve tabi şiddet, onda bile sen kadın ol alttan al ben seni dönmek istemiyorum diyen bir zihniyet var ortada.

Yine de ayrılmıyor ve ayrılmayacak çok belli yorumlarından, hasta olunca böyle eşten insanlık beklemesin boş yere.

Bende tam sımdı Bosanmayı dusunmuyor musun diye sordum baktım bahsi gecmemıs hıc. Yorumu okuyunca ok dedim. Cevabı aldım.

Çok geçmiş olsun kendinize iyi bakın.. Eşinizle de konuşun benim için endişeleniyor musun diye.. Çok ayıp yaa.. Çok üzüldüm.. Ne diyebilirim ki.. Belki de eşiniz geçirdi belirti vermeden size o bulaştırdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…