E çocuklarına da bulastirmis işte, eşiniz test yaptirsin o kadına da allah akıl fikir vicdan versinİyi akşamlar hanımlar kayınvalide covid oldu . 14. günü falan çok iyiyim diye markete gidiyor ,maskesiz bakkala gidiyor bomba gibiyim diye . Bugün tansiyonu yükseldi eşim evlerine girdi çıktı bizim evimize geldi . Sonuç olarak hastaneye götürdüler . Kayınvalidenin kafa yapısı şöyle aman benim çoluk çocuğum olmasında kim hasta olursa olsun . Kaç saatir buna sinir oluyorum . Ya birine bulaştıysa , ya bulaştırdığı kişinin bünyesi hastalıkla savaşamayıp hastalığa yenik düşerse . Bu bencillik değil midir ?
Dunya da 5 sene de hallolacaksa biz de bu tür oldukca 15 sene de hala varyantlı devam ederBu bencillik değil midir ?
Bu tarz davranan insan eminim ki çoktur .Dunya da 5 sene de hallolacaksa biz de bu tür oldukca 15 sene de hala varyantlı devam eder
Test yaptırdık negatif çıktı . Umarım vicdanen rahatsızdırE çocuklarına da bulastirmis işte, eşiniz test yaptirsin o kadına da allah akıl fikir vicdan versin
2 senedir asosyal oldum resmen hakkımı helal etmiyorum duydukca sinirleniyorum geriliyorum ne döneme geldik yarab.Bu tarz davranan insan eminim ki çoktur .dediğiniz gibi uzun sürecek sorumsuz bilinçsiz insanlar yüzünden
Kaç kere ikaz ettim şikayet edeceğimi de söyledim .Bir daha dışarı çıktığında polise şikayet etmelisniz mutlaka. Kadın göre göre mikrop yayıyor topluma.
Ahh ahh eşim senelik iznine ayrılmıştı 15 gün.2 senedir asosyal oldum resmen hakkımı helal etmiyorum duydukca sinirleniyorum geriliyorum ne döneme geldik yarab.
Beddua etmek istemiyorum, Allah ıslah etsin. Ben korkudan, anksiyeteden uyuyamaz oldum, her gün 200'den fazla insan ölüyor. Bu gibi düşüncesizler yüzünden belki de. Resmen insanlık suçu.İyi akşamlar hanımlar kayınvalide covid oldu . 14. günü falan çok iyiyim diye markete gidiyor ,maskesiz bakkala gidiyor bomba gibiyim diye . Bugün tansiyonu yükseldi eşim evlerine girdi çıktı bizim evimize geldi . Sonuç olarak hastaneye götürdüler . Kayınvalidenin kafa yapısı şöyle aman benim çoluk çocuğum olmasında kim hasta olursa olsun . Kaç saatir buna sinir oluyorum . Ya birine bulaştıysa , ya bulaştırdığı kişinin bünyesi hastalıkla savaşamayıp hastalığa yenik düşerse . Bu bencillik değil midir ?
Bu kadar bencillik olmaz . Çok haklısınız tedbirli davranan insanlara olan oluyor . Resmen Allah'a emanet yaşıyoruz hakkımıza giriyorlar .Beddua etmek istemiyorum, Allah ıslah etsin. Ben korkudan, anksiyeteden uyuyamaz oldum, her gün 200'den fazla insan ölüyor. Bu gibi düşüncesizler yüzünden belki de. Resmen insanlık suçu.
Şikayet edin hatta fotoda cekerseniz daha iyi.Versin parayı bir daha çıkıyor mu?İyi akşamlar hanımlar kayınvalide covid oldu . 14. günü falan çok iyiyim diye markete gidiyor ,maskesiz bakkala gidiyor bomba gibiyim diye . Bugün tansiyonu yükseldi eşim evlerine girdi çıktı bizim evimize geldi . Sonuç olarak hastaneye götürdüler . Kayınvalidenin kafa yapısı şöyle aman benim çoluk çocuğum olmasında kim hasta olursa olsun . Kaç saatir buna sinir oluyorum . Ya birine bulaştıysa , ya bulaştırdığı kişinin bünyesi hastalıkla savaşamayıp hastalığa yenik düşerse . Bu bencillik değil midir ?
Kendi oğlu eve giriyor çık gelme diye ikaz ediyor çocuğunu . Ama maskesiz dışarı çıkıyor başkalarının doğurduğu çocuklar insan evladı değil demek kiŞikayet edin hatta fotoda cekerseniz daha iyi.Versin parayı bir daha çıkıyor mu?
Geçmiş olsun ama vicdanen rahatsız olsa karantina sürecinde sokağa çıkmazdı, hele maskesiz asla dışarı çıkmazdı.Test yaptırdık negatif çıktı . Umarım vicdanen rahatsızdır
Anladım da ben sizi de samimi bulmadım. Gerçekten bundan rahatsız olsanız kk dan önce emniyet güçleri ile iletişime geçersiniz. Suça göz yummak masum bir şey değil. Benim komşum çıkıyordu . Fotoğraflayıp şikayet ettim. HES uygulamasından. Konu açmak aklıma bile gelmedi. Siz eşinizin gitmesinden rahatsız olmuşsunuz canınız kaynana çekiştirmek istemişKendi oğlu eve giriyor çık gelme diye ikaz ediyor çocuğunu . Ama maskesiz dışarı çıkıyor başkalarının doğurduğu çocuklar insan evladı değil demek ki
Bugün bunu düşündüm meselâ . Demek ki dedim bir çok covid hastası böyle çıkıyor insan içine karışıyor . Hastalık değil cehalet öldürüyor .Geçmiş olsun ama vicdanen rahatsız olsa karantina sürecinde sokağa çıkmazdı, hele maskesiz asla dışarı çıkmazdı.
Kayınvalidenizin davranışlarına bakınca 2 yıldır açık veya kapalı alan gözetmeksizin çift maskeyle laf olsun diye geziyorum demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?