Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba, 156 boyum, 58 kiloyum ve 30 yaşındayım. kilo vermek istiyorum. beni de alın :)

29 yasinda,d1.58 boyunda 75 kiloyum.bir bucuk aylik bebegim vap.dogumdan sonra da kilo almaya devam edenlerdenimbu gidise bi dur demek icin motivasyona ihtiyacim var.ama oyĺe cok slkl bir diyet yapamayabilirim.sutumun kesilmemesh lazim.bana yardimci olur musunuz?

merhaba, 156 boyum, 58 kiloyum ve 30 yaşındayım. kilo vermek istiyorum. beni de alın :)

Azimliyim, kararlıyım ve başaracağım diyebiliyorsanız hemen 13. takıma bekliyorum.

Canan senin kaderin hep 13. takımda galiba. En son nasıl ayırmıştık seni? İzinli mi gitmiştin? Nick tanıdık geliyor dedim bi baktım eski yarışmacımız. Hoş geldin yeniden. Kararlı mısın bu kez?

merhabalar yaşım 27, boyum 160 kilom 70.9. hamilelikten kalan kilo, 15 kilo verdim. 13 kilo vermek istiyorum.

merhabalar yaşım 27, boyum 160 kilom 70.9. hamilelikten kalan kilo, 15 kilo verdim. 13 kilo vermek istiyorum.​
Hosgeldin canmm kararliysan 5. Takima bekliyoruz senii :)

Selam arkadaslar ben yeni üyeyim ben de yarışmaya katılmak istiyorum.Şuan kilom 71 boyum 167cm. Kendi çabalarımla 19 kilo verdim.4aydır falan 71 kilodayım diyete ve spora devam etmedim ve bıraktım. Şimdi ise hedefim 60.Ben de katılmak istiyorum.

Selam arkadaslar ben yeni üyeyim ben de yarışmaya katılmak istiyorum.Şuan kilom 71 boyum 167cm. Kendi çabalarımla 19 kilo verdim.4aydır falan 71 kilodayım diyete ve spora devam etmedim ve bıraktım. Şimdi ise hedefim 60.Ben de katılmak istiyorum.​

azimli ve kararliysan 4.takıma bekliyorum.

bende aranıza katılmak istiyorum çok diyet yaptım bıraktım falan ama bu sefer çok ciddi problemim var 7 ay sonra düğünüm var acil zayıflamam lazım

tabiki de azimli olucam 4. takıma geliyorum

83 kiloyum bu arada haftaya da diyetisyene gideceğim sizlerinde desteğini almak isterim .​
9. Takima gel canim

merhaba, 26 yaşımdayım , mezun olmaya çalışırken çok kilo aldım ve bir yılda 12 kilo aldım. son sınıfta yine kiloluydum önceki yıla göre ama hayatımda en şişman olduğum dönem bu dönem ve 97 kiloyum. çok güzel ve bakımlı bir kızım aslında ve arkadaşlarım bile üzülüyor bana. aynaya baktığımda kendimi gerçekten tanıyamıyorum ve enerjim çok düşüyor. üç yıl önce yetmiş kiloydum. Biraz motive'ye ihtiyacım var.

2. takıma beklerim canım

Merhaba arkadaşlar ben Zeynep. Kilolarımla o kadar dertliyim ki ne yapacağımı şaşırdım üstüne birde rahatsızlığım var. Kısaca şöyle bahsedeyim.

26 yaşındayım mali müşavirim ve bu yüzden sürekli oturuyorum (gerçi şuan işsizim) aynı zamanda hipo tiroidim var kilo vermekten ziyade su içsem yarıyor modundayım. Şuan 80 kiloyum normalde 65 70 arasıydım ama mali müşavirlik sınavları iş stresi derken 80 oldum 6 ayda şimdi 65 hatta 60 olmak istiyorum. Diyetisyene gittim ama kadın diyet verdi 2 saate bir yemek yemek zorundasın ama bunu yapamam çünkü işe dalıyosun o vakit geçiyor dışarı çıkıyorsun en az 3 4 saat dışardayım olmuyor yani spora gidim dedim oda kan değerlerimi hemen düşürüyor hastalanıyorum kendim yapim diyorum ama akşama kadar dayanıp akşam Allah ne verdiyse..... tabi sonu hep hüsran ve pişmanlık işin garibi ailem kilomdan rahatsızken erkek arkadaşım zayıflama sakın böyle daha iyi diyor iki arada kaldım bu arasa göbiş yok ama basen fazlasıyla var. Gruba katılmak istiyorum aynı zamanda yardımlarınızı bekliyorum...

sanirim iyi bir motivasyona ihtiyacin var
5. takima bekliyorum kararliysan

merhaba arkadaşlar 70 kg civarındayım ve hedefim 55 olmak bir gurupla yarışıp kısa sürede hedefime ulaşmak istiyorum... tekliflerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…