bende bir takıma girmek istiyorum lütfen 160 boy kilo 58 bense 50 olmak istiyroum lütfenn =))
beni kabul edebilecek bir takım var mı?
günlü açtım olmadı belki takım ruhuyla olur. kilo 80 boy 165 yaş 30
Kaç kiloya inmek istediğimi yazmamışım, 55-53 olmak istiyorum...
14. Takıma gecebilirsin canım. .
Aben de katılmak ıstiyorum üç senedir 90 kilo ya kadar gidiyorum veremiyorum.. Bi türlü irademı kontrol altına alamıyorum.. Şimdi tekstil de çalışıyorum tüm gün oturuyorum hepi topu günde 30 dakika yürüyorum o..
Bende zayiflamak istiyom ama defalarca denedim olmuyo işte
merhaba herkese......
161 boyundayım 55 kiloyum ve 51.2 olmak istiyorum..doyma konusnda sıkıntım var her türlü yiyebiliyorum tok karnına bile.....birilerine hesap vermek isitiyorum o yüzden takımlara katılmak istiyorum benide alırmısınız.....
Merhaba, ben kk ye yeni katıldım :) Adım İrem, 15 yaşındayım. Küçüklüğümden beri bir tombulluğum var ama şu son 2-3 yıldır baya fazla kilo aldım. Artık aynaya baktığımda kendimi çok çirkin hissediyorum, kıyafetlerimin yakışmasını istiyorum, artık zayıf olmak istiyorum :) ne zamandır diyete başlamaya çalıştım ama olmadı, başlamıyordum, ümidimi kaybediyordum, başka sorunlarım da vardı. desteğe ihtiyacım var :) umarım bana yardımcı olursunuz :)
Şimdiki kilom: 79geçen yıl 70 falan dım, önceki yıllarda da aşırı kilolu değildim ama artık boyuma ve yaşıma göre fazla kilom var,60 kilo olmak istiyorum.
İlgilenirseniz çok sevinceğim. Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim :) Zahmet olacak ama kısaca bana takım hakkında bilgi verir misiniz? Neler yapmam gerek, nereye yazmam, neleri , ne zamanlar yazmam gerek kısaca bilgilendirirebilir misiniz? Çok teşekkür ederim, aranıza aldığınız için :)2. takıma beklerim canım..
Teşekkür ederim :) Zahmet olacak ama kısaca bana takım hakkında bilgi verir misiniz? Neler yapmam gerek, nereye yazmam, neleri , ne zamanlar yazmam gerek kısaca bilgilendirirebilir misiniz? Çok teşekkür ederim, aranıza aldığınız için :)
Ben bu klube yeni katıldım ilk defa böyle bir uygulamaya katılıcam ne yapmalıyım?
slm kizlar iki yil aradan sonra tekrar buralardayim ve yine yeniden Kilo vermek istiyorum desteklerinizle 7 aylik bi bebegim var (ikinci kizim)ve 97.4 kilom sizlerden cevap bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?