- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.831
- 348
- Konu Sahibi Incredible incredible
-
Calpol ve dolveni dönüşümlü vermemizi söylediler. İkisini kullanıyoruzkizim 4.5 yasinda 4 5 ay once bizde atlattik ateşi biraz dirençli oluyor.
kizimda 1 gün surdu ates bir gecede bacaklarim agriyo dedi sonra gecti.
calpol veriyormusunuz ?
Olabilir. Ateş eşim de de var bu son sürümünde ateş yaygın sanırım. Hastaneye hep yüksek ateş ile gelmişlerdi.Sanirim enfeksiyon vardi aynı anda yoksa benim 2 cocugumda covid oldu küçük olduğunda 8 aylikti. Büyük okuldan getirdi hastalığı. Ikisidr en fazla 37.8 oldular ve 2. Gün kayboldu. İlaç vermedim bile. Ama ateş duru endişe verici zira büyük oğlum ateşe bağlı havale geçirdiği için benim için hassas konudur ateş durumu.
Herkese merhaba, Öncelikle Mune abla lütfen konum tasinmasinbenim için su an en büyük dert çünkü. Kovit pozitifiz 2 buçuk yaşındaki çocuğum da pozitif. Dünden beri ateşi var . Bugün 40 Lara dayandı. Dün ambulans la hastaneye götürdük dusuremeyince. Orada da çocuk olduğu için pek bişey yapamıyorlar. Bugün yine 40 Lara çıktı . Şükür 38 e kadar düşürdük. Artık korkmaya başladım ,bir şey olacak organlarına zarar verecek diye.
Başına gelen var mı küçük cocuklar da, ılık duş ,ilaç , bezle kompres hepsini yapıyorum. Ne kadar sürecek bu ,ne zaman normale dönecek . Çok çaresiz kaldım
çok geçmiş olsun ben çocukken anneannem beni sirkeli bezlerle silerdi ateşlendiğimde, bir deneyin isterseniz. koltuk altlarını göğsünü, boynunu falan varsa organik ev sirkesiyle yoksa market sirkesiyle silin işe yarayabilir..Herkese merhaba, Öncelikle Mune abla lütfen konum tasinmasinbenim için su an en büyük dert çünkü. Kovit pozitifiz 2 buçuk yaşındaki çocuğum da pozitif. Dünden beri ateşi var . Bugün 40 Lara dayandı. Dün ambulans la hastaneye götürdük dusuremeyince. Orada da çocuk olduğu için pek bişey yapamıyorlar. Bugün yine 40 Lara çıktı . Şükür 38 e kadar düşürdük. Artık korkmaya başladım ,bir şey olacak organlarına zarar verecek diye.
Başına gelen var mı küçük cocuklar da, ılık duş ,ilaç , bezle kompres hepsini yapıyorum. Ne kadar sürecek bu ,ne zaman normale dönecek . Çok çaresiz kaldım
Cok gecmis olsun canim. Covid de degil ama çocuklarımız ayni yasta, ekimliler. Bizde direncli ates yasadik iki ay kadar once,testte negatif cikmisti. Doktorlar 4 saatte bir donusumlu ates dusurucu vermemizi istiyorlar havale geçmişi de oldugu icin bir sure. Ek olarak eklem yerlerine islak bez koyuyorum. Bol su, sivi. Gecmis olsun yavruna. Gecip gidecek insallah, sende kendine dikkat et.suan daha iyidir insallahHerkese merhaba, Öncelikle Mune abla lütfen konum tasinmasinbenim için su an en büyük dert çünkü. Kovit pozitifiz 2 buçuk yaşındaki çocuğum da pozitif. Dünden beri ateşi var . Bugün 40 Lara dayandı. Dün ambulans la hastaneye götürdük dusuremeyince. Orada da çocuk olduğu için pek bişey yapamıyorlar. Bugün yine 40 Lara çıktı . Şükür 38 e kadar düşürdük. Artık korkmaya başladım ,bir şey olacak organlarına zarar verecek diye.
Sirke hızlıca ateşi düşürdüğü için çocuklarda tehlikeli olabilir. Belki de sadece alın bölgesi içindir bu durum. Ben o riske girmezdim.çok geçmiş olsun ben çocukken anneannem beni sirkeli bezlerle silerdi ateşlendiğimde, bir deneyin isterseniz. koltuk altlarını göğsünü, boynunu falan varsa organik ev sirkesiyle yoksa market sirkesiyle silin işe yarayabilir..
Benim Eşimde suan covid oldu zaten ateşle başlamıştı. Suan 5. Günü baya baya iyi suan. C vitamini verdim. Ateş düşürücü verdim.birde doktor grip ve soğuk algınlığı ilacı verdi. Onlarla 3 gün içinde toparladı. Endişe etmeyin. Bizim ilk covidde esim iki çocuğum aynı anda olmuştu. Tek ben negatiftim. Hepsine ben bakmıştım temasli raporu alıp. Ne kadar dikkat edersen et bazen önüne geçilmiyor. Mesela esim çok dikkatlidir ona raen hepsi olmuştu ben olmamıştım.Olabilir. Ateş eşim de de var bu son sürümünde ateş yaygın sanırım. Hastaneye hep yüksek ateş ile gelmişlerdi.
Herkese merhaba, Öncelikle Mune abla lütfen konum tasinmasinbenim için su an en büyük dert çünkü. Kovit pozitifiz 2 buçuk yaşındaki çocuğum da pozitif. Dünden beri ateşi var . Bugün 40 Lara dayandı. Dün ambulans la hastaneye götürdük dusuremeyince. Orada da çocuk olduğu için pek bişey yapamıyorlar. Bugün yine 40 Lara çıktı . Şükür 38 e kadar düşürdük. Artık korkmaya başladım ,bir şey olacak organlarına zarar verecek diye.
Çok geçmiş olsun öncelikle 9 aylık bebekle geçirmiştim çok şükür onlar bizden çabuk atlatıyorlar kaç gün oldu bilmiyorum ama biz 5 gün çektik o durumu sonunda baya baya topladı çok şükür. İnşallah bebişinizde toplayacak en kısa zamandaHerkese merhaba, Öncelikle Mune abla lütfen konum tasinmasinbenim için su an en büyük dert çünkü. Kovit pozitifiz 2 buçuk yaşındaki çocuğum da pozitif. Dünden beri ateşi var . Bugün 40 Lara dayandı. Dün ambulans la hastaneye götürdük dusuremeyince. Orada da çocuk olduğu için pek bişey yapamıyorlar. Bugün yine 40 Lara çıktı . Şükür 38 e kadar düşürdük. Artık korkmaya başladım ,bir şey olacak organlarına zarar verecek diye.
Benimle birlikte 1.5 yasindaki ikizlerim de oldu covid bahsettiginiz sekilde 40lara cikti atesleri ve cok sukur sorun yok o surecte entibiyotik ve calpol dolven donusumlu kullandim. Serin tutmaya gayret edin 3 gun sonunda epeyce toparlanacaktir cok gecmis olsun. Doktorumuzun dedigini iletiyorum kendi yorumum degil "endiselenme covid olmalari ciddi bir durum degil" bu şekilde soyledi ve hatta atesi bile onemsemedi diyebilirim. Onemsemedi derken kalica bir hasara yok acmayacagi anlaminda.Herkese merhaba, Öncelikle Mune abla lütfen konum tasinmasinbenim için su an en büyük dert çünkü. Kovit pozitifiz 2 buçuk yaşındaki çocuğum da pozitif. Dünden beri ateşi var . Bugün 40 Lara dayandı. Dün ambulans la hastaneye götürdük dusuremeyince. Orada da çocuk olduğu için pek bişey yapamıyorlar. Bugün yine 40 Lara çıktı . Şükür 38 e kadar düşürdük. Artık korkmaya başladım ,bir şey olacak organlarına zarar verecek diye.
Teşekkürler , ilaçları zorla iciriyorum malesef. Eczaneden vitamin aldık,içtiği gibi istifra etti. Kuşburnu ,,kızılcık çayı falan asla içmiyor. Yediği tekk şey karpuz ve yoğurtÇok geçmiş olsun oğlum 2 yaşındayken geçirdi . Evde ilk o olmuştu doktorlar anlayamadılar . Bol C vitamini d vitaminini ve sıvı başka yolu yok maalesef
Geçiyor üzülmeyin biraz zor oluyor . Oğlum olduktan sonra ben oldum ve kendime hiç bakamadım yemedim içmedim hasarlarım kaldı aylarcaTeşekkürler , ilaçları zorla iciriyorum malesef. Eczaneden vitamin aldık,içtiği gibi istifra etti. Kuşburnu ,,kızılcık çayı falan asla içmiyor. Yediği tekk şey karpuz ve yoğurt
Teşekkürler , Islak bez falan izin verdiği ölçüde koyabiliyoruz. Yoksa ağlayıp ateşini daha çok çıkarıyorCok gecmis olsun canim. Covid de degil ama çocuklarımız ayni yasta, ekimliler. Bizde direncli ates yasadik iki ay kadar once,testte negatif cikmisti. Doktorlar 4 saatte bir donusumlu ates dusurucu vermemizi istiyorlar havale geçmişi de oldugu icin bir sure. Ek olarak eklem yerlerine islak bez koyuyorum. Bol su, sivi. Gecmis olsun yavruna. Gecip gidecek insallah, sende kendine dikkat et.suan daha iyidir insallah
Şimdi nasıl bebiş. Çok üzüldüm bebeklere karşı ayrı bir hassasiyetim var dayanamam hiçTeşekkürler , ilaçları zorla iciriyorum malesef. Eczaneden vitamin aldık,içtiği gibi istifra etti. Kuşburnu ,,kızılcık çayı falan asla içmiyor. Yediği tekk şey karpuz ve yoğurt
Sağolun ,Şimdi ara ara çıkıyor hala. Vücudunda ıslak bez ile duruyorŞimdi nasıl bebiş. Çok üzüldüm bebeklere karşı ayrı bir hassasiyetim var dayanamam hiç
Rabbim tez vakitte toparlasın İnşaAllhSağolun ,Şimdi ara ara çıkıyor hala. Vücudunda ıslak bez ile duruyor
İlk günler yorgunluktan oda degistiremiyordum ,gittiğim oda da uzanıyordum. Hasar kalacak diye de korkmadım değil. Bende daha tam toparlanamadim. Çabuk yoruluyorumGeçiyor üzülmeyin biraz zor oluyor . Oğlum olduktan sonra ben oldum ve kendime hiç bakamadım yemedim içmedim hasarlarım kaldı aylarca
Çok saçma bir öneri vereceğim ama deneyip denememek size kalmış . Bence tamamen zararsız . Ateslendigim de eşim bana uygulamisti ve ise yaramıştı . Soğanı ikiye kesip ayak tabanıma yerleştirip streclemisti . Ama siz çorap giydirirsiniz streç çocuğu rahatsız eder diye düşünüyorum . Çok çok geçmiş olsunSağolun ,Şimdi ara ara çıkıyor hala. Vücudunda ıslak bez ile duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?