çözemiyorum artık onuu :(

aklından neler geçtiğini bilmiyorum artık aşkım falan diye konuştk ama cddi bi konşma değildi yani çok belliydi teşekkür ederim cevabınız için arkadaşımada rezil oldum kıza bağırmış

Terbiyesiz ya. Ben de arkadaşlarıma canım aşkım balım bitanem diyorum ne var ki bunda. Bunlar sevgi göstergesi tamamen. Ben senin yerinde olsam erkek arkadaşımı biraz sindiririm. Simdiden böyleyse kusura bakma ama evlenince el de kaldırır bu dangoz.

kabul etmem tabiki bir tane görüştüğüm arkadaşım var onuda elimden almasına izin vermem akşam belki gelcek iş yerime konuşcam kavgamı etcez ne yaparsak yapalım dayanamıyorum artık ben teşekkür ederim cevabınız için

ben yutarım bana dediği lafları ama arkadaşımada bağırmış arkadaşım söyledi az önce çok kötüym ya rezil etti benii

ciddi misin ya? ne zamandır birliktesiniz? yaşlar kaç? ne demiş bir de arkadaşına? keşke facebook şifrenizi vermeseydiniz..

Ve mümkünse iş yerinize gelmesin. Böyle işleri dışarda cözün.

kız arkadaşımın hesabı biliyor yani ondada ekli canım onunla samimi olduğum için sinirlendi bu kadar biliyorum kız arkadaşım erkeklerle falan çok takılır ondan fazla sevmez onu ama çok büyttü bu olayı dengesizlik bu yaptığı başka bişey değil teşekkür ederim canım cevabın için

ciddi misin ya? ne zamandır birliktesiniz? yaşlar kaç? ne demiş bir de arkadaşına? keşke facebook şifrenizi vermeseydiniz..

1 buçuk yıldır yaşlar 21 canım şifremi vermesem güven sorunu olcaktı facemde bir tane erkek bile yok zaten bişey olmadığı için kız arkadaşlarımla konuşmamı okuyo

rica ederim, kavga etmeden mantıklı birşekilde anlat ki hatasını anlasın...

rica ederim, kavga etmeden mantıklı birşekilde anlat ki hatasını anlasın...

ben anlatmaya çalışcam o bağırcak o olcak yani canım ben sesimi yükseltmem zaten ona ben haksızlığımı kabul edersem öyle biter bu olay

bu tür ilişkiler coooook zararlı.insan yasarken anlayamıyor ama hayatına size saygılı davranan biri girince diğeriyle gecirdiği zamanlara acıyor.Tecrubeyle sabittir.Size boyle konusan birine asla şans vermeyin.Sonra eşim beni dövüyor diye konu actıgınız gunleri gormek istemeyiz burda.Bizim en büyük aptallıgımız da bu Allahıma sukur bu tip insanlardan uzagım artık mutlu bir ilişkim var herkesse nasip etsin Allahım.

akşam konuşcam zaten canım kötü bişey yapmışım gibi davranıyo bana kız arkadaşıma bağırmasaydı bu kadar sinirlenmezdim ama ona bağırmış bidaha görmücem falan demiş teşekkür ederim cevabınız için

haklısınız bende gelecekten korkmaya başladım böyle davrandıkça bana

cnm saç boyama hakkında açtığın konuna fotonu koymuşsun çok güzel gencecik bir kızsın yazık edersin kendine bizler çok iyi anlaştığımız emin olduğumuz adamlarla evlendiğimiz halde sorunlar yaşıyoruz

senin adına sevindim canım kıskançlıkmı bu yaptığına anlam veremiyorum inşallah böyle devam etmez anlıyamıyorm artık onu

1 buçuk yıldır yaşlar 21 canım şifremi vermesem güven sorunu olcaktı facemde bir tane erkek bile yok zaten bişey olmadığı için kız arkadaşlarımla konuşmamı okuyo

ya face'inde neden erkek olmasın, erkekler öcü mü, bizi yiyecekler mi? bu tip insanlarda her erkek potansiyel tehlike düşüncesi vardır ki bu mantıkla kendileri de her kıza potansiyel av gözüyle bakıyorlar demektir. en sevmediğim erkek tipi.

teşekkür ederim canım haklısınız hayatımıza giren insanları iyi seçmemiz gerekiyo inşallah bu huylarından vazgeçer

ilk tanıştığımızda böyle birisi değildi sonradan bu kadar kısıtlama getirdi kısıtlama getircek bişey bulamadığı için şimdide kız arkadaşlarıma laf ediyo teşekkür ederim canım cevabın için

bana kalırsa bir ruh hastası.. açıkçası bu durumla değil belki ama en uygun bir şekilde ilişkiyi gözden geçirmelisin.. "canını yakacağım" ve "arkadaşına bağırma" kısımları dikkat çekici ve oldukça korkutucu durumlar...
bir de seni hayatındaki diğer kişilerden soyutlayıp sadece kendi olsun diyecek kadar da bencil olabilir...

Açıkçası ben de sizi çözemedim. Ne olursa olsun "akşama yanına gelicem canını yakıcam" diyen gir adama "sen de kim oluyorsun arkadaş" diyemediğiniz için. Bunun bir sonraki adımı cidden canınızı yaktığında hala onu çözemiyorum demektir. Kız arkadaşınızla nasıl konuşursanız konuşursunuz. İşine gelmiyorsa kapı orda. Canını yakmak ne demek. Hatta farzedin ki erkek bir arkadaşınıza aşkım canım dediniz. Gene canınızı yakmak haddine değil. Ayrılır olur biter. Dağbaşı mı burası. Böyle hanzoları hayatınızda tuttuğunuz, ağzının payını vermediğiniz sürece bu muameleye alışsanız iyi olur. İnanılmaz sinirlendim şu anda.

haklısınız çevremde insan kalmadı zaten o şöyle bu böyle diye hiç kimsele görüşmemi istemiyo yaptığım kötü bişey olsa duyduğum laflar hiç canımı acıtmıcak görüştüğüm burda bi o arkadaşım var onlada o tanıştırdı biziilk tanıştığımda arkadaşım eskiden onun arkadaşıyla çıkıyodu ayrılınca kötü oldu kız onada ben tanıştırdım sizi ayrılmanızada ben neden olurum demiş ya benim sevdiğim adam nasıl böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…