bol paylasim yapabilirsen 3.takima bekliyorumben hayatım boyunca hep balıketli bir genç kız oldum. 2003 de evlendiğimde 60 kiloydum, 163 boyum. şu anda 93 kiloyum. B u süreçte 2 hamilelik geçirdim ve ciddi kilolar alıp verdim. Akupunkturla kilo verdim sonra fazlasıyla aldım. psikologla verdim geri aldım. 3 farkli diyetisyenle çalıştım yine güzel kilolar verdim ama bıraktığım anda tekrar aldım. ancak şunu farkettim bunların hepsi maddi destekli durumlardı. ne zaman bırakmam gerekse tekrar geri alıyordum. Ama desteksizde hiç yapamıyorum. Buradaki grupların hırsı ve takip özelliği üstelikle maddi kaygısının olmaması çok hoş. ve artık şu anki kilom beni çok rahatsız ediyor ve yaşam kalitemi düşürüyor. kilo vermek istiyorum. gruplardan birine dahil ederseniz çok sevinirim. sevgiler
14. takıma beklerim canımArkadaşlar ben de iki gundur rejime basladım kendi kendime ama su anda 66 kiloyum hedefim 55 olmak 163 boyundayım
Boyum 167 kilom 90 bir oğlum var dokuz aylık hamilelikte 27 kilo aldım öncesinde de çok zayıf değildim ama normal sınırlar içindeydim. Birçok kez diyete başladım ancak devamını getiremedim. Stresliyken kendimi yemeğe veriyorum zaten o yüzden diyetlerin sonu gelmiyor burada daha motive olurum diye düşünüyorum. Takıma karşı sorumlu olacağım için daha dikkatli olacağıma inanıyorum.
Selamlar
Benim hem tiroidim çalışmıyor hemde pkoluyum (polikistikover) ve iki hastalıkta kilo yapıyor ve vermesi hayli zor. 22 Kasım cuma günü 87 kilo ile diyete başladım. (Diyetisyen kontrolünde) ve 29 Kasım cuma günü 84.9 kilo çıktım. Bugün 6 kasım cuma tekrar doktora gittiğim ve ölçüm yapıldı 83.5 kiloyum :) İlk ve acil hedefim 75 kilonun altına düşmek sonrasında ömürümün büyük kısmında olduğum gibi 65 kilo olmak istiyorum. 75 Kilonun altına düşmeden kilo konusunda hep moralsiz ve inançsız olucam. Ama 75 in altına düştükten sonra daha da motive olacağımı düşünüyorum. Ben iki sene öncesine dal 65 kilo dal gibi bi kızdım ama sonra sinir stres üzüntü hastalıklara sebep oldu ve bu hastalıklar da kilo almama sebep oldu umarım yeniden eski halime dönebilirim. Boyum 1.74 bende gruplardan birine dahil olabilirsem çok hoş olur :)
Merhaba,
Geçen hafta günlük tutmaya başladım. Az da olsa bir kilo kaybım oluyor fakat , istediğim azmi ve destediği bulabilmek için gruplara katılmak istiyorum.Gireceğim grubun canlı,heycanlı olması ilk tercihimdir. :)
canım merhaba kesınlıkle verebilirsın ben 5 takımda dılek senı aramızda gormekten mutluluk duyarızmerhaba benim boyum 1.65 kilom 78 kiloyum.küçüklüğümden beridir tombul bir kızım.ekipler sayesınde motive olup kilo verebileceğime inanıyorum.
canım merhaba kesınlıkle verebilirsın ben 5 takımda dılek senı aramızda gormekten mutluluk duyarız
5.takim tekrar acildi..eger devam edip,orayi birlikte ayaga kaldirmak istersen 5.takima gelebilirsinKizlar ben geldim daha once 10. Ve 5. Takımlardaydım ikisi de kapandi malesef yeniden baslamak istiyorum.kilom 81,5
takımlara nasıl giriliyor...
benim 158 boy 68 kilo ben hangi takımda olabilirim bu gün başladım diyete
bol paylasim yapabilirsen 3.takima bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-5027.html#post32968148
Dondum dolastim kurkcu dukkanina hesabi ben geldim. Daha once 5. Takimda yaristim ve malum takim kapandi bizlerde dagildik. Simdi tekrar geldim bugun tartida 64, 5 gorunce kosa kosa geldim . Kararli ve disiplinli bir takimda olmak istiyorum var mi beni isteyen :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?