çözemiyorum artık onuu :(

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
merhaba herkese bu gün işe hazırlanırken erkek arkadaşım aradı bu gün çıkışına gelcem canını yakcam senin dedi ne oldu dedim çok yakın bi kız arkadaşım var erkek arkadaşımla ortak arkadaşımız oluyo onunla konuşmalarınızı okudum faceden dedi konuşmlarda da arkadaşımla saçmalamıştık aşkım canım fln demiştik birbirimize onları görmüş bende ne var bu kadar büyütüyosun dedim kızdı bağırdı yüzüme kapattı telefonu işe geldim aradı yine beni arkaşımın yanına gitmiş onada dedim sanada söylüyorum bidaha bişeyinizi göreyim kötü olcak dedi çıkışıma gelcekti gelcekmisin dedim işim var benim dedi ne işin var dedim işim var diyip kestirip attı kendimi savunmaya çalıştım daha çok bağırdı en sonunda tamam haklısın saçmalamışız dedim alttan almaya çalıştım yinede ama şu an sinirden elim titriyo ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum artık ne yapmalıyım bi fikir verin bana

Son düzenleme:
Bencede biraz saçmalamışsınız,aşkım canım demek ne demek

Baya saçmalamışsınız gerçekten. Samimiyetin de bir sınırı olur. Bence erkek arkadaşın haklı. Sen onun başka kızlara aşkım canım dediğini düşün bir de. Seviyorsan gönlünü al özür dile. Ha yok önemli değil arkadaşım daha mühim diyorsan ayrıl eziyet etme.

Bencede biraz saçmalamışsınız,aşkım canım demek ne demek

arkadaşım kız ama erkekle olsa bu kadar tepki vermesini anlıcam ama kız arkadaşıma canım dediğim için bu kadar büyütmesi çok canımı sıktı

arkadaşım erkek değil kızdı erkek olsa bişey zaten demeye hakkım yok teşekkür ederim cevabınız için

arkadaşım kız ama erkekle olsa bu kadar tepki vermesini anlıcam ama kız arkadaşıma canım dediğim için bu kadar büyütmesi çok canımı sıktı
Çok pardon.
Kız arkadaşınızla öyle konuşuyorsunuz diye mi bu kadar tepki
Sevgiliniz ruh hastası olabilir

Kız arkadaşınla konuştuğun için mi bu kadar tepki gösterdi yani?

Sevgiline diyebilecek birşey bulamıyorum geçrekten, bazı insanlar hoşlanmazlar o kelimelerin özelliğine inanırlar da tercih sana kalmış, ki canını yakacağım demek çok abartı.

Son düzenleme:

Çözülemeyecek bişey yok "empati" kur.
Sen onun başka biriyle aşkımlı canımlı yazışmalarını görseydin ne yapardın?

Çözülemeyecek bişey yok "empati" kur.
Sen onun başka biriyle aşkımlı canımlı yazışmalarını görseydin ne yapardın?

arkadaşım erkek değil kızdı onun erkek arkadaşıyla samimi olmasına bi laf etmezdim heralde teşekkür ederm cevabnz için

Yine cevabım aynı "empati" kur..onun bir erkek arkadaşıyla aşkımlı canımlı yazıştığını düşün.

gösterdiği tepki çok geldi bana sanki ben bi erkekle konuşmuşum gibi davrandı normalde kızar diye kendi erkek arkadaşlarımla bile konuşmam nasıl davrancağımı bilmiyorum artık ona teşekkür ederim cevbnz için

Abbooooooooooooooooooooooooooooooo

Son düzenleme:
Bende en başta erkek arkadaşınla canımlı konuştuğunu sandım ama kız olduğunu görünce böyle kaldım

Ne demek iş çıkışına gelip canını yakıcam falan. Bence ona bir ayrılık mesajı çekip siz onun canını yakın aklı başına gelsin. Yarın öbür gün kızlarla konuşmanı da yasaklar bu senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…