- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Gaz yağı sadece bayıltıyor mu? Ben öldürdüğünü biliyorum biti de sirkeyi de. Acaba diyorum siz saçınızı herhangi bir yöntemle arındırıyorsunuz ve fakat örneğin çarşafınızı, yastık kılıfınızı, kazağınızı vs vs dezenfekte etmiyor o şekilde kullanmaya devam ediyorsanız, o vakit tekrar başa sarıyorsunuz belki de sorunu. Kaynatarak yıkanabilecek olan herşey yıkanacak, yıkanamayacak olan şeyler de belli bir süre için poşetlenecek ve poşetin ağzı sımsıkı bağlanacak ki hava almasın içindekiler. Bu yöntemle havasız kalan bitler, sirkeler ölecek.
daha once kullanmadim emin degilim sadece gordum daha bilgili biri cevap verirse daha iyi olur ama bunun cozum olduguna eminim sac diplerine suruluyor ama seyreltilir mi miktar ne bilmiyorumGaz yağı nasıl ve ne kadar kullanmaliyim
Paranit şampuanı saçın temizken kullan beklet tara hepsi dökülecek 7 günde 1 aynı işlemi uygula 2 ay hiçbişey kalmıcakKızlar eski konumdan bilenler bilir kafayı yemek uzereyim 1 senedir gecmeyen BİTlerim var her yolu denedim bit sampuanlari felan çözüm değil bana farklı bir yol onerebilecek varmi ne olur artık oturup ağlıyorum geceleri kasintidan
Evdeki herkese aynı işlemi uygula yatak yorgan halı vs herşeyi yüksek derecede yıka ütüleParanit şampuanı saçın temizken kullan beklet tara hepsi dökülecek 7 günde 1 aynı işlemi uygula 2 ay hiçbişey kalmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?