Crinone jel kullananlar

evet akşamları daha kötü oluyorum
ama sabahki 10 dk süren hemen kahvaltıdan sonra başladı ve 10 dk sürdü ama çok fenaydı

nurtopu mrb sanırım hamilesin Allah tamamına erdirsin ve banada nasip etsin inşallah.. transfer sonrası ne gibi belirtiler olmuştu sende ayın 15'i test günüm cevabını bekliyorum arkadaşım...

nurtopu mrb sanırım hamilesin Allah tamamına erdirsin ve banada nasip etsin inşallah.. transfer sonrası ne gibi belirtiler olmuştu sende ayın 15'i test günüm cevabını bekliyorum arkadaşım...

Edacım öncelikle inşallah darısı başına
İnşallah benim gebeliğimde sağlıklı devam eder
yarın tekrar test yapılacak(3.)
Benim ilk 3 gün rahim bölgesinde kalp atışı gibi bi his olmuştu
ben de o bölgeye kan artışı arttı herhalde diye düşünmüştüm
Adet ağrısı gibi ağrılarım arada olmuştu, onlar hala devam ediyor
Başka çok dikkatimi çeken bir şey olmadı

Bence bugün idrar testi yapabilirsin , belki görünür
negatif olsa da çok anlamı yok çünkü sonradan pozitifleşebiliyor
benim 10 şubat test günümdü 5 inde idrarda pozitif çıkmıştı ama çoooook silikti

nurtopu çok konuşma fırsatımız olmadı ama hayırlı olsun herşey yolunda gider inşallah

benim transferim 27 ocakta oldu.8 şubatta kan değerim 245,10 şubatta 508 çıktı.pazartesi ultrasyonum var.ama belim ve kasıklarım çok ağrıyor.özellikle belim ayakta kaldığım an sanki tam ortasına bir ateş yapışıyor.çok korkuyorum haftaya okul başlıyor.bu halde nasıl ayakta dururum bilmiyorum.senin kan değerlerin nasıl?

6 kutu alınca 74 lira fark çıkıyor ama raporlu

cevabin icin tesekkurler canim. 6 kutu 74 lirami? bir kutunun icinde ne kadar var? burda bir kutu 10 tane icinde 300 dolar . eger oyleyse turkiyeden alayim bende ?
ben hamile degilim ama doktor adetin 17.ile 27 gun kullancan dedi.

Merhaba arkadaslar nasilsiniz, ben bu jeli kullanmaya basladim, bugun 4.gunum. hic bir acisini yada zorlugunu gormedim, gece yatarken kullaniyorum, ve direk yatiyorum, yuruyus falan yok, yani akinti falan yapmiyor allaha sukur.
yanliz bu jeli kullandiktan 10 dk sonra, kasiklarimda agri olusuyor cok hafif? sizce normalmi? sizin boyle kasik agrilariniz oldumu? normal zamanda olmuyor, bu jeli kullandiktan sonra oluyor, uyuyunca geciyor , farketmiyorum.
acaba doktoruma telefonmu acmam gerekli? bugun adetim 20.gunundeyim. bu jelin adetleri duzenleme ve rahim kuvvetlendirme etkisi oldugu icin verdi doktor, bide dusuk riski olmamasi icin.
ins bu ay hamile kalirimda, gelecek ay kullanmam,
cevap yazarsaniz sevinirim, iyi gunler..

Arkadaşlar sitede yeniyim, bugün transferimin 4.günündeyim crinone jel estrofem ve trental kullanıyorum, sol bacağımın başlangıç yerinde bi ağrı var kasık ağrısı gibi ama aslında sanki kemik ağrısı gibi, sanırım crinone jel yapıyo , prospektüsünde öyle yazıyo, siz de de böyle bir etkisi var mı? ben eski transferlerimde hep bel ağrısı çekmiştim, şimdi onun yerine bacak ağrısı başladı, nefret ediyorum bu umut ve bekleme bölümünden (((

selam arkadaşlar bu jeli doktor bana da yazdı 10 gün kullan dedi ama ben 8 gün kullandım hamile değilimdir diye bıraktım adetimin 26. günündeyim jelin ucuu sokuyordum yanlızca siz hepsinmi sokuyodunuz ben yanlısmı kullandım bilgi verirmisiniz ya lütfen cok merak ed,yorum bunu doktora sordum laf değişti bidaha sormaya cekindim ama merak ediyorum nerekadar icine giriyoeyvahedigeldismile

Merhaba arkadaşlar. 29/04/2010 transferim oldu. Bu jeli günde 2 kez kullanıyorum. Dünden beri pempe olarak geri geliyor. Böyle şeyler yaşayıp hamile kalan varmı? Yoksa bu adet kanamasının belirtisi mi?
Test tarihim 11/05/2010. Normalde ayın 10 da hastalanmam lazım. Nolur bu sefer tutunsun bebeğim....

MERHABA ARKADAŞLAR
BUGÜN 7.HAFTAMDAYIM DOKTORUM PROGESTORUN HAPI VE İĞNE KESTİ.
CRİNONE JEL VERDİ 12.HAFTAYA KADAR KULLANACAKMIŞIM.
NASIL KULLANILIYOR.OKUDUM AMA TAM ANLAYAMADIM.
KALIN KISMINDAN TUTUP İNCE UCU KOPARIYOMUYUZ.
SABAH AKŞAM KULLANICAM
BİLEN ARKADAŞ ANLATABİLİRMİ LÜTFEN.
BİDE SİZ SABAH AKŞAM HANGİ SAATLERDE KULLANIYOSUNUZ.TEŞEKKÜRLER

canım benim önce ucunu koparıyorsun daha sonra ucunu vajinanın içine doğru sokup jeli sıkıyorsun.bende 12.haftaya kadar kullanmıştım

arkadaşlar ben ilk gebeliğmde düşük yaptım şimdi hamileyim bu jeli veye progestan iğne kullanabilirmiyim çok korkuyorum yeniden düşük olur diye

arkadaşlar ben ilk gebeliğmde düşük yaptım şimdi hamileyim bu jeli veye progestan iğne kullanabilirmiyim çok korkuyorum yeniden düşük olur diye

canım bilmeden bişi kullanma doktoruna bi öncekinde düşük yaptığını sana koruyucu bişi önermesini söle

arkadaşlar bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım suanda cok şükür 25 haftalık hamileyim. Transfer sonrası dr bana bu jeli verdi ve günde iki kez sabah ve akşam olmak üzere kullandım. Taaki hamileliğimin 13. haftasına kadar.Kullanmaya başlayınca pembe hatta bazen kahverenkli akıntı geliyor bu normal bi durum onu görünce sakına korkmayın telaş yapmayın tamamen jelden kaynaklanıyor. Kullanımına gelince benim belli bi saatim yoktu sabah kalkınca bir tane, aksamları yemek yedikten sonra bu jeli kullanıyordum bazende yatarken sıkıyodum yani ne zaman uygunsa o zaman belli bi saati yoktu. Önce uc kısmındaki kalın kısım var orayı tutup aşağı yukarı derece sallar gibi sallayın. Sonra diger ucu cevirip koparın. Vajinaya ince ucun neredeyse tamamı girene kadar itekleyin ve kalın ucu sıkın. Bazen krem geldigini hissetmiyosunuz bazende gercekten iceride kalıyo jel o zaman ben delik olan kısmı peceteyle kapatıp iyice sallıyordum ve tekrar sıkıyodum. Yan etkilerine gelince ben prospektüsünde yazan bütn yan etkileri yaşadım. Hatta bu belirtiler neredeyse hamilelik belirtileriyle aynı belirtiler olduğu icin kendim hamile psikolojisine girmiştim. Ama ilk tüp bebek deneyimim başarısız olduğu zaman anladım jelin yan etkileriymiş. Gögüslerde siskinlik ağrı falanda olmustu bende. İkinci tüp bebek denememdede aynı seyleri yaşadım. Hatta benim 5.gün embriyosuydu koydukları ben tahlili 12gün sonra sanıyordum megerse 5gün oldugu icin 10 gün beklemem gerekiyormuş. Neyse 9.günün aksamında wcye girdim benden acayip bir kan geldi klozet kıpkırmızı olmuştu cok canım sıkıldı ve adet oldum sandım. Moralim sıfırdı. Ertesi gün sabah wcye girdim kan yoktu. Bende nasılsa negatiftir diye güne gidecektim giyindim telefon geldi. Hastaneden aradılar tugba hn nerdesiniz biz meraktan catladık siz nasıl duruyosunuz biz sizden cok ümitliyiz dediler bende daha benim 2günüm var dedim hayır size 5.gün embriyosu verildi o yüzden bugün gelmeniz lazım dediler apartopar hastaneye gittik kan tahlili verdim ama nasılsa negatif diyorum ama bi tarafımda kanama devam etmedi belki pozitiftir diyodu. Neyse kan sonucum çıktı ve sonuç pozitif. tugba göklerde :) ağlamamak için zor tuttum kendimi yanımda başkalarıda vardı utandım :) Diyeceğim o ki sakın ola üzülmeyin ümidinizi kesmeyin. İlaçlarını doğru kullanın. Kanamada olsa günü geldiğinde tahlilinizi yaptırın.

mrb arkadaşlar bende dün başladım kullanmaya jeli dün yumurtalarım toplandı ama hala ağrım var sizce normalmi cumartei transferim var 10 yumurtamdan 5 tanesi döllenmiş biraz endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…