çözüm değilim benim durumumdakilerle dertleşmek istiyorum

ah ablam bu yüzden ayrılıyor korktu aslında başta herşey normald normal standart giyime sahipti paranı getir diye özgürlük kısmalar sonra dizaltı giyiyon topuğunadek giy eve kameralar vs çıkma demeye gelmeler sen böyle deildin deyince yeni bilgi sahibi oldum demeler bağırışşlar kovuşlar hepsi sohbetlrden çalışmayıp tüm gün vaız dinlemeler 40derece değişen birydi....küfr hakarretler

bir konuya daha yorum yapmakta afallıyorum,,

kelimelerim gittii..

acı umutlarda ,gerçek aramak beklediklerin (ölüm,annenin babanın ayrılması)

İyide bir insan sürekli evde olmaya ne kadar tahammül edebilir ki. Hasta olur psikolojisi bozulur. Dünyanın en iyi kocasıda olsa çekilmez çekilmemeli

Mesleğiniz yok,aileye muhtaçsınız ve orda rahat edemiyorsunuz. Ya bu aorunluyla aynı evde çocuk yetiştireceksiniz yada rahatınızı bozup baba evine gideceksiniz. Herkese iş var çalışın.
Zamanında okusaydınız evlenmek yerine başka şeyler konuşurduk belki.

senden boşanmak istiyorum
hayır olmaz
hmm ok.

eğer böyleyseniz bu gidişle hiç boşanamazsınız. hayatınız boyunca hiç çalışmadığınızı varsayıyorum. sanırım birden fazla çocuğunuz var. yani zor görünüyor. ben olsam babamın başıma kakmasını kumarını lafını sözünü vs sineye çeker baba evine döndüğümde asla barışmazdım.

Bu adam dindar degil ki münafık. Allah yardımcın olsun. Eve gec gelmesi vs hic birini onemseme. Sana ve cocuklara zarar vermesin de.

sizinkide inat olmuş heralde ben şahsen sabah sabah kalkıp ekmek almaya falan gitmek istemem hatta eşim bana aldırırsa o ekmegi o zaman tavır yapabikirim
Evet inatlaştım ama maksadım zaten ekmek almak değil di ki.. o hazır evdeyken bebeğin yanında dursa iki dk hava alacaktım..

Ya öyle değil tabi. Boşanmaya karar veriyorum mesela.. ne bilim söz veriyor, vazgeçirmek için uğraşıyor, bide ailemde uzak bir şehirdeyim ha deyince çıkıp gidemiyorum. O esnada beni ikna ediyor. Düzelmesini çok istiyorum iki lafa ssöze inanıyorum.. çabuk kanıyorum bende..

ikna olmak için çıkııyosunuz boşanma yoluna bence. olmayın ikna. çocuk değilsiniz ki sizi şekerle kandırsın. hadi bir ikna oldunuz iki oldunuz üçüncüde de olmayın bi zahmet.

ikna olmak için çıkııyosunuz boşanma yoluna bence. olmayın ikna. çocuk değilsiniz ki sizi şekerle kandırsın. hadi bir ikna oldunuz iki oldunuz üçüncüde de olmayın bi zahmet.
Tam olarak öyle değil ama şu anda kendimi hazır hissetmiyorum diyelim. Ama bu eninde sonunda olacak ondan eminim.

bence boşanmak çözüm degil boşanmaya neden odaklanıyorsunuz ,düzelebilir aile terapistine gidebilirsiniz.yaşınız daha çok genç hepsi geçicek çatşmaktan yorulup huzur arayacaksınız birbirinizide faxla kırmayın bence sonra üzülürsünüz

Onun için 7 senedir uğraşıyorum. Aile terapistine farklı zamanlarda bikaç kez gittik. Ama onun yetiştiriliş tarzı, kafa yapısı değişmese psikolog napsın?

birkere anlatıgınız kadar yobaz olsa ne aile terapistine gider nede kısa zamanda olsa size araba alır siz diyorsunuzki o degişsin o diyorki siz degişin bu tek taraflı düşünmek olurdu belki ikinizde degişmeli ikinzdede suçvar bu ihtimali hiç düşündünüzmü benim kafa yapımda degişmesi gereken şeyler varmı acaba diye siz düşünseniz belki oda düşünecek
burdaki arkadaşların gazına gelipte boşanma olayına odaklanmamanızı, ilk fırsatta bırakıp kaçmayı düşünmek yerine kalıp mücadele etmenizi tavsiye ederim

Muhakkak benim de hatam var zaten bahsettim. O iyi bir insan olsa da biz birbirimizden farklıyız, kafa yapımız farklı, anlaşamıyoruz dedim. Tek taraflı onu suçlamamaya çalıştım..

Eşiniz o kadar sohbete gidiyormus ama dinle pek alakasi da yok gibi. Dindar adam karisina iyi yaklasir. Gonlunu hoş tutmaya calisir. Benim eşimin dedesi çok dindardır her gittigimizde eşime karına iyi davran kalbini kırma isteklerini yerine getir Sakın kötü söz söyleme diye nasihat eder ki kendisi de öyle yani karısına yemek yaparken yardim eder evi temizler. Senin kocan artik sohbete gidiyor dinlemiyor mu ya da baska yerlere mi gidiyor annlamadim.
Keske basindan tanimadan evlenmeseydin. Hakkinda hayirlisi olsun.

Iste oyle kolay degil bosanmak sadece adami defetmekten ibaret degil butun hayatin duzenin emegin altust oluyor kadin ve cocuklar sudan cikmis baliga donuyor en kolay bosanmada bile bu boyle..biz kadinlara kanmak kat kat kolay geliyor taki tahammuluz bitip tukeninceye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…