Çözüm Bulamıyorum

Temel meselesi bu kendini acındırmak. Çözüm bulmak üzerine asla bir merakı yok.

Annen iş bulacak başka seçenek yok. 50sinde çalışmayan 70inde hiç çalışmaz, daha kardeşlerin küçük anne olarak çocuklarına bakmak zorunda. Girecek fabrikaya bi şeye çalışcak,min 15 sene çalışsa emeklilik hakkı olur zaten. 65-66 yaşa gelir.
Heralde sen senelerce bakarsın sonra diğer çocuklar büyür bedavadan yaşarım kafasında.
Kocası çocuğunu döverken önüne geçmeyen anne hiçbir şeyi hak etmiyor. Bıçak gibi kesmezsen hayatta zora gelipte çalışmaz. Nasılsa kızar bağırır ama yine bize bakar diyodur

Bana da öyle geliyor yani bağırır çağırır ama sonunda vicdan gösterir gibi düşünüyor. Şahitlik meselesinde de mesela ben yeterince yıprandım artık bu işlerle sizle uğraşmak istemiyorum dedim duruşmaya katılmadım. Ne bileyim üzülüp sonrakine katılıp şahitlik yaptım. Bir de onlar birinci derece yakınım olduğu için çekilme hakkım da vardı hadi yine neyse iyilik olsun onun gibi korkak adaletsiz biri olmayayım dedim.

Annenize çözüm bulamazsınız.Benzer şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum.Bazı aileler böyledir kendine kurban evlat yetiştirir.Para kazandığı an başına çökerler.Versen sen kendini idare edemezsin vermesen vicdan yaptırırlar ele güne rezil ederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…