Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çözüm bulana duaciyim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Saçlarını kısacık kestir ve boyat.

Nevresimlerini kuru temizlemeye ver, yeni yastık al,
birine temizlikçiye vs odanı ayrıntılı dip bucak temizlet.

Hergüj giydiğin palto hırka şapka atkı kuru temizlemeye ver. Pijamalarınında değiştir.

bit öyle bitek kafayla bitmezki. Yastık yüzünü yorganını falan yıkıycaksın. yatağını odanı temizleyeceksin. Bunlarla beraber ancak bit şampuanları falan çözüm olur.

Canım tek başına ve saçların da uzunsa kurtulman mümkün değil. Senin bir tek çözümün var. Saçlarını kestirmek. 1 sene boyunca nasıl katlandın onlara ? Dayanılır gibi değil.

Basım kasindi yemin ederim :) bit tarağı var surekli onunla tara saçını. Bi de saçını boya :))) oksidantini volmu 40 olsun öyle boya zehirlenip olurler ciddiyim bak

Gaz yağı sadece bayıltıyor mu? Ben öldürdüğünü biliyorum biti de sirkeyi de. Acaba diyorum siz saçınızı herhangi bir yöntemle arındırıyorsunuz ve fakat örneğin çarşafınızı, yastık kılıfınızı, kazağınızı vs vs dezenfekte etmiyor o şekilde kullanmaya devam ediyorsanız, o vakit tekrar başa sarıyorsunuz belki de sorunu. Kaynatarak yıkanabilecek olan herşey yıkanacak, yıkanamayacak olan şeyler de belli bir süre için poşetlenecek ve poşetin ağzı sımsıkı bağlanacak ki hava almasın içindekiler. Bu yöntemle havasız kalan bitler, sirkeler ölecek.

1 senedir naptın sen arkadaşım

Ben de iki defa bitlenmiştim (ilkokulda). Belime kadar da saçlarım vardı. Kullanmadığımız bit ilacı kalmamıştı ama geçmediler. Bir gün annem saçlarımı kalın bir bezle iyice sarıp (dışarı hava kaçmayacak şekilde) içine sinek zehiri sıktı. İçerde o bitlerin nasıl can çekiştiği hala aklımda (canıııım ). Yumurtalarına kadar ölmüştü. Sonra başımı geriye yaslayıp öyle yıkamıştı zehirli su yüzüme gelmesin diye. Saçlarımı kesmeme bile gerek kalmadı. Ama sen evi de bir zehirle bence çok ciddiyim. 1 senede girmediği delik kalmamıştır.

Biz çocukken bitlenince anem gaz yağı sürer bekletirdi ve ince uçlu tarakla kazıya kazıya tarardı bide eczanelerde bit şampuanları var onunla yıkardı ama sürekli onla yıkamanız gerekiyor ayrıca yeniden bit geçmesini engelliyor o şampuan ayrıca şampuanın tarağıda birlikte satılıor yanında

annem ben küçükken gazyağını pamuğa batırıp kafama sürerdi.. bir iki saat bekletip yıkanırdık..
ilkokulda bir kaç defa bitlenmiştim bu şekilde temizlenmişti her seferinde.. birde saçını kıs kes mutlaka uzun saçtan kolay kolay cıkmaz..

Bu bit olayı sadece saçınızdamı? Yani vücuttada olanları oluyormuş.. Başınızdada vücudunuzdada olsa mutlaka dermatoloğa gidin..

yok sadece bayıltıyor
tutunamayan bitler de düşüyor taradıkça
ama gazyağının sirkelere hiç tesiri yok
sirkeler bit tarağıyla saçtan çıkarılmalı.

ayıptır söylemesi ben de bitlenmiştim de ortaokulda

Önce saçını biraz kısalt. Paranit ilaç al ve her banyoda tarağıyla taran. yumurtaları birine seçtir onlar gitmeden bitmez bu çile

Tabi gecmez. Sen sampuanlaniyosun ama esinde bitlenmistir tekrar tekrar bulasiyodur. Utaniyosan şöyle yap. Bi anda aaa hayatım bitlenmissin galiba kafanda yuruyen bisey gordum de. Sampuani alin ikiniz kullanin. Yastık kilifi nevresim hepsini degistir sonrasında da

Paranit şampuanı saçın temizken kullan beklet tara hepsi dökülecek 7 günde 1 aynı işlemi uygula 2 ay hiçbişey kalmıcak

gaz yagıda cozum olmaz cunku o sadece bıtlerde ıse yarıyor
sırkeler de temızlenmelı
bırı oturup tek tek bıt taragıyla temızlıcek
pıyasadakı en ıyı bıt sampuanıyla hergun yıkanıp 1 hafta boyunca hergun temızlenecek
o bıtler hergun cogalıyor 1 sırke kalmıs olsa sacında yenıler sureklı

bıde zannedıldıgı gıbı bıt kırlı saca gıtmez aksıne temız saca gıder :)
komsumun oglunun basına gelmıstı 3 sene boyunca ne tedavıler uyguladı bıtırmek ıcın en son dedıgım gıbı yaptılar oyle kurtuldu
bıt tokasıda kullanın barı ...

geçen sene kızım bitlebdi eczandn sprey alıp 2 günde bir iki hafta kullndm. daha sıcak suyla yıkadım ama en önemlisi sirkeleri tek tek temizledim.... hatta temzleymdğm yerde saç tellerini kestim.kurtulduk şükür...

Kurtulamıyorsanız , çevrenizden biri daha bitlenmiştir. Kurtuldukça bulaşıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…