merhaba arkadaşlar.
ben 21 haftalık hamileyim, ilk 12-13 hafta crinone jel kullandım, geri gelme hep oluyordu pek telaşlanmadımo zamanlar bildiğim için, ama buugn yani 21. haftada ceviz büyüklüğünde aynen crinone jel kullandıım zamanlardaki gibi torto geldi yeşilimsi-sarmısı... bıraktktan 2 ay sonra bebeğim büyüdükçe kalıntıları atıyor olabilir mi vücud- ya da başka bi sıkıntı mı vardır sizce?
var mı böyle bi durum yaşayan aranızda
canım içerde birikeni bi süre sonra vücut atıyor bişi olmaz benimde olmuştu aynısı şimdi şükür kızım kucağımda :)))))))
jele cok benziyor geri gelen, öncedende bu renktegelirdi ama bırakalı 2-3 ay oldu nasılda saklanmış bi kıyıda şimdi püskürdü :)
teşekkür ederim nurcan, hayırlı bi evlat olsun kızın sana inşALLAH.
telaşa gerek yok diyorsun yani dimi
bende olmadı kahverengi leke ama, hamileliğimin 10. haftası ceviz büüyklüğünde siyah jel tortusu geldi..seninki toplanmadan ara ara geliodur belki, korkma normal yani, jel içerde kalan kanı toplayıp geliyo bence, kanamam var diye düşünme...ya arkadaşlar bende jel kullanıyorum bugün 8. günüm test günüme 4.gün var ama üç gündür ara ara bel karın kasık ağrısı oluyo bide kahve rengi akıntı geliyo sizdede oldumu
kızlar ben jeli 2 gündür kullanıyorum.açtığımda içinden bir miktar jel çıkıyor.bugün sokmadan önce baktım çıkan jel dışında sıktığımda ilaaç çıkmıyor.4 tane ziyan ettim. sonra bir yerinden bıçakla deldim havasını aldım ozaman ilaç çıkmadı.siz nasıl yapıyorsunuz.açtığınızda ilacın çıkmasını nasıl engelliyosunuz.
ya arkadaşlar bende jel kullanıyorum bugün 8. günüm test günüme 4.gün var ama üç gündür ara ara bel karın kasık ağrısı oluyo bide kahve rengi akıntı geliyo sizdede oldumu
aksam yapabilirsin merak etme. ben gündüz yapmadığımda akşam yapabilirsin demişti doktor. sorun olmuyor korkma canım
teşekkur ederım canım bişi daha sorcam ben gecenlerde annemlere gıttıgmde 2 tanesını orda unutmuşum kullanmasam bişi olurmu acaba zaten bırakacktım napsam acaba
kızlar bende kullanıyorum bu jelden ve artık çok anımı sıkmaya başladı her tuvalete gittigimde parça parça geliyor ve 2 gündür vajinamda yanma ve kaşıntı başladı 1 ay oldu kullanmaya başlayalı 6+6 günlükne zamana kadar kullancaz bilen varmı ve ben artık kullanmak istemiyorum çok gıcık birşey
umut o bende neden kaşınma yapmıştı biliyor musun, vajina dışına cıkıp biirkiyo ve yanma yapıyor, bir aynayla bak ve dışa cıkıp birikmişse peceteyle temizle ve yıka, ben her akşam yapıyordum bu işlemi( ben 12 yada 14. haftada bırakmıştım, bebegn için deger be arkadaşım, dayan azcık daha, ( ama dediğim gibi bi bak istersen vajen dışında birikme yapmıştır belkim )
evet canım ya dedigin gibi vajinanın dışında birikme yapmış bugün farkettim biraz temizledim korka korka ama genede biraz fazla bastırdım heralde biraz kanadı benim bugün 7 haftalık oldu neyse az kaldı artık dayancaz bebeiş için birde iğne oluyom aynı zamanda kalçam taş gibi oldu elek gibi oldu delik deşik bide morardıkusura bakma içimi döktüm biraz sana konuşcagım yakınımda kimse yok sagol canım cvb için
fatmacım doktora sormadan bırakma sakın. sonucta bebeğin tutunması icin önemli bir ilaç o.
ne demek umut, yardımcı olabildimse ne mutlu bana.evet canım ya dedigin gibi vajinanın dışında birikme yapmış bugün farkettim biraz temizledim korka korka ama genede biraz fazla bastırdım heralde biraz kanadı benim bugün 7 haftalık oldu neyse az kaldı artık dayancaz bebeiş için birde iğne oluyom aynı zamanda kalçam taş gibi oldu elek gibi oldu delik deşik bide morardıkusura bakma içimi döktüm biraz sana konuşcagım yakınımda kimse yok sagol canım cvb için
evet hergün temizleniyor, her akşam işten dönünce ilk iişim o oluyodu benimtabiki anlatacaksın. bu yüzden hepimiz burdayız. valla bırakalı bir hafta oldu. abartmıyorum her gün temizliyorum. içerde nasıl bir şey birikmişse. direk tansiyonum düşünüyor, içimi bir tuhaf yapıyor bu jel. inşallah bebikom sağlıcakla böyle devam eder de gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?