- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Yine cevabım aynı "empati" kur..onun bir erkek arkadaşıyla aşkımlı canımlı yazıştığını düşün.
Bende en başta erkek arkadaşınla canımlı konuştuğunu sandım ama kız olduğunu görünce böyle kaldım
Ne demek iş çıkışına gelip canını yakıcam falan. Bence ona bir ayrılık mesajı çekip siz onun canını yakın aklı başına gelsin. Yarın öbür gün kızlarla konuşmanı da yasaklar bu senin.
çoğu arkadaşımla görüşmemi istemiyo zaten herkeste bi kusur buluyo o arkaşımıda sevmiyo fazla gerçekten çok zor onu anlamak
bence kız diyerek yan çizdiniz tepkileri görüncesanmıyorum ki hiç bir erkek kız arkadaşının başka bir kız arkadaşına aşkım demesine kızsın aklından zoru olması gerekiyor....
gerçi benimde erkek arkadaşım başkalarına canım cicim bebeğim diyorsun bana öyle hitap etmeyeceksin diyordu düşünsene aşkım bile dedirtmiyordu adama nasıl hitap edeceğimi şaşırmıştım sonunda ayrıldık tabi kasıntı ilişki benide kasmıştı...
çoğu arkadaşımla görüşmemi istemiyo zaten herkeste bi kusur buluyo o arkaşımıda sevmiyo fazla gerçekten çok zor onu anlamak
Valla haketmişsin güzelim... İlişki bu çocuk oyuncağı değil..
Aşkımın canımın cicimin şakası olmazBen erkek arkadaşınızın yerinde olsam uğraşmaz direk bitirirdim....
he benim sevgilim de öyleydi kimseyle görüşemiyordum ona rağmen hala güvenmiyordu eee ne oldu bittti bende salak gibi arkadaşlarımla aramı açtım valla sıraya koydum hergün bi arkadaşla görüşecem
merhaba herkese bu gün işe hazırlanırken erkek arkadaşım aradı bu gün çıkışına gelcem canını yakcam senin dedi ne oldu dedim çok yakın bi kız arkadaşım var erkek arkadaşımla ortak arkadaşımız oluyo onunla konuşmalarınızı okudum faceden dedi konuşmlarda da arkadaşımla saçmalamıştık aşkım canım fln demiştik birbirimize onları görmüş bende ne var bu kadar büyütüyosun dedim kızdı bağırdı yüzüme kapattı telefonu işe geldim aradı yine beni arkaşımın yanına gitmiş onada dedim sanada söylüyorum bidaha bişeyinizi göreyim kötü olcak dedi çıkışıma gelcekti gelcekmisin dedim işim var benim dedi ne işin var dedim işim var diyip kestirip attı kendimi savunmaya çalıştım daha çok bağırdı en sonunda tamam haklısın saçmalamışız dedim alttan almaya çalıştım yinede ama şu an sinirden elim titriyo ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum artık ne yapmalıyım bi fikir verin bana
erkek arkadaşının devreler yanmış
güldüğüme bakma çok ciddi bi durum aslında
bazen böle durumlarda kişi kendinden mi bilir acaba işi diye de düşünmüyor değilim....
bi de ilk mesajını KIZ arkadaş diye düzenlesene pınar, yanlış anlaşılma oluyor hala
cnm ciddi düşünmüyorsan ki bence düşünmemelisin kendini üzme uzatırsa bitir ilişkini ne demek şimdiden arkadaşlarınla görüşmeni istemiyorevlenirsen allah korusun daha nelerini kısıtlar dışarı çıkmana izin bile vermez
Canını yakacakmış! Bak bak; vermeyin şu heriflere yüz ya. İstersem lezbiyen gibi konusurum ona ne?
bazı arkadaşlarımla bende görüşmüyorum artık kavga çıkıyo diye ama bu arkadaşım herşeyimi bilir ben ağlarken oda ağlar öyle bi dostluğumuz var şimdi biliyorum onlada görüşmemi istemicek
Bir erkeğin başka bir erkekle canımlı cicimli konuşması ayrı, bi kadın başka bi kadınla böyle konuşması ayrı. Bence konuşmadan değilde o arkadaşla samimi olmana kızmış. Hoşlanmıyormuş herkeste kusur buluyormuş ya.. Yoksa çok saçma yani bilemedim...
ben de en yakın kız arkadaşlarıma şakadan da olsa arada bebeğim hayatım falan gibi ifadeler kullanırım. ne var ki bunda? hadi hoşuna gitmedi diyelim, canını yakıcam demek ne demek? tehdit ediyor seni açıktan. ne hak, ne cüret...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?