Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boyum 166 kilom 75.Doğum sonrası kilolarımı sizlerle birlikte vermek istiyorum.Motive olursam kolay kilo verebilen bir yapım var.Mesela dün sadece akşam yemeğini yememem sonucu 1.400 gr. verdim :)Ama ev iş çocuk derken çoğu zaman diyette olduğumu bile unutuyorum.5 kilo veriyorum 3 kilo alıyorum.3 kilo verip 5 kilo alıyorum.Özellikle misafirler gelenler gidenler yüzünden :)) Lütfen benide takımınıza alın motive olmaya ihtiyacım var...

bende üniversiteye başladıktan sonra kilo aldım üniversiteye başladığımda 52 kiloydum daha ilk senemde 69 kiloya ulaştım boyum 1,68 ve basen bölgemde toplanıyor hepsi kendi çabalarımla 59 kiloya döndüm ama kısa sürede 63 kilo oldum tekrardan ve 1 ay sonra sözüm var 5 kilo vermek istiyorum ve bende takıma katılmak istiyorum yalnız yaşadığım için sıkıntıdan sürekli bir şeyler yiyorum yanımda destekçiler olursa gerçekten bu 5 kiloyu daha rahat verebileceğimi düşünüyorum.

14. takıma beklerim kızlar.

merhaba herkese ben zehra bu gün tartıda 104 kgmı gördüm ve ne yapabilirim bu işe bi çözüm bulmalıyım diye çözüm ararken burayla karşılaştım 19 yaşındayım 1.70 boyundayım üniversite 2deyim ayın 28ine diyetisyenden randevu aldım kesin kararlıyım ama sizdende destk almak istiyorum guruplarınızda yer varsa bende yarışmada yer almak istiyorum

14. takıma beklerim canım

merhaba bayanlar,
ben 1.70 boyunda 70 kg ve 1,5yaşında bir kız annesiyim. diyet yapmak istiyorum ama tek başıma yapamıyorum bu yaz taşındım yeni yerimde hiç çevrem yok ve yalnızlıktan sıkıntıdan yemeğe vurdum galiba. kilo vermek diyet yapmakta kendi kendine destek gruplarının çok etkili olduğunu hem gördüm hemde bu şekilde 14kilo vererek bizzat yaşadım. eski halime dönmek şu doğum kilolarını artık atmak istiyorum.müsait bir gruptan davet bekliyorum....

hayırlı akşamlar hanımlar ben 29 yasında 170 boyunda 78 kılo evli 2 çocuk annesı bır bayanım 2 haftadır dıyetteyım 2kilo verdim müthiş konsantre oldum 30 yasıma gırmeme 3 ay var ozamana kadar fazlalıklarımdan kurtulmayı eksıklerımı tamamlamayı çok ıstıyorum 30 lu yaslarımın en guzel yaslar olacagını dusunuyorum ALLAHIN IZNIYLE.sizinde destegınızle hedefıme ulasacagımı bılıyorum yarısmaya alınırsam cok sevınırım

Çok güzel düşünmüşsün canım. Seni 5. takımda aramızda görmekten mutlu oluruz.

Slm, ben 29 yaşında üç çocuk annesiyim.Kızım bir yaşında ve ben hala dogumdan çıktığım gibi kaldım.Sigara kullaniyordum onuda bıraktığımdan dolayı kilo veremiyorum galiba.2.çocuğumdan sonra 55 kiloya düştüm, sadece emzirerek . Boyum 1, 68, şuan yine emzirdiğim halde 66 kiloyum.özellikle kilomun çoğu göbekte ve bel çevresinde malesef( Size katılıp motive olmak istiyorum

selamlar degerlı hanımlar .tombul kelebekelr.
malumunuz uzere buraya bu satırları yazıyorum ozetle fazlalıkalrımla basım dertte.78 kusur kıloyum tam oalrak tartılmadım.ve cok cnaımı sıkıyor bu kılolar boyum 165 olunca pılates topuna benzetıyorum kendımı
dogum yaptım 2 sefer sarkıklarımda var sıkılasmak ve kılolarımdan kurtulmak ıstıyorum.ve buraya bunalrı yazarken patateslı tava boregı yıyorum okadar motıvasyonum dusuk.kendı basıma olmadı olmuyo.ver al ver al bu ıkılemde tepınıp duruyorum.en sonda esım hrkes kılo verır sen veremezsın dedı.azmın yok deyınce artık dank ettı.ve zayıflamaya karar verdım sızlerınde destegı ve motıvesı ıle.benıde aranıza alırsanız cok sevınırım
78 kıloyum(net kılomu solerım) 60 a dusmek ıstıyorum sevgıler...

5. Takımın üyeye ihtiyaci var oraya gidebilirsin canım

tum takımlarag oz attım yanlız 5.takım dagılmıs sanırım faydalı olabılecegınden suphelıyım aklımda bır kac takım var ınsallah ordan davet gelır

Canım 5.takim dagilmadi yanlizva bu ara kritik bi donemden geçiyo sen 5.takima yaz menulerini gunluk sporunu falan.diger takimlardan arkadaslar geliyolar oraya hepimiz destek olmaya calisiyoruz birbirimize ben 4.takim kaptaniyim arkadaslarimla bizde 5.takima gelip yorum yazariz.senin alisma dönemin olcak zaten takimlara alinmak için 2 hafta deneme süresi var bu sureyi hep birlikte atlatiriz.

ıns.ddıgın gıbı olur farketmez bnm ıcın ama dagılmıs gıbı geldıgı bana ole soledım yazarım 5.takıma ozaman cok tesekkur ederım

tum takımlarag oz attım yanlız 5.takım dagılmıs sanırım faydalı olabılecegınden suphelıyım aklımda bır kac takım var ınsallah ordan davet gelır
canım şu an takım üye alımı yapıyo
eminimki birlikte güzel bi motivasyonla kilo vereceğiz

çok saol canım ilgilendiğin için

canım şu an takım üye alımı yapıyo
eminimki birlikte güzel bi motivasyonla kilo vereceğiz

çok saol canım ilgilendiğin için

Ben 155 boyundayım 72 kıloyum hep baslayıp hep bozuyorum dıyetımı benı motıve edecek bır kaptanın takımına alın benı ne olur kılolarımdan nefret edıyorum canım sıkılıncada hep yıyorum maalesef

Son düzenleme:

5. takıma katılabilirsin canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…