Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba
Ben bundan 3-4 yıl öncesinde yinee burada 7 kilo vermistim. Ve şimdi evlendim bir de bebegim oldu e haliyle dogum kilolarimi vermek tekrar eski halime donmek istiyorum.

bu hafta başinda 72 kg la diyete başladım ve 1 kg vermisim şu anda. Ama her an motivasyonumun düşüp bırakmaktan korkuyorum oyüzden burda daha güzel ve motive olarak zayiflayabilcegimi düşünüyorum.

1.61 boyunda 71 kiloyum
Sizlerle zayıflamaya hazırıııım !

4.takıma bekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-cuma-zayiflama-yarismasi.38578/#post36068708

Bende takimlardan birine katilmk istiyrm
2cocuk annesiyim çalisiyrm
178boy
74kg
Hedefim 65kh

Bende bir takım arayışındayım... 29 yaşındayım..
Daha önce dukan yaptım 16 kg verdim bırakınca 5ini geri aldım
Benideee alın aranıza

Selamlarrr yazdım ama gitmedi 2nci defa aynı şeyi yazır isem kusuruma bakmayınnnn :)
Ben daha önce dukan yaptım ve 16 kg verdim bırakınca 5ni geri aldımm şuan desteğe ihtiyaç duyyorum...
Beenide alın aranızaaaa

meraba,benimde kilo verme konusunda desteğe ihtiyacım var,farkına bile varmadan 49 kg dan 3 yılda 63,5 kadar çıktım.2 ay diyet ve spor sonrası 57kg indim.şimdi 58 kg civarıyım boyum 168 ve 26 yaşındayım.yardımcı olmanız dileğiyle

tatlım 14. takıma uğra bi merhaba de. bekliyoruz.

arkadaslar ben 24 yasında 173 boyunda 64 kiloyum hedefım 58 kilo ortalama kilom hep 63 olmustur bundan ıkı yaz once 76 kılolara kadar gördum fakat gecen sene subat ayında kısa bır donemde 64 kıloya dustum ıradelıyımdır kurallara uyarım hele kı kesın karar vermıssem sımdıkı gbı kesınlıkle uygularım ama dıyet lıstelerıne karsıyım herkes ogunlerını artırıp porsıyonlarını yarıya ındrdgınde verebılır dye dusunuyorum ben o sekılde vermıstım sprüor yapma ımkanım da yarın dıyete baslamaya karar verdım dıyet ve sporla kısa surede 58 kıloya dusmeyı planlıyorum grubuna dahıl etmek ısteyen varsa seve seve katılırım

tatlım 14. takıma uğrayıp bi merhaba de lütfen bekliyom.

4. takimdan daha ilimli bir takim yoktur.tabiki karar senin.ama kaptan diskalifiye etmeden olmuyormu ki?

4. takimdan daha ilimli bir takim yoktur.tabiki karar senin.ama kaptan diskalifiye etmeden olmuyormu ki?
Henüz listeye almadık canimcim pek eleştiriye açık bir arkadaş değil sağlıksız bir şekilde kilo vermeye çalıştığını anlatmaya çalıştık ama kiskandigimzi düşündü diycek bişey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…