Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende bir gruba katılmak istiyorum 92.9 kiloyum 1.69 boyundayım...biriniz beni grubuna alabilirse çok sevinirim

mrhabalar bende takımlardan birisine katılmak istiyorum boyum 168 ve 101 kiloyum ayrıca dahaa 22 yaşındayım artık zayıf olmak istiyorum lüten beni de aranıza alın

Ya arkadaşım bu tickkeri nasıl yaptım bn yapıyorum olmuyoo da hazır sitedeyken sana sorimm dedimm

bende diyete başlamak istiyorum aranıza almak isteyen varmı acaba...
1.64 cm boyundayım ve kilom 71 yaşımda 23

Son düzenleme:
merhaba,
1.68 boy, 57 kiloyum ama 50 kilo olmak istiyorum. Diyetime devam ediyorum, eğer herhangi bir gruba katılırsam daha düzenli olurum diye düşündüm.var mı beni kabul edicek bir grup :))

merhaba bende tek başına zayıflayabilen biri değilim. benimde motivasyona ve desteğe ihtiyacım var. 1,68 boyundayım ve 67.2 kg oldum ve 60 olmak istiyorum beni de aranıza almanızı rica ediyorum.

Ben de bir takıma girmek istiyorum, bu forumda bu işi bir defa başardım tekrar başaracağıma eminim, doğum kilolarımdan kurtulmak istiyorum artıkk, help meee

Kızlar 5. takımda çok fazla açık var.Paylaşımı iyi olabilecek, Hırslı ve kalıcı adaylar arıyoruz.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

ben tamda aradığınız kişiyim :)) 53 kiloda evlendim 7 yıl içinde 80 kiloya ulaştım hiç diyet yapmadım ve şöyle bir baktımda yıllar geçtikçe daha beter olacağım 163 boyundayım,yaşım 35. çocuğum yok (şimdilik) zayıflamak istiyorum eski güzel günlerime kavuşmak... hayal değil biliyorum. yarın spor salonuna gitmeye başlıyorum ve hayatımda hiç yapadığım diyetlede tanışacağım. desteksiz ve akıl almadan acemi davranarak kilo vermek istemiyorum yarışmak iyi fikir gibi geldi :))) 5. takımda mıyım :)))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…