Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çözüm bulana duaciyim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Sadece saç temzliğiyle olmaz. Aynı zamanda yatak yorgan nevresim tarak kıyafet ve bilimum hijyene dikkat edilmeli. Bu zamanda hala kalmısmı ya

öncelıkle bütün evi ilaçlat ve evde senin ve başkalarının kullandıgı hersey yıkanıp kaynayacak sonrada saçlar kesilecek başka kurtuluşu yok

1 seneee

Sinek ilacı sık kafana gece yatmadan önce saclarinida boneyle başörtüsüyle biseyle komple sar öyle yat sabah kalktiginda tara saclarini... bir kac gün bekle sonra tekrardan ayni islemi yap bitirene kadar... Yada komple kazit saclarini... Kan kalmaz insanda eme eme yaa 1 sene nedir

Sinek ilaci sacları ve sac derisini mahvediyor cok bekletmemek lazim. Anneniz falan yakinsa oturup temizletin cunku tekrar uruyolar kisa surede yayılıyo bit sampunı ve evi tarak carşaf gibi seyleri yıkayın bir yildir gecmemesi tuaf bi yerden tekrar bulasiuor . Bide saclarinizi biraz yuksek derecede duzlestiriciyle duzlestirin belki ölürler

arkadaşım gaz yagı biti sersemleştirir öldürmez sadece sürmekle olmaz biraz bol sürüp ( ki kafa derini yakar ) sonrada bit taragıyla beyaz çarşafın üstüne ( ki görebilesin, kaçmasınlar diye yoksa bi zaman tekrar seni bulur ) baya bi taramalısın ( 2-3 gün peş peşe yap taki büyük bit kalmaya kadar ) büyük bitler patır patır düşer ama sirke ve yavru bit düşmeye bilir bunları temizletmen lazım annen kardeşin kim olursa artık sirke saç teline yapışık olduğu için temizlenebilir ama ince bit (yani yavşak ) küçük ve görülmesi cok zordur o yüzden allah kolaylık ve şifa versin böyle bir dene olmadı kazıt şaçlarını

yavşağın anlamı ince bit miymiş.Senelerce yanlış bilmişiz.

Gittim faydasi yok
Tekrar gidin söyleyin verdiğiniz tedaviden fayda görmedim diye
Çeşit çeşit ilaç var, tıp bu kadar ilerledi mutlaka bir çözümü vardır başka bir doktor deneyin olmadı
Allah korusun dermansız dert değil,
Hamileymişsiniz. Buradan duyduklarınız belki bebeğe zarar verir.

Gaz yagi ile yika kafani yada saclarin ne renk bilmiyorum saclarini ac veya actir oriel yakar bitleri. Kimyasal sonucta oda

Onun yanında elimden geldiğince kasinmiyorum utanıyorum ona soylemekten

Nye utaniyosun ki ya elinde olan bisey yok sonucta .
Gecenlerde birinden tik kaptm kafam kasinmaya basladi byle snir oldum eve geldim esime dedim ay bitlendim mi yoksa bak bakim bi kafama dedim bakti yok bsey dedi gldük.
Benm saclar sari olnca olsds belli olr zaten ama bence esindede vardir.
Belkide oda sana sylemekten utaniyo :)
Ondan snada atliyodur hamileymissin oriel veya gaz yagi dene demistm tejhlikeli olablir

saç jölesinin üstüne hiç bir şey tanımam
bende de vardı gür ve kıvır kıvır saçlarım var sert olan jöleyi bastım saçlarıma kaskatı kesildiler ve gittiiler

Bir kere kuaförde denk gelmiştim kadın bitlenmişti o Yüzden saç boyamaya gelmişti ,
Boya bence bitirir :)

Açikçası bana bu konu hiç inandırici gelmedi. Bit feci kaşındırır 1 yıldır bu durumdasın ilaçlar fayda etmiyor ama esinin de haberi yok. Nasıl iş bu. Halen saçınızı kestiremeyeceğinizi söylüyorsunuz. O zaman bitle yaşamaya alışacaksınız..

Bitleri her gün sabirla ince bir bit taragi ile tarayin. Sirkeler icinde eczanede bir ilac vardi. Ismini daha yeni attim offf
Bu ilacin hic kokusu yoktu ve normal bit ilaclarindan cok daha etkiliydi. Keske atmasaydim
Allah yardimcin olsun, bana kuaförden gelmisti ve bu yöntemle kurtulmustum.

Yahu 1 yıl olmuş çözümü burda mı arıyorsunuz.
Doktora gidin..
Normal de saçınızı kestirip bit şampuanıyla yıkadıktan sonra onlar ölüyor,tarakla temizleniyor. Ardından yumurtası sirkeler kalıyor. Onuda her gün tarakla kazıyınca o tarağa yapışıyor zaten..
Hiç yoksa saçınızı kendi renginde boyatsanız gelmez.
1 yıl ne demek ya..

Konu bana inandırıcı gelmedi.

Bu tek birşey kullanıp geçecek değil maalesef.eş zamanlı evi ve eşyaları da dezenfekte etmelisiniz.
Paranit sprey veya şampuanla yıkayın elma sirkesiyle durulayın tarağıyla tarayın. ama defalarca tarayın.o tarak sirkeleri de çıkarır.saçınızı kazımasanız da kısaltın.

Beyazları 90 derecede yıkayın renklileri de biraz yüksek yıkayın 50 60 gibi.mümkünse kurutma makinesinde kurutun.
Yıkanmayan eşyaları vakumlu poşette 15 gün bekletin veya yine kurutmanız varsa 1 saat kurutun.

Lavantayı sevmezler.Evin her köşesine lavantalı yüzey temizleyiciyle silin.lavantalı yumuşatıcı kullanın.lavanta keseleri koyun kazakların iç çamaşırların arasına.yine lavanta yağı sürün kulak arkası ve ensenize.
Kafur var aktarda bulursunuz.çamaşır içlerine dolaplara,yastık ve koltuk arasına sıkıştırın.eskiden kafuru beze sarıp yakalara dikerlermiş.
Eğer geçip geri başlıyorsa birinden geliyor veya ev dezenfekte olmamış.hiç bitmeden devam ediyorsa sirkeleri öldürememişsiniz.

Benim kızım okula gidiyor tedbir alıyorum rozet ve toka satılıyor onlardan almıştım takıyorum.kulak ardına sürüyorum lavantayı.

Bebeğinizi Allah bağışlasın en azından doğumdan önce bitirin bu işi.bebeğe geçmesin.eşinize söyleyin sonuçta bulaşıcı birşey ve doktordan daha fazla yardımı dokunur.insanız başımıza her an herşey gelebilir utanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…