Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar merhaba
Yaklaşık 5 yıl önce boşandım ve boşandıktan sonra inanlmaz bi şekilde herşeyi boş vermeye başladım
Herşeyim düzensiz olmaya başladı
Tükketiğim besin, çalışma hayatım, arkadaşlık ilişkilerim vs vs
Ve tabi kilo almaya başladım ve bu durum pekte umurumda olmuyordu ama
Şimdi şimdi umursuyorum ve kilo vermek istiorum ve başladım da
Yaklaşık 2 haftadır akşamları yürüorum
Beslenme alışkanlığımı düzene sokmaya çalışıorum ve faydasını da görmeye başladım ufak ufak
İnternette gezinirken baktım ki güzel bi blog açmışsınız
İlgimi çekti
Zayıflamak isteyen arkadaşlarımla bende bu bloğa katılmak isterim :)

Kararliysan 4.takıma bekliyorum linke tıklaman yeterli.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.38578/page-10812#post-37813953

Merhablar,
Bende zayiflayip güzel güzel giyinmek istiyorum artikBoyum 1,63 ve ben bu sabah tam tamina 81,6 kilo olmuşum. 6 aylik bir bebeğim var ve ben doğuma girdiğim kilodayim neredeyse su an.Normalde de uzun yillardir 70-75 kilo arasinda gidip geliyordum ama en azindan 80 i gormemistim.Hic bir seyim olmuyor,artik arkadaş ortamina girmeye bile cekiniyorum.Kendimi hiç sevmiyorum Birde su an izindeyim,evde kaldıkça abur cubur ne bulduysam yedim .Tatli sevmeyen ben 7 aydir tatlilar, cikolatalar,kola,cips,kuruyemisler ne bulduysam yedim.(Tatli haricinde digerleri eşimden bana gecen beslenme aliskanliklari)Bir de vazgecilmezim ekmek.Ekmek yemezsem ac kalirim diye bir korku oluyor sanki icimdeAbur cuburdan bile vazgecebilirim ama ekmegi nasil kisicam bilmiyorum....
Ama olacak bu isin baska çaresi yok.Bende zayif olmak , gönlume gore kiyafetler almak istiyorum artik.Ne zaman kiyafet almaya çıksam moralim bozuluyor geri dönüyorum hiç bir sey almadan....
Benim motive olmaya yani sizlere ihtiyacim var.Ben bugün itibariyla kararliyum ve basladim.
Var mi beni gurubuna almak isteyen

14.takıma bekliyoruz canm

Merhabalar,
Yıllar yıllar önce 3. grupta yarışmışlığım, 90 kilodan 68e inmişliğim ve 2 yıldır da onu korumuşluğum vardır üzerinize
afiyet

Ama..Yakınlarda geçirdiğim tamamlanamamış bir hamilelik sürecinin öncesi, sonrası sebebi ile vücudum şişmiş, yatak istirahatinden dolayı kilo almış ve genişlemiş durumdadır. Üçlü koltuğa oturduğunda iki minder kaplayan totoya sahip bu dobişe, yeri olan şen şakrak, muhabbetli, azimli, disiplinli bir grup sahip çıkarsa sevinirim.

"Dedeye sahip çıkalım" videosundaki gibi "Dobişe sahip çıkalım" lütfen

6, takıma bekliyorum cnmmm

merhabalar kk ne yeni üye oldum 1.60 67 küsür kilodayım bir süredir kendim vermeye çalışıyordum ama sanırım direnç kilomdayım1.oğluşumdan sonra hemencecik zayıflamıstım 2.hamileliğin kilolarını da tam zar zor vermişken 3.hamilelikte kilolar yapıştı kaldı resmen bir türlü inemedim takım kurallarını begendim gerçekten günlük tutan arkadaşlarda çok güzel çalışmalar yapmıs forum benim için çok verimli oldu ama bir yarışma ortamının özellikle spor konusunda beni teşvik edeceğini düşünüyorum kendi başıma olunca sporu çok salladığımı farkettim beni 55 yapacak bir takım arıyorum

14.takıma bekliyorz canım

Eveeetttt her arkadaşımın yazdığı ruh halini aynen yaşayan 72 kilo bir insanım. Dur demek için ben bugun basladim sizden de beni tutmanınizi istiyorum. Arkadaşlığıniza talibim.☺☺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…