Covid oldum peki eşim ne yaptı?

Eşinizinde sizinle birlikte kalması gerekliydi.Bana bu hasta halimle bunu yapan bir adamı filyasyon ekibine ihbar ederdim.

Böyle konuları okuyunca şok oluyorum. İnsan eşine de merhamet etmeyecekse kime edecek. Gitgide insanlıktan çıkıyoruz toplum olarak. İnşallah kendiniz için doğru kararı verirsiniz bu evlilik adına.

s.ktirgit derdim. ymk yp bulaşık yıka çamaşır katla ütüle kadınlık görevini yp , hasta olunca yüzüne bakmasın ...

Allah yardımcınız olsun. Mesajlarınızı okudum ve size çok saygı duydum. Umarım tamamen iyileşir ve bir an önce hayatınıza muhteşem bir şekilde devam edersiniz.

Böyle bir adamla hayatımı sürdürmeye devam etmezdim edemezdim soğurdum

Çokça geçmiş olsun ama Ne yapmayı düşünüyorsunuzlara cevap vermemişsiniz hiç, demek ki sinir stres atmalık bir konu bir dahaki dayağa ya da hanzoluga kadar gayet normal devam edecek her şey . O zaman istediğini söyleyelim kocan tam bir hanzo , zerre merhamet sevgi yok içinde sana karşı, eş olamamış. Ama çok da canını sıkma hastalığı atlatınca geçer.

Market harici gitmediysen muhtemelen o öküz kocan taşıdı sana. Azıcık aklın varsa boşan bundan. Bide vicdan yapıp o hastalanınca sen ona bakmazsın inşallah

Bence şikayet et dışarı çıktı diye tıpış tıpış gelsin eve sonra kendini ayarlayıp boşan

Eşin gerçekten çok bencil insanlık bu mu ? Ayrıca eşin nasıl dışarı çıkıyor? Onun da seninle karantinaya girmesi gerek

gitti hastaneye temaslı diye yapmamışlar on dört gün karantinada kal demişler

Eşiniz size daha önce kaç kere şiddet de uygulamıştı. Böyle bir adamla devam ederken nasıl muamele gorebilirsiniz ki başka. Hayatınıza sihirli bir değnek dokunmadıkça eşinizden ilgi, sevgi, saygı beklemeyin o şiddetlerden sonra. Ne derler bilirsiniz ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.

Bunları yapması için eşinizin sizi sevmemesi değil üstüne gıcık falan olması gerekiyor bence. Çok geçmiş olsun.

Dayak yediğiniz adamdan merhamet dilenmeniz garip.

Sanırım ciddi sorunlar var evliliginizde ki gezerken bile olsa eş demek destek demek bu herkeze bulasabiliyo insan korktuğu şeye kendi bilerek kaparmi bence evliliginizi gözden geçirin derim ben evli biri olarak eşim böyle davranışa bi süre ara vermeyi teklif ederdim

Ihbar et temasli halde disarda diye.ne bicim laflar onlar saglik hastalik iyi gun kotu gun ne oldu

O nasıl bir eş ya onunla ömür mü geçer?Hiçbir iş yapmayın yatın dinlenin.Bu adam sinirlenip döver de gibi geldi bana gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…