Deltanin da kisaltildi suresi artık 14 günBende de yazmıyor, ama delta olunca karantina süresi 20 gün oluyormuş. Benim 14 gün ve çarşamba bitiyor Allahın izniyle.
Eğer test yaptırıp negatif sonuc gelirse karantina 10 gün olmuş10 güne ilk ve ortaöğretimde test yaptırmayan yakın temaslı öğrenciler girdi. Pozitif olanlar için değişen bir durum yok.
E nabizda tahliller kısmı var ordan da bakabilirsinizO kırmızı ünlem olan yerde varyant yazmıyor bende ben mi bulamadım acaba :) çok merak ediyorum nasıl ogrenebilirim
Geçmiş olsunMerhaba iyiyim cok sukur maalesef gecti.Oglum 4 gun kadar ateslenme ve kusma yasadi sonra atlatti binlerce sukur olsun ki.
Grıp gıbı atlatıcaksınn.Ben gecırdım 70 yasındakı babamada bulastırdım.Allahın ıznı ıle bısey olmucakKızlar daha 2 hafta önce mürtaj olmuştum burda paylaşmıştım meleğimin kalbi durmuş aldılar.Şimdi eşim eve corona getirdi.Bu ikinci gecem belirgin olarak ateşim ve baş ağrım var.Ne yapmalıyım inan bilmiyorum.Sürekli herşey geçicek diyorum.Favirapir verdiler inanılmaz ilaç alerjim vardır içmeye korkuyorum.Geçiren arkadaşlar beni biraz rahhatlatabilir mi? İki oğlum var küçük sürekli Allahım beni onlara bağışla diyorum.Psikolojim daha düzelmemişken birde bu ne yapmam gerek?
Sağolun teşekkür ederim. Ama benim kafamı karıştıran başka şeyler öğrendim yeni. Kovit geçiren çocuklarda 2 ile ,6 hafta arasi Mis c denilen bir hastalık gelisebiyormus. Okuduklarim çok can sıkıcı. Allah im tüm çocuklarımızı korusun. Yani kafa hiç rahat degilGeçmiş olsun, şu an bizde eşimle pozitif karantinadayız. Bennim oğlumda 12 yaşında, onda da aynı durum oldu ara ara ateşlendi, ama başka birşey olmadı şükür. Ateş düşürücüyle atlattık. İlk gün halsizdi ateşle beraber, sonraki 2 gün sadece ateşi oldu. Sonra iyi oldu şükür. Biz bu süreçte ona ayrıca kuşburnu marmelatı, çam kozalağı pekmezi, kestane balı kaşıklattık, umca da verdik günde 3 kez. Çok geçmiş olsun.
Babaniz iyidir inşallah.Grıp gıbı atlatıcaksınn.Ben gecırdım 70 yasındakı babamada bulastırdım.Allahın ıznı ıle bısey olmucak
Her bünye aynı değil kardeşimin 12.günü hala sabahları nefesim daralıyor zor uyuyorum diyor.. Herkes grip gibi atlatmıyor.. İyi şeyler demek isterdim sizin gibi ama önemsemezlik etmesin kimse.. Herkes dikkat etsin..Grıp gıbı atlatıcaksınn.Ben gecırdım 70 yasındakı babamada bulastırdım.Allahın ıznı ıle bısey olmucak
Tabıkı ole bana moral verın dedı .Babamda bende agır atlattık .Babam bıldıgın saglık yonunden gerıye gıttı .Moral berın demıs .Nılım kurulu baskanının tarıfı var googleye yazarsanız o tarıfı yapın faydadı çokHer bünye aynı değil kardeşimin 12.günü hala sabahları nefesim daralıyor zor uyuyorum diyor.. Herkes grip gibi atlatmıyor.. İyi şeyler demek isterdim sizin gibi ama önemsemezlik etmesin kimse.. Herkes dikkat etsin..
ben ve esim agustoz ayında oldu ilacın üstündeki kare kagıt yapıstırmıslar tarih yerine onu aldı altında temmuz ayına ailet oldugu görüceksin biz icmedik cevremdeki herkezin ilacı böyle tarıhı gecikti saka gibi kimsi aramıs iste ilaclar 1 sene daha gecerli bilmemn e kılıf uydurmuslar o yuzden dikkat ama bol c vitamını cinko satılıyo zaten eczanedeKızlar daha 2 hafta önce mürtaj olmuştum burda paylaşmıştım meleğimin kalbi durmuş aldılar.Şimdi eşim eve corona getirdi.Bu ikinci gecem belirgin olarak ateşim ve baş ağrım var.Ne yapmalıyım inan bilmiyorum.Sürekli herşey geçicek diyorum.Favirapir verdiler inanılmaz ilaç alerjim vardır içmeye korkuyorum.Geçiren arkadaşlar beni biraz rahhatlatabilir mi? İki oğlum var küçük sürekli Allahım beni onlara bağışla diyorum.Psikolojim daha düzelmemişken birde bu ne yapmam gerek?
Evet oyleymis yalnis anlamisim
İlaci kullandik tarihi gecmemisti.Oyle denk gelmis olabilir.Herkesde farkli olan bir hastalik Rabbim kimseyi dara dusurmesinben ve esim agustoz ayında oldu ilacın üstündeki kare kagıt yapıstırmıslar tarih yerine onu aldı altında temmuz ayına ailet oldugu görüceksin biz icmedik cevremdeki herkezin ilacı böyle tarıhı gecikti saka gibi kimsi aramıs iste ilaclar 1 sene daha gecerli bilmemn e kılıf uydurmuslar o yuzden dikkat ama bol c vitamını cinko satılıyo zaten eczanede
ben bildigin grip gibiydi salya sümük esimde hicbir sey yok sadece adele agrısı o yuzden herkes bir degill
Banada cok zor geldi bu hastalik.Neler neler yasadim 2 ay arayla 2 ameliyat oldum anjiyo oldum cok ciddi cilt hastaligi atlattim yani cok seyle ugrastim bunyem gucludur oyle ay basima bu geldi diye salmam kendimi.Boyle biri olmama ragmen geceleri rahatsizliktan uyuyamadim daraldim surekli gogsumde birsey vardi sanki.Grip gecirenlere masallah valla benim yasadagim en agir hastalikti.Her bünye aynı değil kardeşimin 12.günü hala sabahları nefesim daralıyor zor uyuyorum diyor.. Herkes grip gibi atlatmıyor.. İyi şeyler demek isterdim sizin gibi ama önemsemezlik etmesin kimse.. Herkes dikkat etsin..
Cok sukur hafif atlatmissin.Bi koltukta ben bi koltukta esim 10 gun kalkamadik ikimizde oyle kendi canimizla ugrasiyorduk ki birbirimizi inan dusunemedik.Guzel beslenırsen kafana takıp buyutmezsen her sey daha guzel olur .Ben bırde babama bulastırdım dıye uzuldum .Kendımı dusunemedım .Bırde ılk zamanlarıbda oldum .Çok yenıyken .Allah yar ve yardımcınız olsun
Babaniz nasil olduGrıp gıbı atlatıcaksınn.Ben gecırdım 70 yasındakı babamada bulastırdım.Allahın ıznı ıle bısey olmucak
Aynısını diyor kardeşim deBanada cok zor geldi bu hastalik.Neler neler yasadim 2 ay arayla 2 ameliyat oldum anjiyo oldum cok ciddi cilt hastaligi atlattim yani cok seyle ugrastim bunyem gucludur oyle ay basima bu geldi diye salmam kendimi.Boyle biri olmama ragmen geceleri rahatsizliktan uyuyamadim daraldim surekli gogsumde birsey vardi sanki.Grip gecirenlere masallah valla benim yasadagim en agir hastalikti.
Atlaticak hic endeselenmeyin.Ben balgamim ne zaman gecicek diye cok dusunuyordum gecti cok sukur daraltimda gecti.Kardesininde gecicek kalmayacak hic biri.Aynısını diyor kardeşim de
Allah bır daha yasatmasınCok sukur hafif atlatmissin.Bi koltukta ben bi koltukta esim 10 gun kalkamadik ikimizde oyle kendi canimizla ugrasiyorduk ki birbirimizi inan dusunemedik.
Babam hastalıktan sobra baya bır gerıledı .Bız cok dıkkat ederdık .Zaten 70 yaşında .Bol bol sarmısak verdım .Her gece kalkıp nefesını dınlıodum .Ben getırmiştım ısyerınden pıslıgı .Allah kımsenın basına vermesınBabaniz nasil oldu
Ben size kötü bişey söylemek istemedim kendimden örnek vererek sizi rahatlatmaya calstm normalde böyle konstugm insanlar ins bennmde sizn gibi olur vs diyerek muhabbeti sonlandırdım siz o kadar kötü düsünceye sahipsiniz ki aynı covidde olduğu gibi sizde böyle düsünce varken zaten allah baska dert vermesin sizeAy Allah icin yazmayin olur mu.Panik durduk yere yasanir.Travmalar vardir insanlar zorlanir.Buraya dertlesmek icin yazmistim nitekim iyi kalpli bir suru insan iyi dileklerinde bulunarak beni rahatlattilar.Siz aman ben boyle yasadim herkes boyle olsun yoksa abartiyordur vs diye dusunenler kendi icinizde yasayin boburlenmelerinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?