- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
Geçmiş olsun, şu an bizde eşimle pozitif karantinadayız. Bennim oğlumda 12 yaşında, onda da aynı durum oldu ara ara ateşlendi, ama başka birşey olmadı şükür. Ateş düşürücüyle atlattık. İlk gün halsizdi ateşle beraber, sonraki 2 gün sadece ateşi oldu. Sonra iyi oldu şükür. Biz bu süreçte ona ayrıca kuşburnu marmelatı, çam kozalağı pekmezi, kestane balı kaşıklattık, umca da verdik günde 3 kez. Çok geçmiş olsun.Merhaba ilçe sağlığa kayıt olusturdum aramadilar. Yarın 184 u arayıp öğreneyim o zaman. HES uygulamasında yazmıyor. Ben mi göremiyorum acaba. Tam olarak tarif eder misiniz
Bir de birşey soracağım. Oğlum pazartesi oldu. Bugün , 5. Gundu. İki gün 6 7 saatte bir yükselen ateş oldu. Genel durumu iyi ama bugün halsizligi vardı. Canım sıkıldı. Tam olarak iyileşmesi ne kadar sürdü kızınizın. Bu ara da oğlum 12 yasinda. Size de çok geçmiş olsun
Benim oglumda 7 yasinda onunda atesi ve kusmasi oldu sadece ates dusurucu verebiliyoruz o yuzden 4-6 saatte bir ilac verdim.4 gunde iyilesti cok sukur.Cocuklar daha cabuk atlatiyor Allahin izniyle birsey olmaz.Geçmiş olsun, şu an bizde eşimle pozitif karantinadayız. Bennim oğlumda 12 yaşında, onda da aynı durum oldu ara ara ateşlendi, ama başka birşey olmadı şükür. Ateş düşürücüyle atlattık. İlk gün halsizdi ateşle beraber, sonraki 2 gün sadece ateşi oldu. Sonra iyi oldu şükür. Biz bu süreçte ona ayrıca kuşburnu marmelatı, çam kozalağı pekmezi, kestane balı kaşıklattık, umca da verdik günde 3 kez. Çok geçmiş olsun.
Doktor bana hiç kullan falan demedi ben kafama göre kullandım aslinda ama devam edeyimDoktora sorup devam etmeni oneririrm koronanin etkisi uzun zaman devam ediyor
Canım abartma istersen bende geçirdimde böyle korkulcak bişey yok yani grip bile yanında daha ağır yani bu kadar panikleme bol bol limonata iç korkma benim astımım var valla ben senin kadar korkmadımKızlar daha 2 hafta önce mürtaj olmuştum burda paylaşmıştım meleğimin kalbi durmuş aldılar.Şimdi eşim eve corona getirdi.Bu ikinci gecem belirgin olarak ateşim ve baş ağrım var.Ne yapmalıyım inan bilmiyorum.Sürekli herşey geçicek diyorum.Favirapir verdiler inanılmaz ilaç alerjim vardır içmeye korkuyorum.Geçiren arkadaşlar beni biraz rahhatlatabilir mi? İki oğlum var küçük sürekli Allahım beni onlara bağışla diyorum.Psikolojim daha düzelmemişken birde bu ne yapmam gerek?
Eger kendi gittiginiz doktorunuz yoksa maalesef bilgi vermiyorlar.Benim doktorum yillarim doktoru cok bilgili ve isini iyi yapan bi insan.O ic mutlaka dedi ona guvendigim icin iciyorum.Doktor bana hiç kullan falan demedi ben kafama göre kullandım aslinda ama devam edeyim
Valla grip yaninda asla hafif kalmazdi bunyeden bunyeye degisir bu hastalik.Baya agir gecirdim atesim 1 hafta dusmedi balgamdan cok tikandim hergun kustum acilde bir suru igne ilac oksijen verdiler.Kurtaj oldugum kanim azaldigi icin ve hala vucudumda beta hcg yuksekti hamile gibiydim hafif geciremedim.Korkmak degilde o donem bebegimi kaybetmistim psikolojim cok bozuktu ustune bunun gelmesi kucuk oglumunda bizimle hastalanmasi oksurmesi vs dogal olarak beni cok yipratti ve buraya icimi dokmek istedim.Bunda abartma vs diye kucumsemek cok sacma.Kimse kimsenin yasadigini anlayamaz.Canım abartma istersen bende geçirdimde böyle korkulcak bişey yok yani grip bile yanında daha ağır yani bu kadar panikleme bol bol limonata iç korkma benim astımım var valla ben senin kadar korkmadım
Merhaba Hes'de durumunuz riskli yazan yer var kırmızı ünlemMerhaba geçmiş olsun benimde kızım oldu mutasyonlu, hangi varyant olduğu HES uygulamasında yazıyor, 184'u arayınca söylüyorlar, il sağlık, ilçe sağlık ararsanız da tc'nizi alıp bilgilendiriyorlar tel.de acil şifalar
Merhaba Hes'de durumunuz riskli yazan yer var kırmızı ünlemMerhaba ilçe sağlığa kayıt olusturdum aramadilar. Yarın 184 u arayıp öğreneyim o zaman. HES uygulamasında yazmıyor. Ben mi göremiyorum acaba. Tam olarak tarif eder misiniz
Bir de birşey soracağım. Oğlum pazartesi oldu. Bugün , 5. Gundu. İki gün 6 7 saatte bir yükselen ateş oldu. Genel durumu iyi ama bugün halsizligi vardı. Canım sıkıldı. Tam olarak iyileşmesi ne kadar sürdü kızınizın. Bu ara da oğlum 12 yasinda. Size de çok geçmiş olsun
Merhaba Hes'de durumunuz riskli yazan yer var kırmızı ünlemişareti olan yerde yazıyor varyant..çeşidi
Kızımin 7.günün sonunda semptomlari düzeldi iştahı geri geldi
10.günde tamamen hiç bişeyi kalmamıştı ama ilk 1 hafta aç durdu, kustu kg kaybı oldu ates 42yi gordum aklım gitti 1 hafta düşmedidolven veriyordum 4 saatte bir.
Vitamin takviyesi yapıyoruz, protein veriyoruz şimdi toparlamak içi. 2-3 güne düzelmeye başladığını göreceksiniz üzülmeyin çocuklar bizden daha dayanıklı acil şifalar
Bende de yazmıyor, ama delta olunca karantina süresi 20 gün oluyormuş. Benim 14 gün ve çarşamba bitiyor Allahın izniyle.O kırmızı ünlem olan yerde varyant yazmıyor bende ben mi bulamadım acaba :) çok merak ediyorum nasıl ogrenebilirim
Yoo 20 gun olmuyor ve ilce saglik biseyi var filyasyonun verdigi numarayi arayica cikiyorlar onlar bilgi veriyorlarBende de yazmıyor, ama delta olunca karantina süresi 20 gün oluyormuş. Benim 14 gün ve çarşamba bitiyor Allahın izniyle.
Burada delta denilip 20 gün verilen birini duymuştum, belki değişmiştir.Yoo 20 gun olmuyor ve ilce saglik biseyi var filyasyonun verdigi numarayi arayica cikiyorlar onlar bilgi veriyorlar
Benim oğlum 3 aylıkken kovidli biri tarafndan öpüldü önce ona geçti sonra bizlere geçti siz panik yaptıgınız icin zorlanıyorsunuz anlatımınızda aynen öyle aşırı panik bence çocuklarınız icin sakin olmalısınız ve allahın takdirine bırakmalısınızzValla grip yaninda asla hafif kalmazdi bunyeden bunyeye degisir bu hastalik.Baya agir gecirdim atesim 1 hafta dusmedi balgamdan cok tikandim hergun kustum acilde bir suru igne ilac oksijen verdiler.Kurtaj oldugum kanim azaldigi icin ve hala vucudumda beta hcg yuksekti hamile gibiydim hafif geciremedim.Korkmak degilde o donem bebegimi kaybetmistim psikolojim cok bozuktu ustune bunun gelmesi kucuk oglumunda bizimle hastalanmasi oksurmesi vs dogal olarak beni cok yipratti ve buraya icimi dokmek istedim.Bunda abartma vs diye kucumsemek cok sacma.Kimse kimsenin yasadigini anlayamaz.
Ay Allah icin yazmayin olur mu.Panik durduk yere yasanir.Travmalar vardir insanlar zorlanir.Buraya dertlesmek icin yazmistim nitekim iyi kalpli bir suru insan iyi dileklerinde bulunarak beni rahatlattilar.Siz aman ben boyle yasadim herkes boyle olsun yoksa abartiyordur vs diye dusunenler kendi icinizde yasayin boburlenmelerinizi.Benim oğlum 3 aylıkken kovidli biri tarafndan öpüldü önce ona geçti sonra bizlere geçti siz panik yaptıgınız icin zorlanıyorsunuz anlatımınızda aynen öyle aşırı panik bence çocuklarınız icin sakin olmalısınız ve allahın takdirine bırakmalısınızz
Merhaba iyiyim cok sukur maalesef gecti.Oglum 4 gun kadar ateslenme ve kusma yasadi sonra atlatti binlerce sukur olsun ki.Merhaba çok geçmiş olsun
Şimdi nasılsınız?
Sizden çocuklarınıza geçti mi acaba?
Bide simdi 14 gunden 10 gune indirmisler.Ağustosta oldum, delta olduğu için 20 gündü karantina. İlçe sağlıktan arayıp bizzat delta ve karantinanız 20 gün bu yüzden demişlerdi. Hes uygulamasında da anında 20 güne çıkmıştı. Ama değişmiş olabilir.
10 güne ilk ve ortaöğretimde test yaptırmayan yakın temaslı öğrenciler girdi. Pozitif olanlar için değişen bir durum yok.Bide simdi 14 gunden 10 gune indirmisler.
Evet oyleymis yalnis anlamisim10 güne ilk ve ortaöğretimde test yaptırmayan yakın temaslı öğrenciler girdi. Pozitif olanlar için değişen bir durum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?