Çukurca'yla ilgili bilgilere ihtiyacım var :(

dhoiysb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
286
350
83
kızlar merhaba
buakşam aldığım haberle ilgili destege ihtiyacım var.
kardeşimin usta birliği hakkari çukurcaya çıkmış.
son dönemlerde nasıl biyer oldu,asker için ne durumda bilen varsa içimi ferahlatabilir mi?
google a sordugumda hep iç karartıcı haberler çıkıyor.annem bakmak istiyor gösteremiyor,güzel şeyler söyleyemiyorum....
nasıl uyuruz ailecek bugece bilmem...
Rabbim herkese yardımcı olsun,sabırlar versin...

kızlar merhaba
buakşam aldığım haberle ilgili destege ihtiyacım var.
kardeşimin usta birliği hakkari çukurcaya çıkmış.
son dönemlerde nasıl biyer oldu,asker için ne durumda bilen varsa içimi ferahlatabilir mi?
google a sordugumda hep iç karartıcı haberler çıkıyor.annem bakmak istiyor gösteremiyor,güzel şeyler söyleyemiyorum....
nasıl uyuruz ailecek bugece bilmem...
Rabbim herkese yardımcı olsun,sabırlar versin...
Orası hakkında bir fikrim yok ama bir an önce bitirir gelir inş demek için geldim.İçinizi ferah tutun ki moral olsun kardeşinize de .Şu an bizde görev sebebiyle doğudayız gelirken çok korkmuştum ama beklediğim gibi çıkmadı ve rahatız askerlik başka bi şey tabi anlıyorum sizi ama şu sıra olaylar duruldu aklınıza kötü şeyler getirmeyin.Bir an önce kavuşursunuz inş.

Allah razı olsun...
Tüm zordakiler,askerler,duaya ihtiyacı olanlar Allah'a emanet tabi...

Abim askerligini cukurcada yapti, ilk duydugumuzda bizde urkmustuk, endisenizi anliyorum. hic de bir problem yasanmadi. Hatta oldukca rahat yapti diyebilirim. Zaten su an ulkede teror olaylari durmus durumda. Allah bilir tabi gelecegi. Hayirli tezkereler olsun

Allah razı olsun.inş ben de aynı yorumları yapabilirim bisüre sonra...
dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Allah herkesi hayırla sağlıkla kavuştursun

Bolge olarak cok hassas bir yer olabilir ama oralarda askere cok iyi bakiyorlar.hatta ast ust iliskisi bile yok neredeyse abi kardea gibi komutanlarlA askerler.bunun disinda ins yeri de iyi olur.her hareketli bolge korkutmasin sizi.kantinde kalAbilir,ordu evi vs.Allah yardimciniz olsun.moralinizi yuksek tutun ki o da panik olmasin

Back
X