aklından neler geçtiğini bilmiyorum artık aşkım falan diye konuştk ama cddi bi konşma değildi yani çok belliydi teşekkür ederim cevabınız için arkadaşımada rezil oldum kıza bağırmış
sen de kabul mü edeceksin? kıza da kötü konuşmuştu sanırım, bu yüzden hiç hesap sormayacak mısın? böyle gaza getiriryor gibi hissettim sanki ama yanlış yaptığı şey.
benim evli bi kız arkadaşım var hatta dostum diyeyim. kardeş gibidir. arada bana " seni ben alıcam " derben de nasıl alıcaksın ahmet seni benden önce kaptı derim
erkek arkadaşının hastalıklı fikirlerine göre biz kesin sapığız, hey Allah'ım
ben yutarım bana dediği lafları ama arkadaşımada bağırmış arkadaşım söyledi az önce çok kötüym ya rezil etti benii
kabul etmem tabiki bir tane görüştüğüm arkadaşım var onuda elimden almasına izin vermem akşam belki gelcek iş yerime konuşcam kavgamı etcez ne yaparsak yapalım dayanamıyorum artık ben teşekkür ederim cevabınız için
bence erkek arkadaşın konuştugunun kız olduğuna inanmadıgı için böle tepki vermiş ben görsem bende çıldırırdım düşünsene sevgilin bi erkekle öle yazışıo sen görüosun o benım erkek arkadaşım ya dese inanırmısın ben erkek kod adlı kız derim :
ama bence gönlünü al benımde gecen başıma geldi öle bişe zor atlattım öle bişe derken sevgilime msj attım düğüne gitmiştim düğündeyım aşkım haberın olsun dedım o da tmm dedi sora şunu yazdım aşkım macta gol olursa haber ver ben burdan duymam dedim bana attıgı msj: heralde başkasına attın msjı ne macı ne sacmalıosun benım maçta olmadıgımı biliosun başkasına atıcaktın heralde sen bak dümenine vs vs şok oldum yaaa resmen aşkım yazdım farkındaysan msjda dedım o da başka aşkında var heralde dedı o kadar zoruma gitti ki düğünü terkewttim bide kuzenımın düğünü yanı düşün burnumdan getirdi zaten her dısarı cıktıgımda kıskançlıktan öle yapıo yanı diyecegım erkekler bölee dengesizlerr kuduruolar durduk yerde
Ve mümkünse iş yerinize gelmesin. Böyle işleri dışarda cözün.
ciddi misin ya? ne zamandır birliktesiniz? yaşlar kaç? ne demiş bir de arkadaşına? keşke facebook şifrenizi vermeseydiniz..
kabul etmem tabiki bir tane görüştüğüm arkadaşım var onuda elimden almasına izin vermem akşam belki gelcek iş yerime konuşcam kavgamı etcez ne yaparsak yapalım dayanamıyorum artık ben teşekkür ederim cevabınız için
rica ederim, kavga etmeden mantıklı birşekilde anlat ki hatasını anlasın...
Terbiyesiz ya. Ben de arkadaşlarıma canım aşkım balım bitanem diyorum ne var ki bunda. Bunlar sevgi göstergesi tamamen. Ben senin yerinde olsam erkek arkadaşımı biraz sindiririm. Simdiden böyleyse kusura bakma ama evlenince el de kaldırır bu dangoz.
haklısınız bende gelecekten korkmaya başladım böyle davrandıkça bana
senin adına sevindim canım kıskançlıkmı bu yaptığına anlam veremiyorum inşallah böyle devam etmez anlıyamıyorm artık onubu tür ilişkiler coooook zararlı.insan yasarken anlayamıyor ama hayatına size saygılı davranan biri girince diğeriyle gecirdiği zamanlara acıyor.Tecrubeyle sabittir.Size boyle konusan birine asla şans vermeyin.Sonra eşim beni dövüyor diye konu actıgınız gunleri gormek istemeyiz burda.Bizim en büyük aptallıgımız da bu Allahıma sukur bu tip insanlardan uzagım artık mutlu bir ilişkim var herkesse nasip etsin Allahım.
1 buçuk yıldır yaşlar 21 canım şifremi vermesem güven sorunu olcaktı facemde bir tane erkek bile yok zaten bişey olmadığı için kız arkadaşlarımla konuşmamı okuyo
cnm saç boyama hakkında açtığın konuna fotonu koymuşsun çok güzel gencecik bir kızsın yazık edersin kendine bizler çok iyi anlaştığımız emin olduğumuz adamlarla evlendiğimiz halde sorunlar yaşıyoruz
ya face'inde neden erkek olmasın, erkekler öcü mü, bizi yiyecekler mi? bu tip insanlarda her erkek potansiyel tehlike düşüncesi vardır ki bu mantıkla kendileri de her kıza potansiyel av gözüyle bakıyorlar demektir. en sevmediğim erkek tipi.
bana kalırsa bir ruh hastası.. açıkçası bu durumla değil belki ama en uygun bir şekilde ilişkiyi gözden geçirmelisin.. "canını yakacağım" ve "arkadaşına bağırma" kısımları dikkat çekici ve oldukça korkutucu durumlar...
bir de seni hayatındaki diğer kişilerden soyutlayıp sadece kendi olsun diyecek kadar da bencil olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?