Covid oldum peki eşim ne yaptı?

Henüz çocuğunuz yokken bı şekilde boşanmanız lazım yoksa bu adamla sonunuz iyi değil. Bugün hasta da olsanız eliniz ayağınız tutuyo, Allah korusun bigun yatalak olsanız bu adam size neler neler yapar. Kurtulmanız lazım başka çare yok

valla sağlam boşanma nedeni.kötü günümde yanımda olmayacaksa,iyi günümde de defolsun gitsin.

Bu evlilik değil. Demekki yatak hastası olsan adam direk boşar seni. Durumlar müsaitse boşan. Değilse aenin yerine olsam geberse dönüp bakmam. Onun da karantinada olması gerekiyor hazır dışarı çıkmışken ara şikayet et ceza yesin için soğur biraz.

Neden böyle adamlarlasınız böyle konuşma davranma cesaretini nerden buluyorlar. Ben hastayken bana mutfağı topla diyecek....aman Allahım. Bir daha ondan haber alamazlar

Senin bu adama kocam demem bile hata pardon adam dedim cunku adam da degil maalesef

Size merhamet etmeyen bir eşiniz var adınıza çok üzüldüm . İnsan rahatsız olduğunda ekstra ilgi beklerki sizinki herhangi bir hastalıkta değil. Ne diyeyim Allah merhamet versin eşinize

Sktrsingitsin yavşak herif işte, insanlık ne arar onda. anca insana ağız bozdurur böyleleri..
İyileş ve kurtul o salaktan daha çook hasta olursun öyle biriyle yaşam mı olur sırf evli kalmak için öylesine biriyle yaşanılmaz ömür boyu

Belkide size o bulaştırdı nereden biliyor ki? Belirtisiz atlatmış olamaz mı? Çok üzüldüm durumunuza. Geçmiş olsun

Esin merhametsizmis. Boyleleri kendinden baskasini sevmez. Seninlw de onun arkasini topla diye evlenmis

Asla elini sürmezmiş o sürdükçe ben hep onun iş yapmasını beklemiş yan gelip yatmışım kocaya hizmet etmeyeceksem niye evlenmişim o kadar tartıştım ki bu konuyu usandım yoruldum
Evliliği sadece kocaya hizmet olarak gören öküzden koca filan olmaz. Kocam dediğin adamda empati, merhamet, vicdan sıfır.

Temaslı olduğu için onunda evde karantinada olması lazım. Ceza yiyip gelince aklı başına gelir merak etmeyin.
Ceza meza yok ya kac kisiyi sikayet ettim. Gelip bakmiyorlar covidliler ne yapiyor diye bir komsuda varmis evini tamir ettiriyordu evde diye ilac getirenler gelince fark ettik. Veballeri cikar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…