Covid

Geçmiş olsun, umarım okuduğunuzu anlarsınız. Aşağı indiğimi nerden çıkardınız, daire kapısını 30 sn açık tuttum
Sanki saatler sürecek bir işlem arkadaş
Yok, ben kendimden bahsettim kargolar dairelere değil aşağıda boş bir alana bırakılıyor posta kutusu gibi oradan bile teslim almaya inmedim diye.

Omicrona maske etkili değil, mesele bu.
Kovid eski halde de değil, şuan pozitif olduğundan bihaber milyonlar sokakta çarşıda geziyor lakin temassız teslim varken, adama kapıya bırak hastayız diye seslenebilecekken yapmamış olmanız enteresan sadece.
O da boş bulunmuş vs, gizlemek yerine aksine tlf ya da online siparişe ‘pozitif hastayız, kapı önüne bırakın’ demek aklınızda olur, mevzular biter gider.
Geçmiş olsun, hafifçe atlatırsınız umarım.

Bende kalabalık bir kurumda çalışıyorum, ondan belki bana sert geldi kuryenin tepkisi.. Ama buradaki mükemmel kadınlar gibi olamıycağım için üzgünüm hocam

Bilmem ki burdaki insanlar boş buzluğa bu şekilde tepki veriyor. Nasıl boş buzluğun hiçbir şey atmadın mı diye. Benimkinde de tavuk suyu var sadece zaten.
Ayyy :) ben anlayamadım o kadar yorumla karşılaşınca kesinlikle öyle
Ben bişey demiyorım sevgili brahma
Hanımların mükemmel olduğunu kabul ettim, oturuyorum:)

Temassız teslimat diye bir şey duydunuz mu? Ya da kapının arkasından seslenip paspasın altında para , şiparişi kapıya asın pozitifiz vs diye. Ne saçma insansın bi de gelip konu açmış hey Allahım.

Bilmem ki burdaki insanlar boş buzluğa bu şekilde tepki veriyor. Nasıl boş buzluğun hiçbir şey atmadın mı diye. Benimkinde de tavuk suyu var sadece zaten.
Ahagvzz nasıl ya :))) benimkinde de kemikli ılık suyu, tavuk suyu ve haşlanmış nohut var bir paket ,sizden bir tık daha hamaratmisim, ödülumu beklerim

Temassız teslimat diye bir şey duydunuz mu? Ya da kapının arkasından seslenip paspasın altında para , şiparişi kapıya asın pozitifiz vs diye. Ne saçma insansın bi de gelip konu açmış hey Allahım.
Al bir mükemmel daha.. Saçma insan mı.. En tehlikelisi para alışverişi.. Yorumu okuyunca bunu yaptığınıza emin oldum.. Okudugunuzu anladığınızı düşünmüyorum anlasaydınız şayet temassız teslimat demezdiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…