- 9 Ağustos 2021
- 210
- 267
- 23
- 32
- Konu Sahibi Ablanstarbebegim
-
Hayır mükemmelsiniz:)Mükemmel değiliz ama sağduyuluyuz bence
Yok, ben kendimden bahsettim kargolar dairelere değil aşağıda boş bir alana bırakılıyor posta kutusu gibi oradan bile teslim almaya inmedim diye.Geçmiş olsun, umarım okuduğunuzu anlarsınız. Aşağı indiğimi nerden çıkardınız, daire kapısını 30 sn açık tuttum
Sanki saatler sürecek bir işlem arkadaş
Yok kız, karşındaki kişiyi düşünmek, empati kurmak falan bunlar hep basic life skills olması gerekiyor zaten. Mükemmellikle alakası yok.Hayır mükemmelsiniz:)
Bende kalabalık bir kurumda çalışıyorum, ondan belki bana sert geldi kuryenin tepkisi.. Ama buradaki mükemmel kadınlar gibi olamıycağım için üzgünüm hocamöğretmenim, bir ara her gün bir sınıfım karantinaya giriyordu. aynı odayı paylaştığımız kaç öğretmen arkadaş covid oldu. kısacası bilmeden o kadar çok covidliyle aynı ortamda bulundum , aynı yerlere temas ettim ki, bana çok sıradan geliyor artık. yazık kurye boş bulunmuş. insanların tepkisini de hoş görmek lazım.
Then u have all that skills bacım:) so u re perfectYok kız, karşındaki kişiyi düşünmek, empati kurmak falan bunlar hep basic life skills olması gerekiyor zaten. Mükemmellikle alakası yok.
Oyyy backhanded compliment de yaparmış yirimThen u have all that skills bacım:) so u re perfect
Normal zamanlarda çok tatlıyımdır:))Oyyy backhanded compliment de yaparmış yirim
Tanısak severdik kesinNormal zamanlarda çok tatlıyımdır:))
hanfendi buzluğunuzda ikramlık da mı yokkkk??!!111 elim ayağım titredi şok oldum, buzluğunuz boş mu?Hiç sipariş vermeme seçeneğini eliyorumdışarı da çıkamıyoruz, ne yapacağız
Maalesef boşhanfendi buzluğunuzda ikramlık da mı yokkkk??!!111 elim ayağım titredi şok oldum, buzluğunuz boş mu?
Bilmem ki burdaki insanlar boş buzluğa bu şekilde tepki veriyor. Nasıl boş buzluğun hiçbir şey atmadın mı diye. Benimkinde de tavuk suyu var sadece zaten.Maalesef boş
Eliniz ayağınız neden titredi
e yuh artık bari başka hastalıktan aile hekimi den rapor isteseydi.İyi hissediyorum dedi kız
2 aşı olmuş ama covid oldu yine de
İşe arabayla gelse tamam hadi bi nebze de işe toplu taşımayla geliyor
İşe yeni başladığı için yapmadı onu bencee yuh artık bari başka hastalıktan aile hekimi den rapor isteseydi.
Ayyy :) ben anlayamadım o kadar yorumla karşılaşıncaBilmem ki burdaki insanlar boş buzluğa bu şekilde tepki veriyor. Nasıl boş buzluğun hiçbir şey atmadın mı diye. Benimkinde de tavuk suyu var sadece zaten.
O arkadaş benim burada aldığım gibi tepki aldı mı merak ediyorumİşe yeni başladığı için yapmadı onu bence
Temassız teslimat diye bir şey duydunuz mu? Ya da kapının arkasından seslenip paspasın altında para , şiparişi kapıya asın pozitifiz vs diye. Ne saçma insansın bi de gelip konu açmış hey Allahım.Merhaba
Az önce yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum.
Bikaç g0n önce covid pozitif olduğumuzu öğrendik, vitamin vs ne varsa alıyoruz.
Biraz önce kelle paça çorbası sipariş ettim şifa olsun diye, maskeyle kapıyı açtım, Ödemeyi yaptım sonra kuryeye "pozitifiz, dezenfekt edin kendinizi" diye belirttim.. Değişik bir "ayyyy" sesi yükseldi ve kendimi kötü hissettim. Söylemesem daha iyiydi diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
Bundan sonra söylemem gibi geliyor, gereksiz hassasiyet demekki..
Sipariş vermeyin diyenler olur belki
Hiç sipariş vermeme seçeneğini eliyorumdışarı da çıkamıyoruz, ne yapacağız
Öyle paylaşmak istedim, dürüstlük/hassasiyete yer yok maalesef
İnsanların bunu yaşamasına da üzülüyorumİşe yeni başladığı için yapmadı onu bence
kelle paça da içmeyiver o zaman!Hanfendi online ödeme almıyorlar diyorum, bunu anlamanın nesi güç
Ahagvzz nasıl ya :))) benimkinde de kemikli ılık suyu, tavuk suyu ve haşlanmış nohut var bir paket ,sizden bir tık daha hamaratmisim, ödülumu beklerimBilmem ki burdaki insanlar boş buzluğa bu şekilde tepki veriyor. Nasıl boş buzluğun hiçbir şey atmadın mı diye. Benimkinde de tavuk suyu var sadece zaten.
Al bir mükemmel daha.. Saçma insan mı.. En tehlikelisi para alışverişi.. Yorumu okuyunca bunu yaptığınıza emin oldum.. Okudugunuzu anladığınızı düşünmüyorum anlasaydınız şayet temassız teslimat demezdiniz:)Temassız teslimat diye bir şey duydunuz mu? Ya da kapının arkasından seslenip paspasın altında para , şiparişi kapıya asın pozitifiz vs diye. Ne saçma insansın bi de gelip konu açmış hey Allahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?