Crinone jel kullananlar

ben jelı cok kullanmadım.5+4 te keseyı gorunce kestırdı doktorum 1haftayı gectı keselı ama hala beyaz topaklar gelıo ne bela bıseymıs ya.bende de galiba mantar yaptı yada ben huylandım ondan öyle geliyo bılmıorum.neyse cok sukur bana fazla kullandırmadı doktorum

kızlar herkes bu jeli günde 2 kez mi kullanıyor?b en sadece sabahları yapıyorum.yoksa yanlış mı anladım?bak şimdi içimi bi korku sardı.benim de hafif kahve rengi-pembe kupkuru geri geliyor

ACİL CEVAP!

Selam arkadaslar, benim sizlere sorum olacak, bagkur la, bu jel kac fiyata alabiliyoruz ? cevaplarsaniz sevinirim

bırakalı 20 gün oluyor. halen geliyor parçalar.......

nasıl bişeymiş bu ya..

Fatoş hn Merhaba,

hayırlı olsun siz ikiz bekliyorsunuz ve bu durumda çalışıyormusunız. Yoksa raporlumusunuz.

kızlar herkes bu jeli günde 2 kez mi kullanıyor?b en sadece sabahları yapıyorum.yoksa yanlış mı anladım?bak şimdi içimi bi korku sardı.benim de hafif kahve rengi-pembe kupkuru geri geliyor

ACİL CEVAP!

bende sadece sabahları yapıyordum..kişiye göre ve dr a göre değişebiliyor sayısı yada ilacın şekli.endişelenme Allah hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi bizlere bağışlasın inşaallah.

kızlar bu jeli bende kullanıyorum.İlk olarak 5 haftalık ken kahverengi leke olunca düşük tehlikesi var diye dr vermişti aynı zamanda progesteron hapta verdi ve depart iğne haftalık vurulanlardan .
onları kullandım ve jel bitince dr sadece hapa devam dedi progesteron için.
ama benim 8. haftada kanamam oldu ve hastaneye yattım o zaman yeniden jele basladı hapı kesti ve iğneler yazdı.
şimdi jel bitti ve ben dr danışmadan bu gün hapa geri döndüm evde vardı zaten o bitsin dedim.
benim hamilelik doğal yoldan olmuştu 2.bebeği bekliyoz. ilkinde hiç dr gitmedim diyebilirim 4 ayda sanırım üçlü tarama testine ve cinsiyete bakmaya gitmistim.
bebeğim sağlıklı bi şekilde ve sorunsuz bi hamilelikle doğdu. 9. aya kadar aktif olarak yaşadım yürüyüşler yaptım iş laptım.
ama bunda çok stresle basladım hamileliğime ya düşerse korkusu hep vardı. bu negatif düşüncede sanki negatif olayları beraberinde getirdi.
hani derler ya sakınan göze çöp batar diye çokmu sakınıyoz acaba diye düşünmeyede basladım.
köy yerlerinde kadınlar onca iş güç şakır şakır doğuruyor ne yatma ne ilaç ....
allah verdimi veriyor işte demek...allah bizlere nazip etmişse olacak etmemişse ne etsek boş gibi geliyor artık.
bu düşünceyle hareket edersek sanki daha sakin bi hamilelik geçiririz.
bunlar benim düşüncem tabi ...olumlu düşünelim olumlu yaşayalım .
Rabbim herkesin gönlündekini karnına ve sonrada kucağına versin.:Saruboceq:

benim 5. haftam dün jel,n rengi biraz kahveye dönük geri geldi.çok korktum.sabahları kabusum oldu bu jel.acaba aparatı fazla mı itiyorum.ne bileyim insan bu kadar zor bebek sahibi olunca böyle hassas davranıyor.hamile ler sizde de zaman zaman böyle renk değiştirip geri gelme var mı?içimizde ne var ki böyle oluyor?

ACİL CEVAP!

canım ben de sadece sabahları yapıyorum merak etme

Canım benim dr.um böyle renk değişiklikleri olabilir dedi
İleri itmekle alakası olduğunu düşünmüyorum rahat ol bence
Aktif bi kanaman yok değil mi?

yok canım çok şükür.ama bu bile insanı delirtiyo.sen de şu upurlu listedensin değil mi.canım hayırlısıyla şu ilk 3 ayı bir atlatsak.

bu arada sen çalışıyor musun?ben bu hafta raporluyum ve haftaya ne yaparım bilemiyorum.yolda yürümeye bile korkuyorum.hemen belim ağrıyor,gücüm tükeniyor.sende de var mı değişiklikler?

bu jelin normalde fiyatı ne kadar ki??çünkü ben daha önceki ilaçlarla birlikte bu ay 55 ilaç kesintisi ödeyecem:))

bu arada sen çalışıyor musun?ben bu hafta raporluyum ve haftaya ne yaparım bilemiyorum.yolda yürümeye bile korkuyorum.hemen belim ağrıyor,gücüm tükeniyor.sende de var mı değişiklikler?

Senin transferin ne zaman yapılmıştı
ben pazartesiden beri çalışıyorum
30 ocakta transfer yapılmıştı

Benim karnımda çok şişkinlik var ve daha çok karnımın üst tarafında ağrım oluyor
sabah 10 dk. kadar süren çok şiddetli ağrım oldu çok şükür geçti
nur senin kan değerlerin hangi günlerde nasıl artmıştı

canım miden baskı yapıyor karnına,daha çok akşamları olur bu.

evet akşamları daha kötü oluyorum
ama sabahki 10 dk süren hemen kahvaltıdan sonra başladı ve 10 dk sürdü ama çok fenaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…