Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar ben nisan ayında iki haftalık izin alıp 9. takımdan ayrılmıştım ama bebeğimden dolayı tekrar dönemedim kendi başıma kilo veremediğim için aranıza geldim beni de aranıza alırsanız mutlu olurum
boyum:165
kilo: 94

ca
canim eger istersen tekrar 9. takima gelebilirsin:)

Bende cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum.
Yaş 27
Boy 169
Şuanki kilo 77.7
Hedef kilo 59
Uygulamayı düşündüğüm diyet kral prens fakir diyeti
Uygulamayı düşündüğüm spor ip atlama mekik ara ara yürüyüş.
Bütün bunlar için arkadasa ihtiyacım var...

1. Takima beklerim

14.takım başkanı nirdesin benide alın aranıza ben zayıflamk isteyen bir şişkoyum 87 kg eski takım arkadaşım yakar sizin takımda lduğundan bi sıcaklıkk hiisettim talibim :)

14.takım başkanı nirdesin benide alın aranıza ben zayıflamk isteyen bir şişkoyum 87 kg eski takım arkadaşım yakar sizin takımda lduğundan bi sıcaklıkk hiisettim talibim :)
Canim kaptanimiz yogun bu aralar
Onun adina hosgeldin aramiza diyorum

Merhabalar. ..daha once de burdaydim ama hamile kalinca ayrildim sanirim diskalifiye oldum..dogum yaptim simdi kiloları vetme zamani..boyum 162 kilom su anda 79..55 olmak istiyorum..emzirirjen daha xabuk veriliyor ama bieaz destek ve motivasyona ihtiyacim var...beni de alan olurmu kiiii....

5. takıma bekleriz canım eğer azimliysen

merhaba, forumları okuyorum bu diyet gruplarına bende katılabilirmiyim acaba

kilom 66-67 arasında
boyum 168
bir diyet programına başladım bu hafta burasıda belki motive olur

merhabalar bende doğumda baya kilo alanlardanımm.
62 ile ewlndm 98 ile doguma gttm siki bi diyetle 63 oldym 5 kilom kaldi vrmek istedigim :) sizlarden destek almak istedim

meraba ben 18 yaşında 1.62 boyunda ve 75 kiloyum. 15 yaşından beri bi aldım bi verdim canım sıkılınca yemek yerim mutlu olunca yemek yerim 4 yıldır kaç kere 62 63 kiloya düştüm sonra tekrar aldım özelllikte çikolata tatlıya karşı kendimi hiç tutamıyorum. yani biraz sabretsem dikkat etsem inanıyorum ki kilolarımı veririm ama 3-4 kilo veriyorum ertesi hafta hoooopp kiloları geri alıyorum öyle acele acil kilo vermeme hiçç gerek yok hedefim mart nisan aylarında 55 olmak sizinle birlikte inş. veririm düzeli bi şekilde ...sanırım her cuma sabahı kilolarınızı yazıp yarışma düzenliyosunuz kendi aranızda. aranızda olup sizşnle birlikte kilo vermek beni çok mutlu eder . hepimize sağlıklı fit günler

6. takıma bekliyorum cnmm

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/6-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.143241/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…