- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.831
- 348
- Konu Sahibi Incredible incredible
-
Çok geçmiş olsun .Herkese merhaba, Öncelikle Mune abla lütfen konum tasinmasinbenim için su an en büyük dert çünkü. Kovit pozitifiz 2 buçuk yaşındaki çocuğum da pozitif. Dünden beri ateşi var . Bugün 40 Lara dayandı. Dün ambulans la hastaneye götürdük dusuremeyince. Orada da çocuk olduğu için pek bişey yapamıyorlar. Bugün yine 40 Lara çıktı . Şükür 38 e kadar düşürdük. Artık korkmaya başladım ,bir şey olacak organlarına zarar verecek diye.
Başına gelen var mı küçük cocuklar da, ılık duş ,ilaç , bezle kompres hepsini yapıyorum. Ne kadar sürecek bu ,ne zaman normale dönecek . Çok çaresiz kaldım
Evet kullanıyoruz lakin ateş düşürücü bile fayda etmiyorÇok geçmiş olsun .
Doktorunuz söylemiştir zaten dönüşümle ateş düşürücü kullanıyor musunuz ?
Teşekkürler ,Ne kadar kontrol altina alabiliyoruz bilemiyorum malesef. Suyu veriyorum ama kendi ne kadar içmek isterse o kadar içiyor. Küçük olduğu için bilemiyor malesefAteş savunma mekanizmasıdir.
Kontrol altına alıyor olmanız güzel.
Bol bol su icirin.
İçtiği ilaçların yan etkisini su azaltır.
Çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun benimde bebeğim bizimle covid olmuştu. Bizede bir sey yapamadılar. Bizim doktorumuz eğer ji ateş çocuğu çok rahatsız ederse fitil kullanabilirsiniz demişti 2. Fitilden sonra ateşi çıkmamıştı bir dahaEvet kullanıyoruz lakin ateş düşürücü bile fayda etmiyor
Benim çocuğumda covite yakalandı iki yaşında .üç gün sürdü ateşi antibiyotik kullandım dönüşümlü ateş düşürücü verdim sıvı gıda ile beslemeye çalıştım.ne yazikki bizde sekel bıraktı akciğerler etkilenmişti covit bittikten sonra onbeş gün antibiyotik iğne tedavisi aldık ciğerler öyle toparlandiHerkese merhaba, Öncelikle Mune abla lütfen konum tasinmasinbenim için su an en büyük dert çünkü. Kovit pozitifiz 2 buçuk yaşındaki çocuğum da pozitif. Dünden beri ateşi var . Bugün 40 Lara dayandı. Dün ambulans la hastaneye götürdük dusuremeyince. Orada da çocuk olduğu için pek bişey yapamıyorlar. Bugün yine 40 Lara çıktı . Şükür 38 e kadar düşürdük. Artık korkmaya başladım ,bir şey olacak organlarına zarar verecek diye.
Başına gelen var mı küçük cocuklar da, ılık duş ,ilaç , bezle kompres hepsini yapıyorum. Ne kadar sürecek bu ,ne zaman normale dönecek . Çok çaresiz kaldım
Yıkadığınız su banyoda yıkadığınız su gibi olmalı. Serin veya ılik suyla yıkamayın havaleye sebep olmasın. Bizi Doktorumuz Ateş bebeği rahatsı etmediği sürece aşırı müdehalelere karşıydı.Teşekkürler ,Ne kadar kontrol altina alabiliyoruz bilemiyorum malesef. Suyu veriyorum ama kendi ne kadar içmek isterse o kadar içiyor. Küçük olduğu için bilemiyor malesef
Sağolun ,Bizim ki biraz daha büyük olduğu için verirler mi bilmiyorum . İki ayrı şurup verdilerÇok geçmiş olsun benimde bebeğim bizimle covid olmuştu. Bizede bir sey yapamadılar. Bizim doktorumuz eğer ji ateş çocuğu çok rahatsız ederse fitil kullanabilirsiniz demişti 2. Fitilden sonra ateşi çıkmamıştı bir daha
Ilık suyla yıkıyoruz. Ateşe mecburen müdahale ediyorum çünkü çocuk titremeye başlıyor , yarı baygın yatıyor.Yıkadığınız su banyoda yıkadığınız su gibi olmalı. Serin veya ılik suyla yıkamayın havaleye sebep olmasın. Bizi Doktorumuz Ateş bebeği rahatsı etmediği sürece aşırı müdehalelere karşıydı.
Tabi benim bebeğim çok rahatsızlandı mecburen fitil kullanmıştım. Fitilden hemen sonra uyudu uyaninca mamasını içmişti. 2.günün sonunda kendine gelmişti.
Verirler diye düşünüyorum siz yine xs boyutunu alırsınız. 2.5 yaş da daha minik annesi.Sağolun ,Bizim ki biraz daha büyük olduğu için verirler mi bilmiyorum . İki ayrı şurup verdiler
Ekim de 3 yaşına girecek. Tesekkurler , doktor la iletişime geçince ve sorayımVerirler diye düşünüyorum siz yine xs boyutunu alırsınız. 2.5 yaş da daha minik annesi.
Kuzum benim toparlar inşallah. Bol su içmesine ve beslenmesine dikkat edin. Fitili Doktorunuz mutlaka yazacaktır.Ilık suyla yıkıyoruz. Ateşe mecburen müdahale ediyorum çünkü çocuk titremeye başlıyor , yarı baygın yatıyor.
Bizim de 2. Günümuz umarım yarına toparlar
Normalde covid o derece yüksek ateş yapmaz çocuklarda. Büyük ihtimal.ona eşlik eden bir enfeksiyon daha var sanirim.ates durumu 3 gün sürer. Gribal enfeksiyonlar ve covid ateşi 3. Gün son bulur. Bitmiyorsa eğer bu vücudunda bakteri olduğunu gösterir oda antibiyotik tedavisi gerektirir. Enfeksiyon varsa goturdugunuzde çıkar diye dusunuyorum. Çocuğunuzun yaşı ufak değil aslında. Bizde birdefa böyle olduk özel hastanelerde serumla bile düşmemişti. En düşük 38.5 oluyordu en son devlet hastanesi gitmiştik. İğne yaptılar dedilerki çıkmaz ateşi bu gece rahat uyuyun ve dahada olmayacak demisti. Ve öylede oldu. Düştü 1 saat içinde ve bitti ateşi o akşam. Sizede gecmis olsun. Saglicakla toparlar insallah.Herkese merhaba, Öncelikle Mune abla lütfen konum tasinmasinbenim için su an en büyük dert çünkü. Kovit pozitifiz 2 buçuk yaşındaki çocuğum da pozitif. Dünden beri ateşi var . Bugün 40 Lara dayandı. Dün ambulans la hastaneye götürdük dusuremeyince. Orada da çocuk olduğu için pek bişey yapamıyorlar. Bugün yine 40 Lara çıktı . Şükür 38 e kadar düşürdük. Artık korkmaya başladım ,bir şey olacak organlarına zarar verecek diye.
Teşekkürler, Antibiyotik tedavisi başladı dün doktor.Normalde covid o derece yüksek ateş yapmaz çocuklarda. Büyük ihtimal.ona eşlik eden bir enfeksiyon daha var sanirim.ates durumu 3 gün sürer. Gribal enfeksiyonlar ve covid ateşi 3. Gün son bulur. Bitmiyorsa eğer bu vücudunda bakteri olduğunu gösterir oda antibiyotik tedavisi gerektirir. Enfeksiyon varsa goturdugunuzde çıkar diye dusunuyorum. Çocuğunuzun yaşı ufak değil aslında. Bizde birdefa böyle olduk özel hastanelerde serumla bile düşmemişti. En düşük 38.5 oluyordu en son devlet hastanesi gitmiştik. İğne yaptılar dedilerki çıkmaz ateşi bu gece rahat uyuyun ve dahada olmayacak demisti. Ve öylede oldu. Düştü 1 saat içinde ve bitti ateşi o akşam. Sizede gecmis olsun. Saglicakla toparlar insallah.
Sanirim enfeksiyon vardi aynı anda yoksa benim 2 cocugumda covid oldu küçük olduğunda 8 aylikti. Büyük okuldan getirdi hastalığı. Ikisidr en fazla 37.8 oldular ve 2. Gün kayboldu. İlaç vermedim bile. Ama ateş duru endişe verici zira büyük oğlum ateşe bağlı havale geçirdiği için benim için hassas konudur ateş durumu.Teşekkürler, Antibiyotik tedavisi başladı dün doktor.
kizim 4.5 yasinda 4 5 ay once bizde atlattik ateşi biraz dirençli oluyor.Herkese merhaba, Öncelikle Mune abla lütfen konum tasinmasinbenim için su an en büyük dert çünkü. Kovit pozitifiz 2 buçuk yaşındaki çocuğum da pozitif. Dünden beri ateşi var . Bugün 40 Lara dayandı. Dün ambulans la hastaneye götürdük dusuremeyince. Orada da çocuk olduğu için pek bişey yapamıyorlar. Bugün yine 40 Lara çıktı . Şükür 38 e kadar düşürdük. Artık korkmaya başladım ,bir şey olacak organlarına zarar verecek diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?