- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Ya hu bir de normal bir sitem değildi, bayagı azarladı beni. Hasta mıdır nedir.Doktor da insan yahu. Etrafta doktor olan her eve gidip bizi muayene etmesini mi isteyelim?Ne zorunluluğu var adamin.
İyice şaşırmışlar. Sormaniz hata ve fazla olmuş. Yaptigi şey çok yanliş, doktor diye kapisini çalan kimseyle ozel ilgilenmek zorunda değil. (Ölüm kalım aciliyeti disinda)
Aynen yahu şok oldum tavrınaKomşu kapısını çalana kadar hastaneye gitseymiş
Doktor sa hastane de doktor çok ilginç
Psikolojik olarak da hasta sanırım. Adam ev koşullarında daha ne kadar yardımcı olabilir? Oracıkta teşhis koyup tedaviye mi başlasın. Bunların farklı bir versiyonu daha var. Apartmanda sağlık personeli olduğunu bilince samimi olmamalarına rağmen hastaneye randevu almadan sıra beklemeden torpille tedavi olmak isteyenler.Merhabalar, az önce karşı komşunun sitemine maruz kaldım, sitemden de öte kızgındı kadın. Sebep ise, 2 hafta önce kapıyı çaldı, eşime belirtilerini saymış covid olabilir miyim vs demiş. Eşim doktor o sebeple. O da olabilir tabi test gerekir demiş. Komşu da benim eşim köyde eve gelirler mi vs demiş eşim de 112 yi arayın onlar gelip alırlar sizi demiş.
Bende bugun nasıl oldu diye kapısını çaldım. Bu arada 6 aydır burdayız, merhaba dışında bir muhabbetimiz yok. Bana ters ters cevap verdi eşine yakıştıramadım ne biçim doktor ilgilenmedi vs saydırdı. Yani benim sorduğuma pişman etti.
ne yapacaktık ben anlamadım. Eşim test mi yapacaktı orda ona? Hasbunallah.
Bende çok pişman oldum. Nasılsınız diyorum kadına iyiyim eşine de söyle diyor. Terbiyesiz Ya.Asla sormazdım böyle edep bilmez yol yordam bilmez terbiyesize. Keşke haddini bildirseydiniz.
Keşke kadın kızmaya başladığı sırada şu emojiyi (Bende çok pişman oldum. Nasılsınız diyorum kadına iyiyim eşine de söyle diyor. Terbiyesiz Ya.
İnsanlık ettiğimi düşünüyordum.Bana gore kapısını çalmanız hataydı.
Teli yoksa demek ki görüştüğünüz biri degil.
Hiç gerek yoktu sormanıza
Koronanin basinda da herkes köşe bucak saglikcilardan "virus bulastirir" korkusuyla kaçıyordu.Psikolojik olarak da hasta sanırım. Adam ev koşullarında daha ne kadar yardımcı olabilir? Oracıkta teşhis koyup tedaviye mi başlasın. Bunların farklı bir versiyonu daha var. Apartmanda sağlık personeli olduğunu bilince samimi olmamalarına rağmen hastaneye randevu almadan sıra beklemeden torpille tedavi olmak isteyenler.
Covid olduğundan şüpheleniyorsa eşinizle yüzyüze konuşması bile tehlike.Her yerde covid belirtileri yazıyor zaten çok sormak istiyorsa sağlık bakanligini arayıp sorsun ilgi olarak ne bekliyormuş acabaMerhabalar, az önce karşı komşunun sitemine maruz kaldım, sitemden de öte kızgındı kadın. Sebep ise, 2 hafta önce kapıyı çaldı, eşime belirtilerini saymış covid olabilir miyim vs demiş. Eşim doktor o sebeple. O da olabilir tabi test gerekir demiş. Komşu da benim eşim köyde eve gelirler mi vs demiş eşim de 112 yi arayın onlar gelip alırlar sizi demiş.
Bende bugun nasıl oldu diye kapısını çaldım. Bu arada 6 aydır burdayız, merhaba dışında bir muhabbetimiz yok. Bana ters ters cevap verdi eşine yakıştıramadım ne biçim doktor ilgilenmedi vs saydırdı. Yani benim sorduğuma pişman etti.
ne yapacaktık ben anlamadım. Eşim test mi yapacaktı orda ona? Hasbunallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?