Çocuk Hastalıkları Covit pozitif

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Olabilir. Ateş eşim de de var bu son sürümünde ateş yaygın sanırım. Hastaneye hep yüksek ateş ile gelmişlerdi.

Gecmis olsun, acil sifalar diliyorum oncelikle. İlk Covid’i gectigimiz Subat ayinda oglum 18 aylikken atlattik. Oglum ve esim 1,5 gun yuksek ates yasadi (39,5 civari) sonra normal hayatlarina donduler. Esimde tat ve koku kaybi kaldi, 8. Gun geri geldi.

Emzirdigim icin ilac kullanamadim. Oglumun doktoru yalnizca Calpol/Dolven ve D vitamini ver, dogal meyvelerle takviye yap demisti. Cift doz Sinovacli oldugum icin hemen atlatacaktir yavru demisti ki oyle de oldu.

Ben 21 gun sonra negatife donmustum… Oglum ve esimle ilgilenirken dinlenememistim acikcasi. Bu surecte kendinizi de ihmal etmeyin lutfen. Allah sifalar versin tekrar.

çok geçmiş olsun ben çocukken anneannem beni sirkeli bezlerle silerdi ateşlendiğimde, bir deneyin isterseniz. koltuk altlarını göğsünü, boynunu falan varsa organik ev sirkesiyle yoksa market sirkesiyle silin işe yarayabilir..

Çok geçmiş olsun oğlum 2 yaşındayken geçirdi . Evde ilk o olmuştu doktorlar anlayamadılar . Bol C vitamini d vitaminini ve sıvı başka yolu yok maalesef

Cok gecmis olsun canim. Covid de degil ama çocuklarımız ayni yasta, ekimliler. Bizde direncli ates yasadik iki ay kadar once,testte negatif cikmisti. Doktorlar 4 saatte bir donusumlu ates dusurucu vermemizi istiyorlar havale geçmişi de oldugu icin bir sure. Ek olarak eklem yerlerine islak bez koyuyorum. Bol su, sivi. Gecmis olsun yavruna. Gecip gidecek insallah, sende kendine dikkat et.suan daha iyidir insallah

Sirke hızlıca ateşi düşürdüğü için çocuklarda tehlikeli olabilir. Belki de sadece alın bölgesi içindir bu durum. Ben o riske girmezdim.

Olabilir. Ateş eşim de de var bu son sürümünde ateş yaygın sanırım. Hastaneye hep yüksek ateş ile gelmişlerdi.
Benim Eşimde suan covid oldu zaten ateşle başlamıştı. Suan 5. Günü baya baya iyi suan. C vitamini verdim. Ateş düşürücü verdim.birde doktor grip ve soğuk algınlığı ilacı verdi. Onlarla 3 gün içinde toparladı. Endişe etmeyin. Bizim ilk covidde esim iki çocuğum aynı anda olmuştu. Tek ben negatiftim. Hepsine ben bakmıştım temasli raporu alıp. Ne kadar dikkat edersen et bazen önüne geçilmiyor. Mesela esim çok dikkatlidir ona raen hepsi olmuştu ben olmamıştım.

Benim bebeğim 5 aylıkken geçirdi. Hastaneye gittiğimizde ateşi 41di. Serum aldı. Düştü. Tekrar çıktı 40a bir kere evde ama ılık duş calpolle düşürdük. Küçükken daha kolay geçiyor belki bilmiyorum ama çaresiz kalacak bir şey yok öyle demeyin. Baktığınızda grip yani. Allah dermansız dert vermesin.

Çok geçmiş olsun öncelikle 9 aylık bebekle geçirmiştim çok şükür onlar bizden çabuk atlatıyorlar kaç gün oldu bilmiyorum ama biz 5 gün çektik o durumu sonunda baya baya topladı çok şükür. İnşallah bebişinizde toplayacak en kısa zamanda

Benimle birlikte 1.5 yasindaki ikizlerim de oldu covid bahsettiginiz sekilde 40lara cikti atesleri ve cok sukur sorun yok o surecte entibiyotik ve calpol dolven donusumlu kullandim. Serin tutmaya gayret edin 3 gun sonunda epeyce toparlanacaktir cok gecmis olsun. Doktorumuzun dedigini iletiyorum kendi yorumum degil "endiselenme covid olmalari ciddi bir durum degil" bu şekilde soyledi ve hatta atesi bile onemsemedi diyebilirim. Onemsemedi derken kalica bir hasara yok acmayacagi anlaminda.

Çok geçmiş olsun oğlum 2 yaşındayken geçirdi . Evde ilk o olmuştu doktorlar anlayamadılar . Bol C vitamini d vitaminini ve sıvı başka yolu yok maalesef
Teşekkürler , ilaçları zorla iciriyorum malesef. Eczaneden vitamin aldık,içtiği gibi istifra etti. Kuşburnu ,,kızılcık çayı falan asla içmiyor. Yediği tekk şey karpuz ve yoğurt

Teşekkürler , ilaçları zorla iciriyorum malesef. Eczaneden vitamin aldık,içtiği gibi istifra etti. Kuşburnu ,,kızılcık çayı falan asla içmiyor. Yediği tekk şey karpuz ve yoğurt
Geçiyor üzülmeyin biraz zor oluyor . Oğlum olduktan sonra ben oldum ve kendime hiç bakamadım yemedim içmedim hasarlarım kaldı aylarca

Teşekkürler , Islak bez falan izin verdiği ölçüde koyabiliyoruz. Yoksa ağlayıp ateşini daha çok çıkarıyor
Evde ilk ben yakalandım , ben ateşsiz geçirdim ama diğerleri hep ateşlendi. İyiyim şükür ben ,toparlandım epeyce , sağol

Şimdi nasıl bebiş. Çok üzüldüm bebeklere karşı ayrı bir hassasiyetim var dayanamam hiç

Geçiyor üzülmeyin biraz zor oluyor . Oğlum olduktan sonra ben oldum ve kendime hiç bakamadım yemedim içmedim hasarlarım kaldı aylarca
İlk günler yorgunluktan oda degistiremiyordum ,gittiğim oda da uzanıyordum. Hasar kalacak diye de korkmadım değil. Bende daha tam toparlanamadim. Çabuk yoruluyorum

Sağolun ,Şimdi ara ara çıkıyor hala. Vücudunda ıslak bez ile duruyor
Çok saçma bir öneri vereceğim ama deneyip denememek size kalmış . Bence tamamen zararsız . Ateslendigim de eşim bana uygulamisti ve ise yaramıştı . Soğanı ikiye kesip ayak tabanıma yerleştirip streclemisti . Ama siz çorap giydirirsiniz streç çocuğu rahatsız eder diye düşünüyorum . Çok çok geçmiş olsun

Cok gecmis olsun. Evde klima varsa oda sicakligini 22 Derecede tutun. Bir de aklima 6. Hastalik geldi. Sadece covid olduguna emin misiniz? Ayni inatci ates 6. Hastalikta da oluyor ve 3 gun sonunda bitiyor. Sonrasinda su cicegi gibi dokuntuler cikiyor vucutta.
Umarim en hizli sekilde atlatırsınız ailecek. Covid de olsa 6. Hastalik da olsa vucut kendi kendine yenecek, ates dusurucuden baska verecek bir ilac yok malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…