Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese Merhabalar. Adım Gözde, 25 yaşındayım, 90 küsür kilodayım, ciddi bir destek ve motivasyon eksikliği yaşıyorum.
Beni de aranıza alın lütfen. İyi günler.

herkeze selam.
Ben çocukluğumdan beri hep kiloluydum. evlenmeden önce 99 kiloyo gördüğüm oldu. sonrasında 57 kiloya kadar zayıfladım. şimdi 68 kiloyum. çok üzgünüm zayıflamak istiyorum. ama tek başıma başaramıyorum. böyle bir yarışta motive olurum diye düşünüyorum. bende acilen katılmak ve başlamak istiyorum.
33 yaşındayım,
1.55 boyundayım,
herkeze kolay gelsin

7.takıma gele bilirsin canım...biz de acilen seni bekliyoruz

Günaydın arkadaşlar. Adım Merve. 26 yaşındayım. problemim tabiki kilolarım. Ömrüm boyunca çıtı pıtı bi kız olmadım ama hiç bu kadar kilo da almamıştım Bebek istiyorum ve doktor beni yüzleştirene kadar kilolarınmı inkar etmekle meşguldüm. Ne olduysa evlendikten sonra oldu:) 27 kasımda diyetisyenden çıkıp direk diyete başladım. Başlangıç kilom 82,300 ve sabah tartıldığımda 79,700. Diyet iyi gidiyor fakat sıkılmaktan çok korkuyorum ve beni de aranıza alırsanız çok sevinirim:)

7.takımla birlikde zayıflamaya ne dersin kuzumm?

Günaydin herkese

bende zayiflayip kendiyle daha barisik olanlarin kervanina katilmak istiyorum.

Kilo sorunum aslinda evlendikten sonra aldi basini gitti.

Cocuklugumda hep citi pitiydim, hatta annemler zorla yemek yedirmeye calisirlardi.

Kücük yaslarda bana hergün ne olur ye diye yalvaran ailem, genclik yillarimda ipin ucunun kacmaya basladigini ve fazla kilolarin bana ce eee dedigini görünce yeme demeye basladilar - anlayacaginiz orta ayari tutturamadik

1,65 boyunda olan ben evlenmeden önce 53 kilodaydim ancak herkes cok asiri zayif oldugumdan dolayi sikayetciydi, neymis efendim hasta ve halsiz gözüküyormusum…

Neyse evlendikten sonra ben sizmisiniz bana zayif diyen dercesine yaklasik 1,5 sene icinde bir 20 kilo aldim kahretsin yemek yemeyi seviyorum.

Suan malesef tartilara küstügüm icin tam kilo belirtemiyorum ama 74 civarlarindayim ve zayiflamak icin beni motive edecek ve destekleyecek birilerine ihtiyacim var.

Sagligimi etkileyen kilolarimin cok güclü bir kalkani var, velhasil tek basima savasmayla olmuyor. Bunun daha Rabbim nasip ederse colugu var cocugu var.
Diyecegim o ki alin beni de araniza böyle homini girtlak, pufidi kandil, tumba yatak nereye kadar...

Sevgiler
Ebru

4.takıma bekliyorum canım

Merhaba , bende bekarken en fazla 74 olmuştum daha sonra diyetle 60 kiloya düşmüştüm.
Eşimle tanistiktan sonra gezmeler ve düğün hazırlıkları vs derken evlenirken 68 kilo olmuştum. Evlendikten sonra 75 kısa sürede veee doğum sonrası 88 ve kendime 2013 aralık ayında dur dedim 2014 haziran ayina kdr 64 kiloya düşmüştüm. Tekrar işe başladım stres vs derkn oldum 69 ve şuanda 68 kiloyum hedefim 56 yada en fazla 58 kilo olmak yani 10 - 12 kilo daha vermek istiyorum. Biraz da yarışla dahada iyi veririm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…