merhaba herkese bu gün işe hazırlanırken erkek arkadaşım aradı bu gün çıkışına gelcem canını yakcam senin dedi ne oldu dedim çok yakın bi arkadaşım var erkek arkadaşımla ortak arkadaşımız oluyo onunla konuşmalarınızı okudum faceden dedi konuşmlarda da arkadaşımla saçmalamıştık aşkım canım fln demiştik birbirimize onları görmüş bende ne var bu kadar büyütüyosun dedim kızdı bağırdı yüzüme kapattı telefonu işe geldim aradı yine beni arkaşımın yanına gitmiş onada dedim sanada söylüyorum bidaha bişeyinizi göreyim kötü olcak dedi çıkışıma gelcekti gelcekmisin dedim işim var benim dedi ne işin var dedim işim var diyip kestirip attı kendimi savunmaya çalıştım daha çok bağırdı en sonunda tamam haklısın saçmalamışız dedim alttan almaya çalıştım yinede ama şu an sinirden elim titriyo ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum artık ne yapmalıyım bi fikir verin bana
Bencede biraz saçmalamışsınız,aşkım canım demek ne demek
arkadaşım kız ama erkekle olsa bu kadar tepki vermesini anlıcam ama kız arkadaşıma canım dediğim için bu kadar büyütmesi çok canımı sıktı
Baya saçmalamışsınız gerçekten. Samimiyetin de bir sınırı olur. Bence erkek arkadaşın haklı. Sen onun başka kızlara aşkım canım dediğini düşün bir de. Seviyorsan gönlünü al özür dile. Ha yok önemli değil arkadaşım daha mühim diyorsan ayrıl eziyet etme.
arkadaşım kız ama erkekle olsa bu kadar tepki vermesini anlıcam ama kız arkadaşıma canım dediğim için bu kadar büyütmesi çok canımı sıktı
Çok pardon.arkadaşım kız ama erkekle olsa bu kadar tepki vermesini anlıcam ama kız arkadaşıma canım dediğim için bu kadar büyütmesi çok canımı sıktı
merhaba herkese bu gün işe hazırlanırken erkek arkadaşım aradı bu gün çıkışına gelcem canını yakcam senin dedi ne oldu dedim çok yakın bi arkadaşım var erkek arkadaşımla ortak arkadaşımız oluyo onunla konuşmalarınızı okudum faceden dedi konuşmlarda da arkadaşımla saçmalamıştık aşkım canım fln demiştik birbirimize onları görmüş bende ne var bu kadar büyütüyosun dedim kızdı bağırdı yüzüme kapattı telefonu işe geldim aradı yine beni arkaşımın yanına gitmiş onada dedim sanada söylüyorum bidaha bişeyinizi göreyim kötü olcak dedi çıkışıma gelcekti gelcekmisin dedim işim var benim dedi ne işin var dedim işim var diyip kestirip attı kendimi savunmaya çalıştım daha çok bağırdı en sonunda tamam haklısın saçmalamışız dedim alttan almaya çalıştım yinede ama şu an sinirden elim titriyo ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum artık ne yapmalıyım bi fikir verin bana
E arkadaşım bunu konunun başında yazsana.
Çözülemeyecek bişey yok "empati" kur.
Sen onun başka biriyle aşkımlı canımlı yazışmalarını görseydin ne yapardın?
Kız arkadaşınla konuştuğun için mi bu kadar tepki gösterdi yani?
Kız arkadaşınla konuştuğun için mi bu kadar tepki gösterdi yani?
Sevgiline diyebilecek birşey bulamıyorum geçrekten, bazı insanlar hoşlanmazlar o kelimelerin özelliğine inanırlar da tercih sana kalmış, ki canını yakacağım demek çok abartı.
bı kızla askım cnım dıye mesajlasma mı olay oldu? bnce bahane bulmuş onu kullanıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?