Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam 3-4 gündür ben de bir diyet grubu altında yazıyorum, fakat daha çok gaza gelmek için bir takıma girmek istiyorum, beni de bir takıma alır mısınız ?

Boy:165, Kilo :61, Yaş:29

Aben de katılmak ıstiyorum üç senedir 90 kilo ya kadar gidiyorum veremiyorum.. Bi türlü irademı kontrol altına alamıyorum.. Şimdi tekstil de çalışıyorum tüm gün oturuyorum hepi topu günde 30 dakika yürüyorum o..

Son düzenleme:
merhaba herkese......

161 boyundayım 55 kiloyum ve 51.2 olmak istiyorum..doyma konusnda sıkıntım var her türlü yiyebiliyorum tok karnına bile.....birilerine hesap vermek isitiyorum o yüzden takımlara katılmak istiyorum benide alırmısınız.....

Bende zayiflamak istiyom ama defalarca denedim olmuyo işte

14. takıma beklerim kızlar..

Merhaba, ben kk ye yeni katıldım :) Adım İrem, 15 yaşındayım. Küçüklüğümden beri bir tombulluğum var ama şu son 2-3 yıldır baya fazla kilo aldım. Artık aynaya baktığımda kendimi çok çirkin hissediyorum, kıyafetlerimin yakışmasını istiyorum, artık zayıf olmak istiyorum :) ne zamandır diyete başlamaya çalıştım ama olmadı, başlamıyordum, ümidimi kaybediyordum, başka sorunlarım da vardı. desteğe ihtiyacım var :) umarım bana yardımcı olursunuz :)
Şimdiki kilom: 79 geçen yıl 70 falan dım, önceki yıllarda da aşırı kilolu değildim ama artık boyuma ve yaşıma göre fazla kilom var,60 kilo olmak istiyorum.
İlgilenirseniz çok sevinceğim. Teşekkür ederim :)

2. takıma beklerim canım..

2. takıma beklerim canım..
Teşekkür ederim :) Zahmet olacak ama kısaca bana takım hakkında bilgi verir misiniz? Neler yapmam gerek, nereye yazmam, neleri , ne zamanlar yazmam gerek kısaca bilgilendirirebilir misiniz? Çok teşekkür ederim, aranıza aldığınız için :)

slm kizlar iki yil aradan sonra tekrar buralardayim ve yine yeniden Kilo vermek istiyorum desteklerinizle 7 aylik bi bebegim var (ikinci kizim)ve 97.4 kilom sizlerden cevap bekliyorum

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…