- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Çok geçmiş olsun.Maalesef Doktorsaniz böyle kapinizin calinmasi ve bazen rahatsiz edilmeniz de normal. Ekstra ilgi felan isteyen cok. Kurallar belli, ama "bizim icin bir kere görmezden gelemezmisiniz"ciler cok. Yapmasan kötüsün. Kendi esimden örnek vereyim: akrabasi burda asidan sonra evde kötü olmus. Hastaneye corona var diye gitmek istemediler. Sözde kimseyle görüsmüyorlar. Esimde gidip evde ilk yardimi yapti. Sonra ne mi ortaya cikti: akraba corona pozitif. Eldiven maske oldugu halde esime de bulasmis. Karantinadayiz simdi. Hastanede felan baska maskeler ve koruma kiyafetler felan giyilir tabi.Uzun lafin kisasi: taviz tavizi dogurur. Esiniz dogru yere yönlendirerek dogru yapmis. Kimseye yüz vermeyin. O komsuya bundan sonra selam dahi vermeyin
Çok geçmiş olsun.
Müdahalelelik bir durum da yok test yapılacak. Eşim ne yapsın o ara yani. Tepkisi aşırıydı.
2 hafta geçti üzerinden.Ben yanlismi anliyorum lutfen duzeltin, onlar supheli covid ve siz gidip kapi caliyosunuz
Yani yanlis anlamayinda herkes böyle yapiyosa, bu virus illeti Dunyayi terk etse Turkiyeyi terk etmez.
Supheli biriyle kontak kurmaya calismaniz yanlis, tlfn acip sorsaydiniz.
Oda yuzsuz yuzsuz azarliyomu.
No no no ben cildirmiyorum demi.
Boşverin takılmayın böyle şeylere, maalesef bazı insanlara selam verirsiniz borçlu çıkarsınız, hele bazı meslek gruplarındansanız hısım akraba, konu komşu beklenti içine girer, biriyle ilgilenseniz diğerini yalnızca yönlendirseniz, falancaya bakmıştın beni geçiştiriyorsun deyip tavır yaparlar.ne tuhaf insanlar var ya. Eşime söyledim ne yapacaktım muayene mi edecektim diyor.
belirti varken sırf doktor diye riske atıp komsunun kapisini çalmak da nedir... hemen gidilir hastaneye test yaptirilir.Merhabalar, az önce karşı komşunun sitemine maruz kaldım, sitemden de öte kızgındı kadın. Sebep ise, 2 hafta önce kapıyı çaldı, eşime belirtilerini saymış covid olabilir miyim vs demiş. Eşim doktor o sebeple. O da olabilir tabi test gerekir demiş. Komşu da benim eşim köyde eve gelirler mi vs demiş eşim de 112 yi arayın onlar gelip alırlar sizi demiş.
Bende bugun nasıl oldu diye kapısını çaldım. Bu arada 6 aydır burdayız, merhaba dışında bir muhabbetimiz yok. Bana ters ters cevap verdi eşine yakıştıramadım ne biçim doktor ilgilenmedi vs saydırdı. Yani benim sorduğuma pişman etti.
ne yapacaktık ben anlamadım. Eşim test mi yapacaktı orda ona? Hasbunallah.
Of bi bitmediler doktorlar özel olarak ağlasın bunlara test yapsın evine gelsin ayaklarını yıkasın fln istiyorlarMerhabalar, az önce karşı komşunun sitemine maruz kaldım, sitemden de öte kızgındı kadın. Sebep ise, 2 hafta önce kapıyı çaldı, eşime belirtilerini saymış covid olabilir miyim vs demiş. Eşim doktor o sebeple. O da olabilir tabi test gerekir demiş. Komşu da benim eşim köyde eve gelirler mi vs demiş eşim de 112 yi arayın onlar gelip alırlar sizi demiş.
Bende bugun nasıl oldu diye kapısını çaldım. Bu arada 6 aydır burdayız, merhaba dışında bir muhabbetimiz yok. Bana ters ters cevap verdi eşine yakıştıramadım ne biçim doktor ilgilenmedi vs saydırdı. Yani benim sorduğuma pişman etti.
ne yapacaktık ben anlamadım. Eşim test mi yapacaktı orda ona? Hasbunallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?