Cübbeli Ahmet Hoca'dan 'jiletle traş haramdır' açıklaması

Tırnak konusu bana mantıklı geliyor kesinlikle, hijyen açısından özellikle :) Diğerleri biraz tuhaf geliyor :)

ay siz ikiniz ne tatlisiniz böyle MasaALLAH hayran kaldim :))

Sen de kusura bakma lütfen, siyasette kırdıysam kalbini atışırken. Kendimi kaybediyorum çok sinirleniyorum .

Zaten bir daha oraya yorum yapmak istemiyorum. Kalp kırıyoruz boşuna . Durup dururken günaha giriyoruz .

Sen de kusura bakma lütfen, siyasette kırdıysam kalbini atışırken. Kendimi kaybediyorum çok sinirleniyorum .

Zaten bir daha oraya yorum yapmak istemiyorum. Kalp kırıyoruz boşuna . Durup dururken günaha giriyoruz .

haklısın soçum aslında siyasette kırdıgımız kişilerle başka konuda hem fikir oldugumuzu, anlaşabildiğimizi görünce kendimizden utanıyoruz
şahsen ben utanıyorum
az mı kibledim meysanuru ama sonra cok ortak paydamız oldu ve üzüldüm zamanında kiblediğim için

Son düzenleme:

Ben de bir kere meysanur'a kaba davrandım bence. Ama ne olduğunu bile unuttum kin tutan biri olmadığım için. Değmez yani kalp kırmaya. Anama sövmüyor babama sövmüyor, sinirlenip sert konuşuyorum. Sonra da üzülüyorum aslında .

kiz ben hatirlamiom estf canim hepimiz ayni degilmiyiz
ama bu hareketin cok tatli ciddi, sagol canim ALLAH razi olsun iste böyle olmaliyiz farkli görüsler olsada kirmamak birlikte yasaya bilmek aslinda sorun bence ney biliyormusunuz yazmamiz hani söyle bir arya toplansak canli canli böyle durumlar olmaz fikrimce sanal alemi iste :))

İvit :) regl iken tüyleri kesmek ve saç boyamak.

ee gülüm sende ozaman takvim tutucan regl olmadan temizlence
ozaman sorun kalmaz insaALLAH
fakat su boya isine bende taktim kafayi :44:
bende istiom boyamak ama benim bildigim su ki siyah renk kulanilmiyacak genclendirmeye calisilmiyacakmis diger renkler sorun yokmus
ve birde namaz icin abdest yada gusl abdesti alirken, hani sac diblerinde boyaniyorya olmuyormus sanirim ama tam aklimda degil bunu hocama bir sormam lazim bende boyamak istiyorum :) sakincasi yoksa yaptircam varsa kina yakariz artik
sanada haber veririm insaALLAH oki

Canlı canlı işte, ben kimseyi kıramam zaten. Yazıyoruz diye aynen. Sen de çok tatlısın Senden de ALLAH razı olsun :)

Tamam canım anlaştık Aynen ben zaten regl e göre ayarlıyorum. Regl iken bişi kesmiyorum

begeni yapamiom seni alinti yapim

ya muneee abla su begeni butonlari gelse tekrar olmazmi YAHU :)

Biri beni mi çağırdı
Gülüm şimdilik bu butonlarla idare edin, sonra ne olur bilemem

Birde genel bir uyarı olsun, din çok hassas bir konudur, kıldan ince kılıçtan keskin, o yüzden hepiniz kendi bildiklerinizi paylaşırken kalp kırmamaya, saygılı bir tutum içerisinde rencide etmeden tartışmaya özen gösterin

evet ablacim biz seslendik sagolsun fazla gecikmedin
ne tartismasi ablacim ya :) bak negüzel balli malli muhabbet ediyoruz hamd olsun... ALLAH bozmasin :)

haa buton isleri de tez düzene girse cok iyi olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…