Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4. takimdan daha ilimli bir takim yoktur.tabiki karar senin.ama kaptan diskalifiye etmeden olmuyormu ki?
Evet bence de.4.takımın onu yarı yolda bırakan üyelere deyil de kararlı,takımını ayağa kaldıracak üyelere ihtiyacı var.y
yok berilim daha listede deyil ki.hem listede olsa bile bence üye istediyimi takıma transfer ola bilir.

Bilmiyordum.elestirimi demekki Biz tanismamisiz.gogocum sen elestiri yapamazsin ki bu kirilmasin kimse dusuncenden.neyse herkez icin hayirlisi olsun

Yalnış bilmiyorsam istediyin takıma transfer ola bilirsin,ama neden takımını deyiştirmek istiyorsun ki kuzum?bak ben 4 takımdan mezun oldum...
Uzun hikaye ozetle Uyelerden biri diyetin sagliksiz dedi bende benim diyetim bana gore iyi bu sekilde kilo veriyorm 17kg verdim bu sekilde dedim herkez konuyla ilgili fikrini soyledi ve beni istemiyrlar bende o grubu istemiyrm tamamen fikir uyusmazligi

beni kiskandiklarini dusunmuyrum orda ne demk istedigimi iyi okuyup anlayin elestiriye acik olmak demek budur

Takim lideriyle ilgili bi problemim yok olayi baslatan ve uzatan baskasidir

öncelikle bende takimimda sagliksiz diyetlere karsiyim.ypanlarida uyaririm.sen istedigin yollakilo vererek mutlu olabilirsin buda senin tercihin ama kurallarada uymak zorundayiz. burda daha fazla yasananlardan bahsetme istersen.
umarim bir takimdan davet alir saglila kilolarini verirsin.mutluluklar canim

Bir diyetin kisiye uygunmu yada sagliksizmi olduguna dair bir mesaji gorup teşhis koyan
Peki yaptigim diyeti bilmeden sagliksiz olduguna karar verebilecek kadar donanima sahipsiz anladigim kadariyla ben 30 yasindaym hicbir saglik problemim yok benim yaptigim diyeti seker kalp hastasi 100 kg biri yaparsa evet sagliksiz ama beni gormeden yasam seklimi bilmeden sagliksiz diyorsunuz ve bu sekilde yarisamazsin diyorsunuz ozamn yalanmi soyliyeyim yedim yedim zayifladimmi diyeyim ben hala yarismak istiyorum ve baska bir takim istiyrm

Takim kaptanlarina
Asevilay 4. takima gidip cirkin mesajlar yaziyor. Takiminiza cagirmadan mesajlarini okumanizi tavsiye ederim.

buranın yaş ortalaması belliki 18 yaş altı size bol diyetli günler dilerim aktif azimli birini bulup kaybettiniz kendinizle gurur duyun.

Her yere sikayet ediyorsun.burayi begenmiyorsun ama buralardanda gidemiyorsun farkindamisin.

Merhaba kızlar. En son gecen haftalarda tartildigimda 110 kiloya yaklastigimi gördüm ve bir daha tartilmadim

Beni takımına almak isteyen olur mu bilemiyorum ama alan pişman olmaz biliyorum. Çünkü yarın sabah tartilip diyete başlıyorum. Çok kararliyim, cok.

Bunun yanında boyum da kısa o yüzden moralim vs hiç yok. Resmen kendime güvenimi kaybettim. Yeniden güzel bir kadın olmak istiyorum. Kim ne derse desin asiri kilo bir kadını aşırı çirkin gösteriyor

Hemen 4.takıma bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38578/page-10855

merhabalar eskiden beri kiloloydum ama son yıllarda aşırı kiloloyum iki buçuk ay önce 122 kiloyla doğum yaptım. cuma günü 112 kiloyla diyet ve spora başladım. emzirdiğim için uç diyetler yapamıyorum. şu an 109.6 kiloyum ve azimle devam ediyorum. kilo vermemi yarışmayla desteklemek benim için motive olur diye düşündüm o yüzden burdayım
kilo:109.6
boy:164

herkese kolay gelsin.

Canim 5. takima gel ordan devam edelim

Merhaba 64 kiloyum şu an ilk etapta 57 ye inmek istiyorum,diyetimin 2. günündeyim motive olma amacıyla aranıza katılmak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…