ne demek umut, yardımcı olabildimse ne mutlu bana.
bizde hep buralardan ögrendik mrk ettiklerimizi, halada hamilelğimle ilgili bişey aklıma gelnce acarım hemen burayı tecrübeli arkadaşlarasorarım, aklına ne takılırsa özelden de sorabilirsin burdan da...
temizle sen o jeli her gün, ve bol su ile yıka anca öyle rahatlarsın, hergün yıkarsan katılaşma yapmayacagı için kanamada yapmaz... bebek için deger be arkadaşım dayan azcık daha
evet hergün temizleniyor, her akşam işten dönünce ilk iişim o oluyodu benim
ve 5 aylık hamileyim hala parcaları geliyor sanki..kötü bi jel ama degiyor meleklerimizin sağlığı için di mi
ya arkadaşlar bende jel kullanıyorum bugün 8. günüm test günüme 4.gün var ama üç gündür ara ara bel karın kasık ağrısı oluyo bide kahve rengi akıntı geliyo sizdede oldumu[/QUOTE
slm arkadaşım. bugün başladım jel kullanmaya. ve aynı seninki gibi karnım belim ağrıdı. ve kahverengi minik minik akıntım geldi. tabi korkudan ne hale geldim anlatamam. hemen doktorumu aradım. kanamaya dönmediği sürece korkma dedi. gel sen korkma tabiii. epeyce ağladım. bu arada 6+3 haftalık hamileyim
ya arkadaşlar bende jel kullanıyorum bugün 8. günüm test günüme 4.gün var ama üç gündür ara ara bel karın kasık ağrısı oluyo bide kahve rengi akıntı geliyo sizdede oldumu[/QUOTE
slm arkadaşım. bugün başladım jel kullanmaya. ve aynı seninki gibi karnım belim ağrıdı. ve kahverengi minik minik akıntım geldi. tabi korkudan ne hale geldim anlatamam. hemen doktorumu aradım. kanamaya dönmediği sürece korkma dedi. gel sen korkma tabiii. epeyce ağladım. bu arada 6+3 haftalık hamileyim
korkma arkadaşım için rahat olsun kanama yoksa sorun yok crinone jelin reçetesindede yazıyor zaten korkulacak bişey deyilmşş bu durum
bendekullandım crinone jel 14 hafta, şimdi süpperr mantarım var, jelden olabilecegini hiç düşünmemeiştim...slm kızlar bende 13+2 günlük hamileyim sabahları kullanıyorum crinone jel ve hala kullanıyorum 14 haftalık olana kadar kullanacakmışım dr rum söyledi neden mantar yapıyormuş bu jel şükür bende olmadı şimdi ama sonra olurmu idrarımı yaparken yanma oluyor jelden sonraki ilk yapmamda sizdede oluyormu ben genellikle yatıyorum bişey olur korkusuyla bunun bir zararı varmı
arkadaşlar ben jeli günde bir kez sabahları kullanıyorum ama jeli kullandiktan sonra sulu bir akıntı geliyor aranızda bu şekilde olan varmı?
selam, bende sabahları kullanıyorum, 30 dk. yatakta dinlendikten sonra günlük aktivitelerime devam ediyorum. bu sırada su gibi hergün olmasada akıntı geliyor.
sağol canım ben 20 haftalık hamileyim aynı zamanda serklajda var bazen korkuyorum bebeğin suyumu die ama jeli atmadan önce bişey yok jeli attıktan sonra oluyor akıntı ve jelin birikintileri dışarı çıkıyor...
Bende sabah akşam kullanıyorum ama aklıma takılan sonradan kesik süt gibi pıhtı pıhtı geri gelmesi acaba işe yaramadağından mı yoksa posa niyetine mi*
arkadaşlar birşey sormak istiyorum. jeli kullanırken hazneye tamamen itiyor musunuz? yoksa yarıya kadar mı? teşekkürler..
arkadaşlar son 10 gündür falan jel geri döndüğünde içinde siyah siyah parçacıklar rengide koyulaştı bu neye delalettir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?