7.takıma gel kuzum..merhaba arkadaşlar 70 kg civarındayım ve hedefim 55 olmak bir gurupla yarışıp kısa sürede hedefime ulaşmak istiyorum... tekliflerinizi bekliyorum
kararli ve azimliysen linki tikla gel orda konusalim canimdoğum kilomun 10 kilosunu verdim ama artık saldım yoruldum sanırım bende kalan 8 kilomu vermek istiyorum yarışma iyi bir fikir gibi geldi... yalnız yeni üyeyim ne yapılır şartlar nedir diyeti bizmi ayarlıcaz bir programmı var bilmiyorum... hadi banada bir el atın :)
Hemen 7.takıma gel fıstığımmm...Merhabalar ben de bu yarışa bol paylaşımı olan azimli kararlı kalabalık ( motivasyon için bunlar önemli) bir grupla dahil olmak istiyorum şuanki kilom 83 ilk hedefim 70 sonrasında yavaş yavaş 55e kadar gitmek istiyorum
Canımmm 7.takıma gel hemen...Herkese merhabalar benim de ciddi bir motivasyona ve zayiflamaya ihtiyacim var. 26 yasinda 1.74 boyinda ve en son tartildigim rakama gore 95 kg agirligindayimkucuklugumden beri genel olarak hep kiloluydum hatta ailecek kiloluyuz. Hamileleigim sirasinda tam 30 kg aldim. Dogumdan sonra bu kilolari fazlasiyla vermis olsamda su anki durumum hamilelik haric hayatimin en kilolu donemi. Daha once diyetisyene gittim zayifladm ama tekrar aldim dukan yaptim zayifladim ama tekrar aldim. Ne yapmam gerektini bilmiyorum ve bana yardimci olacak beni durtecek hirslandirac birseyler ariyorm derken burayla karsilastim. Bu benim icin cok onemli. Guzel kizim icin bakimli ve guzel bir anne olmak istiyorm. Ama kiloluyken hic birsey yapamiyorum. Imarim beni gercekten motive edebilecek bir takima kabul gorurum.
Tesekkurlerr hemen geliyormmmCanımmm 7.takıma gel hemen...
165 cm 76 kiloyum 21 yaş14 kilo verdim 2 ayda ama motivasyon kaybından 8ini geri aldım motivasyona iihtiyacım var eliptik bisiklet ve diyetle kilo vermeyi amaçlıyorum ama bir gruba ihtiyacım var. Takımda yeri olanlar lütfen ?
7.takıma gele bilirsin kuzummm...165 cm 76 kiloyum 21 yaş
Şey nasıl gelicem onu bilmiyorum7.takıma gele bilirsin kuzummm...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...akim-cuma-zayiflama-yarismasi.91083/page-8290Şey nasıl gelicem onu bilmiyorum
9. takıma gel canm ..merhabalar bende yeniden aldığım kilolarımla vedalaşmak istiyorum boy 1.60 cm. kilo 70 kg. yaşım 49
10 kg. fazlam var bu yaşlı hatunada yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?