Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaslar 166-167 boyum ve 77.0-77.1 arasi kilom vardi yazin basindayken hafif diyetle 10 gun oncesine kadar 73.5 e dustum. Ama hedefim daha cok zayiflamak oldugu icin cok sıkı bir diyete girdim yaklasik olarak 1.5 saat gunluk sporla birlikte,10 gunde 4 kilo 100 gram verdim, su an 69.4 kiloyum ve daha da zayiflamak istiyorum, araniza katilirsam cok memnun olurum, cunku diyet destekle daha guzel oluyor :)

merhaba.. aslında forumun sessiz takipçilerinden ve hatta eski üyelerindenim fakat kullanıcı adımı/şifremi hatırlayamadığımdan diyet gruplarına katılmak için yeni kullanıcı adı aldım.

diyetisyen kontrolünde 65 kg dan 59 kg a düştüm. ramazan başında diyetisyene gitmeyi bıraktım ve şuan 61 kg. a çıktım. bu gidişle emeklerim ziyan olacak o yüzden beni toparlayacak motivasyonu yüksek,eğlenceli,bol paylaşımlı bir grupla kilo vermeye devam etmek istiyorum.

teşekkürler..

1. takıma katılabilirsiniz güzellerrr

http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/1-takım-cuma-zayıflama-yarışması.38551/

Merhaba!
Yas: 19
Boyum: 163 cm
Kilom: 62.5 kg

Ben de cuma yarismalarina katilmak istiyorum. Giydigim hicbir sey yakismiyor, cildim sismanliktan catliyor surekli. Bu goruntu beni fazlasiyla uzuyor. Ustelik etrafimdaki arkadaslarim zayif ve guzel gorunuyorlar. Kendimi kotu hissediyorum.

Bana da yardimci olur musunuz?

merhaba canım.bizim de tam senin gibi zayıflamak isteyen azimli üyelere ihtiyacımız var.4.takıma bekliyorum seni...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/7-takım-cuma-zayıflama-yarışması.91083/

Merhaba
Ben daha önce 3. Takımda zayıflamıştım sonra kendi isteğimle guruptan ayrıldım. Ama 6 aydan fazla oldu tekrar yarışmaya katılmak istiyorum.
Boy:170
Kilo:80.3

Merhaba ben 115 kiloydum bir ayda diyetile bes kilo verdim şu an yüz on kiloyum ve troid hastasıyım benim bu kiloya geliş sebebim öncelikle troidlerimin az çalismasi ve devamli kilo verip almamdir burayi bi tanidigim önerdi ve böyle bi yarışın bana bayağ yardımcı olacağına inaniyorum...kilolarimdan dolayi hayat cok zorlaştı insallah bu yarış benim için hayırlı olur..

merhaba daha once zayıflama takımına katılmıştım fakat sonra ıslerden gıremedıgımden ayrıldım.
kilom 95 boy 168 katılmak ıstıyorum

merhaba daha once zayıflama takımına katılmıştım fakat sonra ıslerden gıremedıgımden ayrıldım.
kilom 95 boy 168 katılmak ıstıyorum

günaydın kızlar.zayıflamak için doğru yerdesiniz inanın.sizi 7.takıma bekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...akım-cuma-zayıflama-yarışması.91083/page-7343

merhaba arkadaşlar, doğumda aldığım kilolardan 13 kilo verdim, 5 aydır ara vermişdim rejime 6 kilo daha vermek istiyorum. kilom: 71 boy: 1,68 hedefim 65

etaplardan teklif bekliyorum

merhaba arkadaşlar, doğumda aldığım kilolardan 13 kilo verdim, 5 aydır ara vermişdim rejime 6 kilo daha vermek istiyorum. kilom: 71 boy: 1,68 hedefim 65

etaplardan teklif bekliyorum
canım azimliysen bekliyoruz 5. takıma bizde doğum kilosunu vermeye çalışan arkadaşımız da var

merhabalar..ben doğumdan önce 71 kiloydum. doğumdan sonra emzirme dönemi falan 79 oldum.
kilo vermeye 79 dan başladım 68 de kaldım.8 kilo daha vermek istiyorum ve motivasyona ihtiyacım var..
hedefim 60 kg olmak.

tekliflere açığım

5. takıma sizi de bekliyoruz

merhaba arkadaşlar.bende daha önce bu gruplarda zayıfladım ve ayrıldım.Doğum yaptım ve yine katılmak istiyorum.Çok motive edici oluyor.
boyum:170
kilom:82
benide bir takıma alabilirmisiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…