çözüm bulamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendim bu yazdıklarınızı başka yönlere çeksem de sanırım haklısınız

Bence de eşinin yanında olmalısın. Eşin için değil kendin ve bebeğin için. Annenlede konuş bence durumu saklama. Eşim kendini haklı görüyor, sen sürekli laf soktuğun için bizim aramızı bozmaya çalıştığını düşünüyor de. Ailen çok hatalı, asla olgun insanlar değiller onlara uyup huzurunu bozma.

Biliyor annem eşimin öyle düşündüğünü zaten, söyle söyleyeyim iki taraf da birbirinin düşüncelerini, ithamlarını kabul etmiyor

Babam zaten o konularda hep eşimi tuttu hiç bir şey demedi annemi susturdu ama bu ev olayı farklı annem ne dese de böyle saygısızlık yapmaması gerektiğini düşünüyor
benim eşim sizin eşinizle aynı tepkiyi vermezdi, sadece bozulur ama aynı evde konuşmamak götürmemek gibi şeyler yapmazdı. fakat anneniz senin hatrın için benimle konuşacak diyorsa o da olmaz, her insanın yapısı farklı. o zaman birbirimize aile adı altında bir sürü laf söyleyip sonra da birbirimizin hatrı için yüzümüze gülelim. olmaz yani. annenin bu kafayı bırakması lazım.

Bence iki tarafta birbirinden özür dileyip konuyu kapatmaları gerek
Varsa ailenizde sözü geçen birisi iki taraflada konuşsun düzelsin araları yoksa bu evlilik sizin için çok zor yürür

Eğer böyle olsaydı ailem açısından hiç sıkıntı olmazdı sadece eşimle annem arasında sıkıntı olurdu onu da çaktırmazdm

Ailen çok yanlış yapmış ama ben %100 eşini haksız ,hadsiz ve terbiyesiz görüyorum.
Bir kere siz artık evlenmişsiniz aklı başına şimdi mi gelmiş. Bunu kv yapsaydı sizin tavrınız ne olurdu?

Eşiniz Sizin kırıldığınız ve kızdığınız şeyi küçümser büyütme diye ama onun ailesine ya da eşine böyle bir şey yapıldığında ortalığı yakar yıkar. Sonrada ben haksızlığa gelemiyorum ne yapayım der. Edepsiz ve terbiyesizdir bu kadar olayları büyüten kişi benim için.
Yani eşiniz bilerek söylemediyse o cümleyi bende Kiwi değilim. Kötü söz söyleyen kötü laf eşitir.Neden hep karşıdan olgunluk beklenir. Emin olun anneniz ilk konuyu açan olsaydı eşin yine ortalığı ateşe verecekti neden durup dururken konuyu açtı bana neler dedi diye. Terbiyesiz ve kavgacı insanlar kaostan beslenir ve kavgadan korkmazlar maalesef.

Hiç birine hak vermiyorum. Çocuk doğmuş hala düğün konuşuluyor. Lohusa kadının yanında sinir stres yaşanıyor. Siz ne yapabilirsiniz herkes aile ferdi konuşup anlaşsınlar ya da konuşmasın küs kalsınlar. Lohusa evlerinde eften püften sorun çıkaranlara sinir oluyorum .

Valla eşime terbiyesiz dendikçe kalbim acıyor ailemin haksız olmasını istiyorum sanırım çünkü eşimle yaşıyorum keşke bu kadar büyütmeseydi herkesin farklı Bi bakış açısı var işte

Kv yapsaydı hiç bişey yapacağımı sanmıyorum en azından evimden gidene kadar

Niye hep lohusayken bir şeyler oluyor anlamıyorum sizin de hamilelik ve doğumdan once hiç sorununuz yoktu değil mi

Annen lafını bilmemiş ama eşinde çok terbiyesiz evine gelen misafire yaptığı muamele kabul edilemez
Konuyu eş başlatmış, evlenmişsiniz gitmiş karın yeni doğum yapmış, evlilik harcamaları için kavga zamanı mı?
Senin çocuğun için kalkmış gelmişler evin içinde onları görmezden gelmek, otogara bırakmamak, fısır fısır telefonla konuşmak ne? Adam uslüpsuz
Anne sakin kalmamış onda da hata var ama bu konularda olayı ilk başlatan kim ona bakarım.
Sanki ipler iyice gerilsin diye özellikle yapmış.
Konu sahibi kocasını haklı görmek istiyor ama bana böyle göründü.

Annem başlatsa eşimin diğer yaptıkları sorun değil mi evet eşimi haklı görmek istiyorum

Eğer olaylar tamamen anlattiginiz gibiyse aileniz çok terbiyesiz. Ve belli ki lohusa sendromuna diz değil anneniz ve babanız girmis

Ana baban kaynanacilik oynamışlar hem de kızı yeni doğurduğu önemli bir vakitte herşeyi iyi niyetle karşılamaları gereken bir vakitte her hareketten nem kapıp kızlarının evliliğine çomak sokmuşlar.

Annem başlatsa eşimin diğer yaptıkları sorun değil mi evet eşimi haklı görmek istiyorum
Annende uzatmış ama eşininde bu uzatma işine gelmiş.
Hem çocuk için çağırıp hem kovmaktan beter etmiş insanları
Keşke hiç çağırmasaydınız ailenizi

Afedersin çingeneler bile kocasına daha değer verir
“Afedersin çingeneler” derken, çingene olmak kötü, hakaretvari bir durum mu ki, başına afedersin getiriyorsunuz? Ota ‘a duyar kasılmasından ben de hoşlanmıyorum ama, her ne ırktan olursa olsun, böyle aşağılayıcı kelimeler kullanılması hoş değil. Sırf bu yüzden kendilerine roman denilmesini istiyorlar zaten, çingene kelimesi böyle incitici anlamlarda kullanıldığı için.

Haklısın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…